eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaşlar sakın yumurtalarımız az diye üzülmeyin önemli olan 1 tane olsun sağlıklı olsun bendede yumurta fazlalığı yüzünden rahim duvarı kalınlaşmıyor bu yüzden 2. trasferim ertelenmişti ve iğne kullanarak durduruldu çoğalma şimdi 3. transfer için tedaviye başladım yine yoğunluk görülüyor inşallah busefer erken önlenir ve bir an önce trasferim gerçekleşir

öyle canım tabi herşeyin hayırlısı Rabbim nasip etsinde 5 yıldır bekliyoruz 1 ay daha beklerizseninde yumoşlar toplanıcak hayırlısıyla takip etmeye çalışıyorum hepinizi ama yazma fırsatım olmuyor çoğu zaman Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

slm canım yumurta fazlalağı derken kaç tane toplanmıştı merak ettim

Canım üzüldüm raporunun yetişmemesine
Bazen oluyo saatler bile geçmiyo
Ama hayırlısı böyleymiş demekki

[QU OTE=miss_angel;26292541]hoşgeldin aramıza arkadaşım allah yardımcın olsun sizin sorun neydi[/Q çok sagol arkadaşım hoşbulduk bu olmak sizlerle paylaşmak çok güzel çünkü malasef ki herkesle buradaki gibi rahat konuşulmuyor tahmin edersin soruna gelince biz açıklanamayan grubdaydık daha sonra bende pko sorunu çıktı fakat hormon tahlillerim normal ve adetlerim çok düzenli o yüzden hala o grupda görüyorlar 2 deneme negatif olunca bu denememden önce araştırılma yapılması gerekiyor o yüzden çok karmakarışık hissediyorum hem başlamak istiyorum tedaviye hemde çok korkuyorum hayırlısı diyorum artık kısmet,senin sorun neydi kaç yıllık evlisin

Canım üzüldüm raporunun yetişmemesine
Bazen oluyo saatler bile geçmiyo
Ama hayırlısı böyleymiş demekki

canım sorma bende çok üzüldüm dün işteyken aradı söyledi eşim hem ağladım hem çalıştım üroloji doktoru yaptı yapacağını ama herşeyde vardır bi hayır diyorum sabretmekten başka çare yok:2:sende iğnelere başlamışsın canım hayırlı olsun inşallahh yakın zamanda güzel haberlerini alacağız

Son düzenleme:
30 tane yumurtam toplandı 18 tanesi sağlıklı döllendi canım

30 tane gerçekten çok fazla canım yumurta sayısının rahim kalınlığını etkilediğini bilmiyordum bişey daha öğrendim sayendebu arada tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur meleğine kavuşursun canım

canım rabbim hepimiz hakında hayırlı yazılar yazsın rabbim bu sefer inş hayırlısıyla transferinin olmasını bebişlerinin sana tutunmasını nasip etsin

sağol canım benim ikinci trasferim tutmuştu 24 ağustosta yani benim doğum günümde 7 haftalık bebişimi kaybettim şimdi kısmetse 3. trasferimi olucam ve 2tane koyulacak inşallah

hemen hemen 3 yıl oldu evleneli benim rahim boynunda yapışıklık var bide oligospermimiz var maalesef bende korkmuyo değilim açıkçası bizim ilk denememiz olacak bi geleydi şu regli ağrı var kendi yok

canım sen 5 yıldır bekliyosun benim 13 yılım beklemeyi bırak ışıksız geçti yeğenlerimi bir evlat gibi baktım annesi kızdı ben bağrıma bastım rabbim kimseyi anne olma duygusundan mahrum bırakmasın rabbim aratmasın bizlere tedavilerimiz hayırlı sonuç versin hepimiz bebeklerimizden güzel şeylerden konuşalım inş

nasipse yarın akşam doktor bana çatlatma iğnesini vuracağım saati söyleyecek bir aksilik olmazsa bugün konuşmuştuk cuma toplanacak yumurtalar inş sağlıklıdır yumurtalarım ve güzel sağlıklı döllenip tutunurlar bana

yarabbi el açtık yakarıyoruz sana duamız bir senden dileğimiz bir bu başlıkta anne olmayı isteyen bu uğurda emek harcıyan biz kullarını görüyorsun sen elimizi böğrümüzde bırakma hazreti imrahime züriyet verdiğin gibi bizede hayırlı evlatlar ver hazreti zekeriyya a.s yahyayı müjdelediğin gibi bize hayırlı evlatlar müjdele kapındayız yarap tek isteyeceğimiz yerdeyiz sen boş çevirme bizi kapından amin ..

sağol canım benim ikinci trasferim tutmuştu 24 ağustosta yani benim doğum günümde 7 haftalık bebişimi kaybettim şimdi kısmetse 3. trasferimi olucam ve 2tane koyulacak inşallah

çokk üzüldümm ne yazacağımı bilemedim canım inşallah bu kez sağlıklıca kucağına almayı nasip eder Rabbim benimde 2. transfer olacak nasipse ilkinde tuttu ama gelişemedi yavrum kimyasal gebelik diyolar hcg yüksekti düştü sonra

Amiinnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnnn...
canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutanacaklar Rabbimin izniylekaç yaşındasın havin

Amiinnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnnn...
canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutanacaklar Rabbimin izniylekaç yaşındasın havin

canım ben 32 yaşındayım

güzel dileklerin için çok sağol hepimize bebeklerimiz sım sıkı sarılsın yıllarca bekledik biz onları

miss angel allah yardım eder inş neredeyse son aşamaya gelmişsin yumoşlar döllenir ve sıkı sıkı tutunurlar inş. havin su öyle güzel anlatmışsınki arkadaşım yüregine saglık bunun acısını ancak yaşayan anlar zaten allahım yüzünü güldürsün inş

havinn canım yaşını,sorunu,merkezi,kaçıncı denemen olduğunu yazar mısın? listeye ekliycem seni...tedavin hayırlı olsun canım iyi şanslar...

hayırlısı böyleymiş aysma. dile kolay biliyorum ama bu kadar bekledin biraz daha beklemen gerekiyormuş demek. biz yanında olacağız canım...

iyi şanslar kayacım. Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…