• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyfel acik parfüm 50ml 5 tl

Hafif çok bayıcı olmasın istiyorum temiz ferah koksun meyve kokmasın ama:) chole love almıştım en son d&p den 1 olacak severek

kullanmıyorum öyle söyliym. Victoria secret nasıldır acaba?

hımm meyve ama onu ferah yapan. şekerli mi seviyosun anlamayamadım ki =) victorias lara bakabilirsin çiçekli şekerli hepsi var. ama eyfelde cok secenek yok açıkçası dedigim gibi jadore burberry bakabilirsin meyve değil de çiçek baskın bu arada black xs bana çok keskin ve şekerli geldi

temiz ve ferak koku ıstıyorsanız davıdof cool vater bırde black xs var onlara bakın...lancome hıpnozda cok güzel onuda denıyebılırsınız...

Teşekkür ederim cevabınız için. Lancome aldım zaten ama değiştiricem uyuşmadık yani:) Diğer önerilerinize de bakarım artık.

hımm meyve ama onu ferah yapan. şekerli mi seviyosun anlamayamadım ki =) victorias lara bakabilirsin çiçekli şekerli hepsi var. ama eyfelde cok secenek yok açıkçası dedigim gibi jadore burberry bakabilirsin meyve değil de çiçek baskın bu arada black xs bana çok keskin ve şekerli geldi

Teşekkür ederim canım cevapların için:)

Sonunda 2 parfüm aldım eyfelden. Lady million ve cahanel chance ikisi de gayet güzel kalıcılıkları da iyi. chance özellikle ilginç bir koku.

ilk sıkıldığı anda yanıltıcı olabilir durdukça güzelleşiyoru. Bir sonraki parfümümde sanırım lolita lempcka olacak ferah ferah temizlik

kokuyor. İlgilenenlere de önermiş olayım:)

eyfel den candy almıştım fazla şekerli geldi oda parfümü olarak kullanıyorum odadan kokusu uzun süre gitmiyor :)) ama bu fiyata bu kalite oldukça şaşırtıcı. Bu arada fazla ağırr olmayan ve şekerli olmayan güzel ve kalıcı bir koku önerebilirmisiniz?

eyfel den candy almıştım fazla şekerli geldi oda parfümü olarak kullanıyorum odadan kokusu uzun süre gitmiyor :)) ama bu fiyata bu kalite oldukça şaşırtıcı. Bu arada fazla ağırr olmayan ve şekerli olmayan güzel ve kalıcı bir koku önerebilirmisiniz?

escada collection. aslında yanık şeker kokusu deniyo fakat bana hiç öyle gelmiyo çok sevdiğim bi kokudur ve kalıcı bayağ :)

K-148 Chloe parfümü gül suyu gibi kokuyor yaa.
Artık hiç beğenmiyorum. Yarısına bile gelmedim.
Çok ağır gelmeye başladı. Kullanamayacağım bundan sonra. :S

Merhabalar,

Bugün ilk defa açık satılan parfüm mağazasına girdim. Eyfel evime çok yakın. Normalde orjinalden asla şaşmam ama denemek istedim.
Elimde şuan orjinal olarak Dior Addict (lacivert), Ralph Lauren, Givenchy Very Irresistible, Dior Miss Dior, Calvin Klein Beauty ve Dior Addict (mor) bulunmakta. İlk önce bunları denedim. Givenchy Very Irresistible ve Calvin Klein Beauty'nin kokusu orjinallerime çok yakın geldi. Diorlar ise sanki Eyfel'de biraz daha ağırdı. Genel olarak başarılı buldum.

Bu arada epeydir aklımda olan 3 koku vardı. Channel Chance, Escada Magnetism ve Channel Coco Mademoisele. Bu 3'ünü aldım. Yakın bir tarihte de orjinallerini alacağım. Satan eleman da zaten orjinalleri elinizde varsa bir iki fıs sıkın, üzerine de aynısının Eyfel olanından sıkın. Böylece kalıcılık artar hem de orjinal parfümünüz çabuk bitmez dedi. Yakın kokularsa neden olmasın valla. Para dayanmıyor. Deneyeceğim bakalım kalıcılık artacak mı :)

Merhaba kizlar aranizda hic eyfel marka acik parfüm kullanan oldumu? internete biraz baktim saglik bakanligi onayliymis kokusu 3 gün kaliciymis ve 50ml sadece 5 tl.Cok ucuz oldugundan inanamadim bir arakadasa sordum oda yeni kesfetmis ve kullandigi bir kac parfümün acigini almis birtane daha alicakmis ama malesef onun kokusunu orjinaline benzetememis. Bende merak ettim acaba bizim kizlar arasinda kullanlar varmidir diye :) kullanan arkadaslar deneyimlerini yazasa süper olur :)

hypnotic poison kullanıcısıyım yıllardır, eyfel i keşfettiğimden beri hep alıyorum..
orjinali ni 2 ayda bir almak zorunda kalırdım biterdi şimdi hep eyfel :)
orjinali indirime girince alıyorum anca oda öylesine şişeşi için :)
çoğu kokusunu denedim ve eyfel forever diyorumm :21::21:

Bugün yine Eyfel günü yaptım. Alien, Chole ve Givench Amarige aldım. 3ünü de tavsiye ederim kızlar. Özellikle Alien orjinalinden daha hafif ve hoş geldi bana. Valla elimdeki orjinal parfümleri bırakıp resmen Eyfel'e sarıldım :)

ben de kalıcı olduğunu duydum ama kullanmadım. bugün iş çıkısı bir bakayım. bri arkadaşımda channel chance vardı çok alkollü geldi bana kokusu ama bir bakmak lazım

Denerken kolunuza sıktığı parfümde daha fazla esans vardır ve daha iyi koku alırsınız, uzun süre durur ve gerçekten kalıcıdır. Ama size verdiği parfümde esans oranı daha azdır ve denediğiniz parfümdeki kadar iyi kokmaz, yine de iyidir. Ben eyfelde K8(hypnotic poison) ve K12(touch of pink)'i çok beğendim. Görevli de zaten favori kokularının bunlar olduğunu söyledi. :40:
Yalnız ben teninize sıkmanızı önermem. Saçlarınıza ve kıyafetinize sıksanız daha iyi olabilir. Sonuçta Sağlık Bakanlığından onay almak çok zor olmasa gerek. Ama bazı kokular sağlık falan hepsini yıkıp geçiyor, kanıyorsunuz. :D

Son düzenleme:
Merhaba kizlar aranizda hic eyfel marka acik parfüm kullanan oldumu? internete biraz baktim saglik bakanligi onayliymis kokusu 3 gün kaliciymis ve 50ml sadece 5 tl.Cok ucuz oldugundan inanamadim bir arakadasa sordum oda yeni kesfetmis ve kullandigi bir kac parfümün acigini almis birtane daha alicakmis ama malesef onun kokusunu orjinaline benzetememis. Bende merak ettim acaba bizim kizlar arasinda kullanlar varmidir diye :) kullanan arkadaslar deneyimlerini yazasa süper olur :)

5 yil once ilk subesi uskudara acilan bi parfumcu.. suan 100 kusur subesi var ve bicok ile de acilmaya devam ediyor. kesinlikle cok saglikli. Yillaardir kullaniriz ve hic bi sorun yasamadik. Sonra evlendim ve esimin eyfelin sahibinin arkadasi oldugunu ogrendim :) esim reklamci oldugu icin cogu subenin tabelasini yapmis. Yapmaya da devam ediyor :) pahali parfumlerwle gerek yok diye dusunuyorum.

Bu arada erkek kokusu olarak eros u tavsiye ederim. Esimi her kokladigimda bi daha asik oluyorum :) ♥♥

3 gün değil 30 dk bile dayanmıyor aşırı uçucu.Eyfel parfüm kalıcı değil.Sonuçta 5 tl.Yanımda taşıyorum.Her saat başı sıkmak gerekiyor gün içerisinde koksun istiyorsanız.(denediğiniz parfümle satılan aynı rafta aynı sırada hatta denediğimi alıyorum)
5 tl ye kalıcılık beklemeyin.Araba ev kokusu olarak kullanmak için birebir.Alerji yapmıyor.Fiyatına göre iyi bence.Beğendiğim kokuları alıyorum genelde.2 günde bir farklı koku iyi oluyor.

Back