Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kislar tekrar stuttgarttan ben kmse yokmiii:)
neresinden canim icindenmi, isim nedir :)
ben sindelfingen
jobojobo sen bekar deglmisin kis öyle yazio profilnde nyse..
bitanem ya bende almnca cok bilmiyorum keske yardmci olabilsem sana insan bilmediig biseyi ögrenmek ister ama cevap alaynca üzülür keske almncasini bilsem yardmci olurdum..
ama özeldne kislarin birine sor buraya cok ugrayan olmuyor acikcasi özelden ulasbailirisn arkadaslar yardmci olurlar mutlaka..
canim ben aaleni biliyormusun ordanim..sindelfingende dügün vardi gelicektik ama isimiz cikti...yakinmisiz sanirim..yinede canim.
canim aalen baya mesafeli buraya keske daha yakinda olaydin ama nasip :)
evet canm uzakiz biraz ama olsun bu tarafa yolun düserse beklerim burda bir kapin var unutma ok öptm.
insallah bitanem gelirim bende öpüyorum seni cok..:1hug:tamam canim cok sagol normalde düsmezde olurya birgün düser haklisin, sende gelirsen haber ediver
esim gecenlerde sormus türk marketine..ama yok demisler...neyse bugünde bi bakalim.cok özledim maras dondurmasini.:icecream:....almanlar bile cok beyenmiski bi sitede okudum dün tesadüfen...onlarda ariyo..kaydirigubbakcemile3türk bakkalarinda satiliyor derindorucunun icinde bi bak istersen
malesef bulamadik..bugünde baktim esimle..:gitme:türk bakkalarinda satiliyor derindorucunun icinde bi bak istersen
canim ben stuttgarta yakin sayilirim..pforzheim da kaliyorum stuttgarta 52 km....baklava sen nerdesin? Bizim burdakinde vardi yazin.Simdi var mi bilmiyorum.yarin gidip bir bakayim senin icin..