- Konu Sahibi Moonlight25
-
Hafif çok bayıcı olmasın istiyorum temiz ferah koksun meyve kokmasın ama:) chole love almıştım en son d&p den 1 olacak severek
kullanmıyorum öyle söyliym. Victoria secret nasıldır acaba?
temiz ve ferak koku ıstıyorsanız davıdof cool vater bırde black xs var onlara bakın...lancome hıpnozda cok güzel onuda denıyebılırsınız...
hımm meyve ama onu ferah yapan. şekerli mi seviyosun anlamayamadım ki =) victorias lara bakabilirsin çiçekli şekerli hepsi var. ama eyfelde cok secenek yok açıkçası dedigim gibi jadore burberry bakabilirsin meyve değil de çiçek baskın bu arada black xs bana çok keskin ve şekerli geldi
Escada collection veya magnetizmi eyfelden alıp memnun olan arkadaşcıklarım varmı acebaa:)
eyfel den candy almıştım fazla şekerli geldi oda parfümü olarak kullanıyorum odadan kokusu uzun süre gitmiyor :)) ama bu fiyata bu kalite oldukça şaşırtıcı. Bu arada fazla ağırr olmayan ve şekerli olmayan güzel ve kalıcı bir koku önerebilirmisiniz?
Escada collection veya magnetizmi eyfelden alıp memnun olan arkadaşcıklarım varmı acebaa:)
Merhaba kizlar aranizda hic eyfel marka acik parfüm kullanan oldumu? internete biraz baktim saglik bakanligi onayliymis kokusu 3 gün kaliciymis ve 50ml sadece 5 tl.Cok ucuz oldugundan inanamadim bir arakadasa sordum oda yeni kesfetmis ve kullandigi bir kac parfümün acigini almis birtane daha alicakmis ama malesef onun kokusunu orjinaline benzetememis. Bende merak ettim acaba bizim kizlar arasinda kullanlar varmidir diye :) kullanan arkadaslar deneyimlerini yazasa süper olur :)
Merhaba kizlar aranizda hic eyfel marka acik parfüm kullanan oldumu? internete biraz baktim saglik bakanligi onayliymis kokusu 3 gün kaliciymis ve 50ml sadece 5 tl.Cok ucuz oldugundan inanamadim bir arakadasa sordum oda yeni kesfetmis ve kullandigi bir kac parfümün acigini almis birtane daha alicakmis ama malesef onun kokusunu orjinaline benzetememis. Bende merak ettim acaba bizim kizlar arasinda kullanlar varmidir diye :) kullanan arkadaslar deneyimlerini yazasa süper olur :)
Arkadaşlar kimse cevap yazmadı ama ben dün denedim içime sinmedi bu iki koku da. Şöyle ferah hoş başka bir koku önerebilecek kimse
yokmueyfelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?