hayır eminim tabiki kesin orası dedim bi kere ama ne bilim şimdi 250milyonu verecez ya ilk seferde ne yapacaklar.bide yarın emre bey orda değilmiş canım o yüzden çarşamba ordaymış ama çarşamba da başka bi iş var cuma olsun dedim bende geç olsun temiz olsun napalım 1 ay daha bekleriz artık
istediğin destek olsun canımmmm alası burda olacak emin ol.transfer lafına neden geriliyorsunki keşke bende olabilsem hamile kalabileceğini içindeki minicik şeyin birgün canlanabileceğini düşünmek bile çok muhteşem bir duygu.inşallah canım bu defa sonu güzel olacak.selam kızlar ben geldim doktordan. yeni yumurtalar oluşmaya başlamış, bu da transfere yaklaştık demekmiş. önümüzdeki hafta sonu bilemedin pazartesi transfer dedi. çarşamba günü estrofemi günde 4'e çıkaracakmışım. perşembe saat 16:00da yeniden kontrolüm var. transfer lafını duyunca ben tabi yine bi gerildim :) ama bu defa dikkatli olmam gerekiyor. size ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. çünkü bildiğiniz gibi bu defa gerçek hayatta hiçbir arkadaşım veya akrabam tedavimden haberdar değil. hatta herkese henüz düşünmüyorum biraz bekleyeceğim başlamak için dedim. Allah bu yolda yürüyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla sağlıklı bebekleri kucağımıza versin inşallah.
kızlarr randevumu aldım cuma günü saat:2,30 a gidicem teldeki kız muayene ücreti 250 milyon dedi biz şimdi bi ön görüşme olur die düşünmüştük hemen verecekmiyiz o parayı bahçeci hastaları bana bilgi vereb ilirmi ben sormayı unutum dabide ben bugün regl oldum sanırım bi daha ki aya kalır.aslında bizim bütün testlerimiz hazır ya vereecez emre beye eksik bişey varsa yaptırırız demişti telde görüştüğümde.
inşallah bu tedavinde bebeğinin varlığını duyarsın benim hislerime güvenenler var ya burda ben baştan bu tarafa senin 2. tedavinde kalacağını düşünmüştüm hep:) olacak bak bu defa o bebek o eve girecek...allahın izni ile ...inşallah hayır olur canım....selam kızlar ben geldim doktordan. yeni yumurtalar oluşmaya başlamış, bu da transfere yaklaştık demekmiş. önümüzdeki hafta sonu bilemedin pazartesi transfer dedi. çarşamba günü estrofemi günde 4'e çıkaracakmışım. perşembe saat 16:00da yeniden kontrolüm var. transfer lafını duyunca ben tabi yine bi gerildim :) ama bu defa dikkatli olmam gerekiyor. size ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. çünkü bildiğiniz gibi bu defa gerçek hayatta hiçbir arkadaşım veya akrabam tedavimden haberdar değil. hatta herkese henüz düşünmüyorum biraz bekleyeceğim başlamak için dedim. Allah bu yolda yürüyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla sağlıklı bebekleri kucağımıza versin inşallah.
canım benim Allah yardımcın olsun inşallah Allahım gönlündeki muradını en kısa zamanda versin buradaki herkesin ve bilmediklerimizin.bende aynı durumdayım seninle cuma günü strat veriyoruz inşallah.
selam kızlar ben geldim doktordan. yeni yumurtalar oluşmaya başlamış, bu da transfere yaklaştık demekmiş. önümüzdeki hafta sonu bilemedin pazartesi transfer dedi. çarşamba günü estrofemi günde 4'e çıkaracakmışım. perşembe saat 16:00da yeniden kontrolüm var. transfer lafını duyunca ben tabi yine bi gerildim :) ama bu defa dikkatli olmam gerekiyor. size ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. çünkü bildiğiniz gibi bu defa gerçek hayatta hiçbir arkadaşım veya akrabam tedavimden haberdar değil. hatta herkese henüz düşünmüyorum biraz bekleyeceğim başlamak için dedim. Allah bu yolda yürüyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla sağlıklı bebekleri kucağımıza versin inşallah.
selam kızlar ben geldim doktordan. yeni yumurtalar oluşmaya başlamış, bu da transfere yaklaştık demekmiş. önümüzdeki hafta sonu bilemedin pazartesi transfer dedi. çarşamba günü estrofemi günde 4'e çıkaracakmışım. perşembe saat 16:00da yeniden kontrolüm var. transfer lafını duyunca ben tabi yine bi gerildim :) ama bu defa dikkatli olmam gerekiyor. size ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. çünkü bildiğiniz gibi bu defa gerçek hayatta hiçbir arkadaşım veya akrabam tedavimden haberdar değil. hatta herkese henüz düşünmüyorum biraz bekleyeceğim başlamak için dedim. Allah bu yolda yürüyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla sağlıklı bebekleri kucağımıza versin inşallah.
evet canım tabi ki geç olsun güç olmasın. zaten aslında şimdi acele acele başlarsan stresli olur ki hiç gerek yok. doğru karar seninkisi. Allah beraberinizde olsun. emre bey bizim de doktorumuzdu, çok tatlı bir adam. operasyonlarda falan da oldukça başarılıymış diye duydum. biz sperm sayımızı arttırmaya yönelik birşeyler yapılabilir mi diye gitmiştik ama onun verdikleri işe yaramamıştı. ama herkes iyi doktor diyor onun için. ankarada kaan aydosun ismi geçiyor burda emre bakırcıoğlunun.[/QUOT
evet bende bahsini çok duyduğum için burda da çok bahsedildi biraz da o yüzden tercih ettim bakalım hakkımızda hayırlısı.her şey dahil ne kadara maal oluyor tedavi elimizde avcumuzda bişey yok bide kredi falan halledecez artık yeni evde aldık berbat durumdayız anlıycan.bide bu eşlerin ssk sının 900 gün olması gerekiyomuş onunla ilgili bilgin varmı.
canım benim doktorum bahçecinin tam yanındaki binadaki araba galerisinin üst katında cankat klinik. işlemlerimi amerikanda yapıyor. benim ilk tedavim rahim filmi, tahliller, ilaçlar falan hepsi bir 10 bini buldu. o kadar param vardı, şimdi dondurulmuşu karşılayacak kadar da var, ama ondan sonrası yok. inşallah bu defa gelir bebeğim. biz de araba almıştık tedaviden biraz önce, onun borcunu ödüyoruz bir yandan. bakalım bebiş gelsin de herşey yoluna girer inşallah sırasıyla. ssk ile ilgili hiç bilgim yok canım. ssk işleri çok uzatıyor diye hiç araştırmadık bile. para işi bir şekilde çözülür canım ya sen tedavine odaklan şimdi. kafanı bunlarla yorma. genciz sağlıklıyız Allaha şükür çalışır kazanırız.
canımcım Allah yardımcın olsun.Allah bir seferde kucağına almayı nasip etsin..her şeyyolunda tam takırında gider inşallah..
senin şu söylememe fikrine bende katılıyorum..ikinciyi bende kimseye söylemiyecem..söyleeyince iki kat geriliyo sanki insan..bi aradıklarında geriliyosun, bide aramasalar niye aramadılar diye geriliyorsun..en iyisi senin yaptığın gibi sessiz sedasız bu işi halletmek..inşallah bu sefer olur..tidavin başarıyla sonuçlanır..tabiki mevcut stresi üstünden atmak yine senin elinde..benim doktorum tedavi boyunca bana antidepresan vermişti..senin ki önerirmi bilmiyorum..benim anti depresana rağmen dudağımda uçuk çıkmıştı(30 senelik hayatımın ikinci uçuğ):) korkudan mı strestenmi bilemedim..bide yaralı bereli olduki sorma gitsin:))doktor dedi ki bana ne gerk var bunlara:))benimde karım evlendiğimiz gün uçuk çıkartmıştı..bütün fotolarda uçuklu uçuklu sırıtıyodu:)))
Allah hayırlı etsin tekrardan:))
buketim ben ilk tedavime başlamadan önce doktorum beni tembihlemişti, kimseyle paylaşmazsan tedavi sürecini daha kolay atlatırsın demişti. ama ben o sırada o kadar güçsüz ve çaresiz hissediyordum ki kendimi, tek başıma başarabileceğime inanmadığım için herkesle paylaşmıştım. ama sonrasında aklım başıma geldi. zaman içinde hem durumu kabullendim, bunun hayattaki en trajik şey olmadığını anlatabildim kendime. söylediğin aynı şey bende de vardı, sorsalar kabahat sormasalar kabahat durumu. şimdi içim rahat. ben 8 ay psikoloğa gittim, çok da faydasını gördüm. şimdi iyiyim. arada geliyor gidiyor işte :) sen ne zaman başlıyordun yeniden hayırlısıyla?
istediğin destek olsun canımmmm alası burda olacak emin ol.transfer lafına neden geriliyorsunki keşke bende olabilsem hamile kalabileceğini içindeki minicik şeyin birgün canlanabileceğini düşünmek bile çok muhteşem bir duygu.inşallah canım bu defa sonu güzel olacak.
Allah razı olsun ayşecim. orası öyle de biliyorsun işte yaşanan duyguları. bir yandan heyecan, bir yandan ya olmazsa korkusu. inşallah güzel olacak hepimizin sonuçları.
inşallah bu tedavinde bebeğinin varlığını duyarsın benim hislerime güvenenler var ya burda ben baştan bu tarafa senin 2. tedavinde kalacağını düşünmüştüm hep:) olacak bak bu defa o bebek o eve girecek...allahın izni ile ...inşallah hayır olur canım....
tatlım seninde tedavin hayır olsun inşallah arkanızdanda ben gelirim :) hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz burda sizlerin:))
ayşegülüm inşallah canım, ağzından bal damlıyor :) ben de ilkinde kalabileceğime inanmıyordum, bu defa ben de daha inançlıyım. ama bakalım kısmetse bu defa gelecek. inşallah sizin de şu genetik sonuçlarınız tertemiz çıkar. bir an önce başlarsınız yeniden. şu yaş olayını da sakın kafana takma. geçen burda başka bir topicde okudum ayşegül, kadının biri geç evlenmiş, 51 yaşında tüp bebekle çocuk sahibi olmuş. artık herkes geç evleniyor, herkes geç çocuk sahibi oluyor zaten. illa ki başaracağız Allahın da izniyle. bu forumun en azimli topiğiyiz biz. açıldığı günden beri hiç kan kaybetmedik. hala en üst sıralardayız. bizde bu azim varken herşeyler olur.
anemmmm okuldayım bakayım dedim bu heyecan dolu haberini okudum kalbim hızlı hızlı çarptı :)
perşembe mübarek gün tatlum
yavrun gelsin artık hayatımıza şenlendirsin buraları....
destek ekibin olarak burdayız...:)))
canım hayırlı olsun...sen ipin başına geçeceksin bizde senin arkandan hamiş hamiş geleceğiz..bende doktora gittim ve bugün ilk iğneme başlıyorum:)) olsun kimseye söyleme ben ilkini bile söylemedim kimsenin haberi hala yok:)) normal oldu sanıyorlar:) bunuda söylemeyeceğim...moralinde yüksek olsun hepimiz yanındayız...herşey güzel olacak...
inşallah dediğin gibi olur ben yaşıma aslında biraz takılıyorum...aslında fiziken 35 lerde gözüküyorum dr. umda iç organ olarak 10 yıl daha genç demişti:)) ayrıca benim çocuğumda oluyor 2 defa hamile kaldım ama rahim taşımadı bunu daha önce anlatmıştım bakalım ne olacak hayırlısı bakalım:))
atlamışım evet konuşmanızı sonradan gördüm geç olunca yazmadım...evet seninki biraz erkeklik kaprisi yapıyor bence ama olsun takılma fazla ben geçeceğinden eminim bide sorun kendinde ya bekleyecektir evliliğini gözlemleyip ondan sonra hadi diyecektir sana:))) sende sık boğaz etme adamı yavaş yumuşak tavırlara hallet işini biz kadınlar işimizi biliriz :)))ben seni seviyorum ama senden bi parça istiyorum de falan filan işta bul bişeyler onlarıdamı ben öğreteceğim:))))))mirage canım bilmezmiyim o korkuları ne yapıyim işte elimden geldikçe pozitif olmaya çalışıyorum yoksa sen haklısın. sen doktorumdan çok memnunsun galiba hep sevgiyle bahseder halin var doğrumu gözlem.bende söyle sevip güvenebileceğim her zaman arayabileceğim olmasada doktorum elinden geleni yaptı diyebileceğim doktor arıyorum ama bahçeci memorial çok yoğun bilmiyorum sanki orda arada kaynarmışız gibime geliyor.gibime geliyor dedim bahçeci memorial hastaları atlamayın üstüme amannnn.
ayşegül seni öpüyorum eşimle konuşmamızı kaçırdın galiba yorum yapmadın.ev satıyon parayı buluyon diye unutma kız beni....gelirim valla konyaya kadar..öpüyorum tatlım.
hamile kalabiliyon tatlım ne güzel. taşıcak o rahim taşıcak ikiz bile taşıcak belki.fiziken 35 çok demişsin bu arada...
mirage canım bilmezmiyim o korkuları ne yapıyim işte elimden geldikçe pozitif olmaya çalışıyorum yoksa sen haklısın. sen doktorumdan çok memnunsun galiba hep sevgiyle bahseder halin var doğrumu gözlem.bende söyle sevip güvenebileceğim her zaman arayabileceğim olmasada doktorum elinden geleni yaptı diyebileceğim doktor arıyorum ama bahçeci memorial çok yoğun bilmiyorum sanki orda arada kaynarmışız gibime geliyor.gibime geliyor dedim bahçeci memorial hastaları atlamayın üstüme amannnn.
ayşegül seni öpüyorum eşimle konuşmamızı kaçırdın galiba yorum yapmadın.ev satıyon parayı buluyon diye unutma kız beni....gelirim valla konyaya kadar..öpüyorum tatlım.
anammm cilveli şey seni...mesaj alındı tatlım.atlamışım evet konuşmanızı sonradan gördüm geç olunca yazmadım...evet seninki biraz erkeklik kaprisi yapıyor bence ama olsun takılma fazla ben geçeceğinden eminim bide sorun kendinde ya bekleyecektir evliliğini gözlemleyip ondan sonra hadi diyecektir sana:))) sende sık boğaz etme adamı yavaş yumuşak tavırlara hallet işini biz kadınlar işimizi biliriz :)))ben seni seviyorum ama senden bi parça istiyorum de falan filan işta bul bişeyler onlarıdamı ben öğreteceğim:))))))
tşk..tatlım inşallah nasibimizde varsa olur bi gün :))
ben doktoruma bayılıyorum ya, çok şekerdir kendisi. yüzünü görünce derdini unutur insan o derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?