Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende almak istiyorum dipliner ama hangi marka konusunda kararsızım
Eyeliner ve dipliner önerilerinizi fiyat/performans değerlendirmeleriyle yazarsanız sevinirim.
canım ben de maybelline nin bir eyeliner ını aldım define a line galiba ismi...selamlar,
aklım sıra uzun uzun araştırma yaptım netten sonra da gittim maybelline dipliner aldım (17 küsür tl'ye), kalem şeklinde, pembe.
hem kalem şekli kullanım açısından kolay olur sandım.
hem de maybelline genel olarak sevdiğim, hesaplı bir marka olduğu için görünce onu tercih ettim.
sonuç: berbat.
sanki bitmiş bir keçeli kalem gibi. kesinlikle düzgün sürmek mümkün diil, bir kere ince çizgi çekip onun üstüne kalınlaştırayım derken alttaki kat bozuluyor, göz kapağım yıprandı wallahi.
sinirim bozuldu, çünkü aynı gün içinde birkaç yanlış ürün daha satın almışım, boşuna masraf ettim.
hemen paylaşayım dedim. daha iyi markaların çok iyi olduğundan şüphem yok, mac süperdir eminim ama hesaplı şekilde halledeyim istemiştim.
şimdi pastel düşünüyorum. ve sanırım "pen" şeklindeki diplinerlardan uzak durmak lazım, nivea'nınki ile ilgili benzer yorumlar okuduumu hatırlıyorum.
evt bnde bunlardan almak istiyorum. ama çok az markada rastladım benim bildiğim bi maybellinde var bi de nivea da. niveanınkıni almayı düşünüyorum umarım iyi çıkar.Ben de oriflame nin kalem eyeliner ını kullanıyorum sanırım dipliner a benziyor.Çok da rahat normal eyeliner ın aksine çok rahat kullanımlı...