eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sağol canım sen nasılsın bende öğlen arası yapıyorum yemeğimi genelde sen neler yapıyon

tmm ayşecim maşallah ayşelerimiz çoğunlukta bende iyiyim tatlım senin dondurulmuşun var mıydı?
bende ne yapiyim aynı işte sabah işe git akşam gel yemek yap daha geçen haftanın temizlik yorgunluğu üzerimde kollarım ağrıyor.zaman geçsin istiyorum aylar günler tükensin iyi bir doktorla yoluma başlamak istiyorum ama o iyi doktoru bulamıyorum yani mutlaka vardırda ben bulamıyorum hergün bir başkasına aklım kayıyor.aslında doktor vesiledir.

aynen öyle canım tamam sende haklısın en iyisini istiyoruz mutlaka ama bir an önce karar ver kafanı çok bulandırma tatlım

kızlar sizleri sormadım nasılsınız sizlerde ne var ne yok.

Teşekürederim canım iyiyiz şükür sen nasılsın?

hkere hoş geldin canım kayınvalden gelmiş ohh ne güzel:))

merve canım seninde iyi olmana çok sevindim:))

kedi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensle prensesin:)))))))

saol tatlım bende iyiyim.uğraşıp gidiyoruz öylemi olacak böylemi derken vakit tüketiyorum.

kızlar sizleri sormadım nasılsınız sizlerde ne var ne yok.
ben iyiyim canım sen nasılsın, işlerle çok yorma kendini ya... ben çabuk yoruluyorum ya herkes hemen yoruluyor sanıyorum :)

hoşbuldk canım, oh geldi iyi oldu bugün balık yedik :) seviyorum ama yapması çok zor geliyordu, senin kontrolun nezaman bebiş nasıl, bende gün sayıyorum muayene için..

evt canım memorial inş canım tıbben çok zor görünüyor ama Rabbim isterse herhalükarda olur
Allah nasip ederse olur da.benim bir arkadaşım 3 kere denedi merkez söylemiyim sonra bıraktı ve hamile kaldı ha bu arada merkez demişki daha fazla denemenin anlamı yok.

bende iyiyim sağolasın.balık mıııı çok severim ama kokusu çıkmıyor evden.dışarda yicen oda çok pahalı geliyor.biri kızartsa şöyle hamsiyi yanında salata benide davet etse koşarak giderim.

koksun moksun yapıyorum canım, sirkeli su kaynatınca ardından koku kalmıyor açıyorum heryeri birde

koksun moksun yapıyorum canım, sirkeli su kaynatınca ardından koku kalmıyor açıyorum heryeri birde

biri çağırsa diyorum şöyle yanında salata diyorum hiç yok valla buyur gel falan:::))))buarada bende yumuşatıcı ve su koyuyorum cezveye oda alıyor kokuyu.

Son düzenleme:
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

Canim neden tibben cok zor diyorsun. Biliyorsun allaha zor yoktu yeterki ol desin. Olumlu dusun arkadasim olumlu olsun
canım biz isteriz inş. Rabbimde nasip eder ama doktorların söylediği bu
hayırsı artık canım bu arada gel birlikte hamsi yiyelim bi gün bak ben seni davet ediyorum
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

hayırsı artık canım bu arada gel birlikte hamsi yiyelim bi gün bak ben seni davet ediyorum

Canim sorununuz ne ozel degilse merak ettim ne kadar o kadar olumsuz konusmuslar

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyon

Canim merkezi soyle bilelim yahuuu

geliyim canım sağolasın.inşallah olur ben umutluyum senden.
Canim merkezi soyle bilelim yahuuu
tam emin değilim zaten şimdi kimsenin günahını almıyim.orda tedavi olanlarda şimdi moralleri bozulmasın tatlım.

hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…