Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eyelinermi yoksa Diplinermi daha iyi ikisinin birbirinden ayıran şey ne hangisi daha kolay sürülür ben eyelineri düzgün süremiyorum birtürlü kullananlar varsa cevap yazsın:)
önce dipliner,sonra eyeliner..ilk kullanmaya başlayınca dipliner rahat oluyor fakat zamanla insan daha profesyonel çizgiler yakalamak istiyor.ben 1 yıldır eyeliner kullanıyorum diplinerdan eyelinera geçişte fazla zorlanmadım zamanla insanın eli alışıyor, tek hamlede incecik çizebiliyor
ben ilk eyeliner kullanarak başladım ama çok iyi olmadığım için diplinerla devam ettim şuan eyelinerı pek tercih etmiyorum çünkü ince değilde kalın çizgiler beni daha çok tatmin ediyor yani gözlerime kalın çizgilerin daha çok yakıştığını düşünüyorum:)
ben de dipliner tercih ettim ama bana incecik çizgi lazım diplinerle ne kdr dikkt edersem edim yine kalın olduğundan bugün jel eyeliner kullandım fırçayla. video izleyerek yaptım şu çift kuyruklu olanından kendime inanamadım harika oldu
Dipliner e göre eyeliner kullanımı daha kolay aslında. O kalın ucu ince süreyim derken canı çıkıyor insanın:) Denemediyseniz deneyin eyeliner i belki çok daha kolay gelecek kızlar :)) He birde şunu söyleyeyim kalem tarzı dipliner var onların kullanımı kolay ama tek seferde sürmek gerekiyor onları. 2. ye sürünce altındakini cıkarıyor falan baya sinir bozucu. Hemde çok çabuk kuruyorlar.