EYALET 5 ///Bremen Paylasim Alani(Tanisma)

Merhaba Dilek ,nazay, Meltemcigim Nasilsiniz Arkadaslar Nazay Ben Bremende Neustadt Ta Oturuyorum Sendemi Bremendesin?? Dilek Hannover Hamburg Ve Bremen ücgen Gibi Birbirine Cok Yakin Havalar Düzeslinde Bir Kuzey Almanya Bulusmasi Düzenliyelim Dimi:) Meltem Nerelerdesin Arkadasim Epeydir Görüsemiyoruz Umarim Iyisindir Görüsmek üzere Selamlar

merhaba deniz belkide karsilasmisizdir :) memnun olrum tanisirsak deniz özelime yaz lütfen mail adresini ve telini görüselim selamlar

selam arkadaslar bende hagenden katiliyorum.eger bir bulusma yapilirsa lütfen benimde haberim olsun gelmeye calisirim

Merhaba arkadaslar, ben Hannoverde yasiyorum ve sizinle seve seve tanismak isterdim. Insallah tanismak dileyi ile

Arkadaslar havalar buralardada düzeliyor yavas yavas ne dersiniz bir tarih bellirleyip k k nin ilk yurtdisi toplantisini düzenliyelimmi??? önerilerinizi bekliyorum arkadaslarim.Herkese cok selamlar

Merhaba arkadaslar,
Ben de Bremende oturuyorum. Siteye yeni üye oldum, özelliklede bu forum basligini görünce.

sevgili elvina bende bremene 15 km uzaklikta oturuyorum delmenhorst da insallah görüsürüz simdilik by

merhaba arkadaslar bende asil hannoverliyimde yaklasik iyi aydir bremene tasindim ve yeniyim bremende.
Sayet k k toplantisi olsa ne güzel olur sahiden

arkadaşlar citlembiği arıyorum aynı köylüyüz ama birbirimizi tanımıyoruz.onunla görüşen varsa haber verirse sevnirim..sivaslılar sayfasına yazabilir kendisi bu sayfaya uzun zamandır uğramıyor sanırım

merhaba ya bende bi zamanlar bremende yasiyordum yadi yil orda yasadim simdi baya uzakta yasiyorum ama devamli geliyorum bremene.

selamlar nerden nereye bende bremendenim evliyim bi cocugum var turkiyeden geldim 4 yil oldu hale alisamadim buraya yardimlarinizi bekliyoruma.s.

merhaba bremenlilera.s.
bende bremendenim oyten de oturuyorduk bremen doğumluyum ama
yurda döndük biz 23 yıl oldu ben 9 yaşındaydım türkiyeye döndüğmüzde
ama hala aile dozstlarımız var görüştüğümüz belki burda görüşemediğim tanıdıklara raslarım diye yazayım dedim hemde sizilerle tanışırım çok özledim aslında, çocukluğumun en güzel geçen yıllarını orda yaşadım halla herşeyi detaylarıyla hatırlıyorum ve tekrar gelip görmek istiyorum birgün gelicem aslında geçtiğimiz nisan ayında ramak kalmıştı ama nasip olmadı bidahaki sefere inşallah
herkese izmirden kucak dolusu sevgiler

X