- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi Moonlight25
-
Arkadaşlar bugün eyfelden parfüm alcam ama zen mi alim yoksa locastemi alim hangisi daha güzel kokuyor acil cevap verbilirmisiniz..
tamam çok saolllllllllllllllllllll
Zen'i açık parfümde d&p harika yapmış.
Alabilirsen oradan al bence.
Eyfel'de alkol kokusu çok baskın.
Mesela lacoste klasikte öyledir özellikle. İlk etapta yoğun alkol kokusu gelir.
Sonradan da çok pudralı oluyor. Biraz fazla kaçıyor hatta pudrası.
Yoksa bu iki koku da şahane bence. İkisini de alırdım ben. Ama dediğim gibi başka bir marka denerdim.
Eyfel değil. :/
ben chanel chance kullanıyordum uzun süredir ama raphella dan alıyordum baya kalıncı ve güzel yapmışlar gerçeği gibi:26:. Uzun süredir kullandığım için sıkıldım artık. Lady million, escade aldım eyfelde guzeldi kalıcıydı. Ama şimdi ben kalıcı, doğal, fresh insana huzur veren kokular arıyorum. Ağır kokularıda seviyorum ama cezbedici olucak. Gerçeğini almaya imkanın yok o yuzden açıklardan önerirseniz sevinirim
Tester diye sahte parfümler satıyorlar. Tester şüpheli. En güzeli mizu, bellamola, lidayana, misspera, odorvi gibi sitelerden orijinal, kutusundan hiç çıkarılmamış, ambalajlı ürün almak. Çok güzel indirimleri oluyor.açk parfümler hep aynı kokuyor, boşverin arkadaşlar, tester almaya çalışın, daha ucuza
eyfel 5 tl
dp 30-35 tl
aralarında fiyattan baska fark göremedım ben. :d bosuna dp ye o kadar para vermeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?