eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

250 mi. biz 150 vermiştik. ulun bey doktorumuzdu. bahçeci umutta.

muayene ediyorlar, değerlendiriyor. uygun mu değil mi tedaviye başlanabilir mi vs.vs. diye ama siz önce emre beye gidiyorsunuz sanırım. biz emre beye üroloji ye gitmeden direk ulun beye gitmiştik. Gider görüşür, fikir alır kafanıza yatarsa detaylı muayeneyi olur parasını verirsiniz.

istediğin destek olsun canımmmm alası burda olacak emin ol.transfer lafına neden geriliyorsunki keşke bende olabilsem hamile kalabileceğini içindeki minicik şeyin birgün canlanabileceğini düşünmek bile çok muhteşem bir duygu.inşallah canım bu defa sonu güzel olacak.

bahçecide ben sordum ilk görüşme ücretsiz ama doktor seni muayene etmek isterse 250 tl ödüyorsun evet ama oraya gitmişken doktor sana seni muayene edeyim önce dediğinde yok ben ön görüşme için geldim diyemeyeceğine göre 250 yi verecen tatlım. hangi doktorda randevun.sadece emre beyle görüşüceksen onu bilmiyorum ben onu sormadım.ama bence oda alır ücret.Allah yardımcımız olsun maddi manevi çok yıpranıyoruz ama Allahtan burası varsa manen rahatlııyoruz.hakkında hayırlısı.

inşallah bu tedavinde bebeğinin varlığını duyarsın benim hislerime güvenenler var ya burda ben baştan bu tarafa senin 2. tedavinde kalacağını düşünmüştüm hep:) olacak bak bu defa o bebek o eve girecek...allahın izni ile ...inşallah hayır olur canım....
canım benim Allah yardımcın olsun inşallah Allahım gönlündeki muradını en kısa zamanda versin buradaki herkesin ve bilmediklerimizin.bende aynı durumdayım seninle cuma günü strat veriyoruz inşallah.

tatlım seninde tedavin hayır olsun inşallah arkanızdanda ben gelirim :) hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz burda sizlerin:))

anemmmm okuldayım bakayım dedim bu heyecan dolu haberini okudum kalbim hızlı hızlı çarptı :)
perşembe mübarek gün tatlum
yavrun gelsin artık hayatımıza şenlendirsin buraları....
destek ekibin olarak burdayız...:)))

canım hayırlı olsun...sen ipin başına geçeceksin bizde senin arkandan hamiş hamiş geleceğiz..bende doktora gittim ve bugün ilk iğneme başlıyorum:)) olsun kimseye söyleme ben ilkini bile söylemedim kimsenin haberi hala yok:)) normal oldu sanıyorlar:) bunuda söylemeyeceğim...moralinde yüksek olsun hepimiz yanındayız...herşey güzel olacak...

teşekkür edeerim ilknuruuum halay başımmm :))) sen de bir an önce başla artık hadi. sallanma kıııız.

teşekkür ederim demetim, senin de tedavin hayırlı olsun. inşallah yine bebeğin tutunacak ve sonunda sapasağlim sağlıcakla kucağına gelecek inşallaaaah.

inşallah dediğin gibi olur ben yaşıma aslında biraz takılıyorum...aslında fiziken 35 lerde gözüküyorum dr. umda iç organ olarak 10 yıl daha genç demişti:)) ayrıca benim çocuğumda oluyor 2 defa hamile kaldım ama rahim taşımadı bunu daha önce anlatmıştım bakalım ne olacak hayırlısı bakalım:))

mirage canım bilmezmiyim o korkuları ne yapıyim işte elimden geldikçe pozitif olmaya çalışıyorum yoksa sen haklısın. sen doktorumdan çok memnunsun galiba hep sevgiyle bahseder halin var doğrumu gözlem.bende söyle sevip güvenebileceğim her zaman arayabileceğim olmasada doktorum elinden geleni yaptı diyebileceğim doktor arıyorum ama bahçeci memorial çok yoğun bilmiyorum sanki orda arada kaynarmışız gibime geliyor.gibime geliyor dedim bahçeci memorial hastaları atlamayın üstüme amannnn.
ayşegül seni öpüyorum eşimle konuşmamızı kaçırdın galiba yorum yapmadın.ev satıyon parayı buluyon diye unutma kız beni....gelirim valla konyaya kadar..öpüyorum tatlım.

hamile kalabiliyon tatlım ne güzel. taşıcak o rahim taşıcak ikiz bile taşıcak belki.fiziken 35 çok demişsin bu arada...

mirage çok sevindim ne güzel her şey yolunda Kendini germek felan yokk artık inşallah bu sefer güzün gülecek canım:)

atlamışım evet konuşmanızı sonradan gördüm geç olunca yazmadım...evet seninki biraz erkeklik kaprisi yapıyor bence ama olsun takılma fazla ben geçeceğinden eminim bide sorun kendinde ya bekleyecektir evliliğini gözlemleyip ondan sonra hadi diyecektir sana:))) sende sık boğaz etme adamı yavaş yumuşak tavırlara hallet işini biz kadınlar işimizi biliriz :)))ben seni seviyorum ama senden bi parça istiyorum de falan filan işta bul bişeyler onlarıdamı ben öğreteceğim:))))))
hamile kalabiliyon tatlım ne güzel. taşıcak o rahim taşıcak ikiz bile taşıcak belki.fiziken 35 çok demişsin bu arada...

tşk..tatlım inşallah nasibimizde varsa olur bi gün :))

ben doktoruma bayılıyorum ya, çok şekerdir kendisi. yüzünü görünce derdini unutur insan o derece yani.

anammm cilveli şey seni...mesaj alındı tatlım.

Miragem - Demetcim hadi hayırlı olsun tedaviler ve gelsin transferler. Sizler burda bunları yazdıkça bende heycanlanıyorum. Biran önce bende başlasam diye gün sayıyorum. Dualarım sizinle inşallah olacak bu sefer. Hadi sizlerde hayırlısıyla pozitif haberlerinizi verinde bizimde içimizdeki umut tavan yapsın. Öpüldünüz kocamaaaaan.
Miragecim bu arada sana tek bebişmi transfer edeceklerdi? Farkındaysan embriyo demedim çünkü onlar bizim bebişlerimiz

kızlar bugün muayenem vardıı biri kız büyük ihtimalle, diğerine önce erkek dedi sonra kız sonra ikinciden emin değilim 15 gün sonra ikisini de net söylerim dedi büyümüşler dedi
ama benim kafam çok karışıyo yaa bu dönem sormam gereken neler var bilmiyorumm acaba atladığım bişeyler varmı diye merakediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…