eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cnm ikincisi olunca insanda stress daha fazla oluyo ne biliyim of aynı şeyleri yaşıyacam diye korkuyorum
Yarın inşaallah güzel haberlerle gelirsin bol bol yumişin olur

benim ilk olduğundan bazen umutsuzluğa düşsemde akışına bırakıyom inş yarında yumurtalardan güzel haberler alırım 2 tanede kıpırtı vardı bakalım onlara eklenen oldumu hayırlısı rabbim vu yolda hepimize kolaylık versin hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var :18: inşallah miniklerin yaramazlığıdır

canim içini ferah tut benim 2 transferim tutmuştu ama malesef 7 haftalıkken kaybettim bebişler tutunduğunda kasık bel ağrısı birde bacak kasması oluyor benim ilk transferde bunların hiç biri olmamıştı ve tutmadıgını ögrendim ama ikincisinde bu şikayetlerle hamile olduğumu öğrendim onun için rahat ol ve tadını çıkar çok güzel bir duygu inşallah sonuna kadar gider ve bebişlerini hayırlısıyla kucağına alırsın

harika! güzel haberlerini bize de ver öğrenir öğrenmez...

evet sonuda harika olur insallah veririm tabi vermezmiyim sizden baska paylasacak kimse yok

canım benim inş yumurtaların sağlıklı döllenir ve bu son tedavin olur bebeğini kucağına alırsın

ins guzelim ins cok sagol

aminn canim ins ins...rabbim bizim icin en hayirli oldugu bir zamanda veriyor cok sukurki bir isik dogmus senin icinde allahim isigini daim etsin bu sefer olacak insallah

tesekkurler canim evet darisi sizlere rabbim sonumuzu hayir etsin kac tane oldugu degil saglikli olmasi saglikli dollenmesi yeterli oluyor kalanlari dondurmayi dusunuyorum ama dondurulmus embrionun tutma sansi nedir onu bilemiyorum ayni kalitede olurmu acaba

tatlim oncelikle gecmis olsun enfeksiyon zor sey basimdan gecti biliyorum antibiyotik derdine derman bulur senin ins...islemin sonucunun guzel cikmasina sevindim beklemek zor biliyorum ama en saglikli oldugun zamanda baslarsan tedavinde saglikli olur

arkadaslar sizce saglikli emriyo kalirsa dondursam yine ayni kalitede olurmu tutma sansi ayni olurmu aklim karisik yardim edin

inşallah cnm ya transferden 1 gün sonra başladı çok yaramaz benim üçüzler teyzesi

yesimcim nasilsin nasil geciyor bebislerinle hayat pozitif olmaktan vazgecme sakin

günaydın ebrucum kasık ağrılarım ve saçma sapan rüyalarım dışında herşey yolunda ...bebişlerimi sürekli seviyorum azcıkta ağlayıp onlara duygu sömürüsü yapıyorum beni bırakmayın diye...şimdilik iyiyim canım 3 gndr bendeler ama ara ara ateşim çıkıyo eşim ateşimi hissettikçe seviniyo tutunuyolar diye...inşallah öyledir...sen nasılsın güzelim hastaneden haber geldimi döllendiklerine dair bebeklerin?

Yeşimciğim kasık ağrısı çok iyi bir işaret diye biliyorum İki embriyo transfer edilen bir arkadaşım da kasık ağrısından yakınıyordu. İkizlere hamile maşallah

canım inşallah benimde öyle olur...bu kdr erken vakitte kasık ağrısı zaten olumsuz düşündürmüyor anlaşıldı benimkiler canıma okuycak 9 ay şimdiden başladılar ay ölürüm ben onlara hasretlerini çekiyorum kaç yıldır...allah hepimize nasip etsin anneliği

evet biliyorum o ruyalari canim yaa:):)herseyin yolunda olmasi cok guzel insallah birakmayacaklar seni annesi..belirti olmasi guzel tutundugunu belli eder diyorlar aslinda kisiden kisiye degisiyor insallah tutunmuslardir rabbim hamile haberini almayi nasip etsin
bende iyi sayilirim karnimda ve kasiklarimda agri var hastaneden aramadilar henuz cok merak ediyorum ne durumda olduklarini hayirlisi olur insallah

Reglin gelmesede mucizen gelmiş olsa bizim çektiğimiz acıları çekmeden hamiş olsan...inşallah dediğin gibi sonucum güzel olur cnm...valla bebekleri ddüşünmkten hiç bişey yaapamıyorum uyuyorum bazen tv karşısında sızıp kalıyorum inşallah tatlı sona da yaklaşmışımdır cnm tedaviyi 12 gnde bitirdim...hadi bakalım hayırlısı hepimiz için

Transfer gününe kdr opu ağrıları devam ediyor cnm...haber geldiğinde yazmayı unutma öğlene ararlar seni ben tam ayetel kürsü okuyodum telefon onun üzerine gelmişti...benm biraz mucize gibi olmuştu 18 yumurta 5 tane sağlıklı çıktı 5 inde 3 ü döllendi ve sağlıklıca bölünüp geliştiler...ben de kıyamadım 3 ünüde aldım kuzularımın eşim dalga geçiyo kedi gibi doğurcan diye

yazarim tabiki canim ins cok olmasi guzel ama saglikli olmasi dahada onemli dun benden sonra opu islemi yapilan kadinin tek yumurtasi olusup gelismis insallah rabbim yardim eder onada cok uzuldum yani onemli olan saglikli olmasi saglikli dollenmesi..
iyi yapmissin dondurmayi neden dusunmemistin ben karar veremiyorum saglikli kalirsa ne yapsam bilmiyorum

cnm ya dondurma ücreti 1000 tl istediler ondan bizde tek yumurta için gerek duymadık...bir de içimden hiç gelmedi yani dondurmaya gerek olduğuna olucak mı bu defa ne...normalde çok negatif düşüncelerim olurdu aşılamalrımda ama bu defa hiç olumsuz bişey düşünemiyorum nedense inşallah sonu hayır olur ykılmak istemiyorum

kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var :18: inşallah miniklerin yaramazlığıdır

CANIM bence özellikle ayaklaını sıcak tut, birde belini sağlam...bel çok önemli..eskiler hep söyler..yakı diyye bişey var bele yapıştırılan, tabi sana önermiyorum..senin durumun farklı..eskiden düşük tehlikesi olanlar yakı yapıştırırmış beli sağlamsa bebekte sıkı tutunurmuşş..onun için belinide ayaklarınıda bence sıcak tut..bebişlere iyi bak,

bu arada yumurtaları toplanan yada iğnelere devam eden bütün arkadaşlarıma Allah kolaylık versin..Allah emekleri boş çevirmesin..

cnm kndimi sıcak tutuyorum çorapsız terliksiz gezinmiyorum çoğunlukla yatıyorum....gözüm gibi bakıyorum onlara teyzesi...inş hepimizin tutacak

eminim dikkat ediyorsundur..sen belinede dikkat et..benim gibi aşılama yaptırdığının ertesi günü kanapeyi çekip belini incitme:)))
yapmazsın eminim..kimse benim kadar salak olamaz çünkü:)) yada şanssız..

ah keşkeeeeee nerde ama umudum yok napalım allahta bizi böyle sınıyor ama inanıyorum güzel olacak gelecek bize miniklerimiz rabbim bize anne olmayı kocalarımıza baba olmayı nasip etsin ne diyeyim

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben aranıza yeni katılıyorum,12 yıllık evliyim 4 aşılama(negatif)2 tüp bebek denenem var negatif sonuçlanan,şuan 3 tedavim için merkez arıyorum ankara da aslında 2 merkez var aklımda akay yada hş düşünüyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim .allah hepimizin yardımcısı olsun ,şu an trasferi gerçekleşmiş arkadaşlara hep dua ediyorum inş güzel haberlerini de kutlarız burdan ben inanıyorum bizlerde bigün bir evlat alıcaz kucagımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…