EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay birden geldiniz hepiniz ne güzel :)
ters bişi yok canım gezmeye geliyorum inş. ama var daha temmuz ortası geleceğim
siz nasılsınız görüşmeyeli kelebek huysuz sizi de öpüyorum :)

Merhaba güzelim , bekleriz buyur gel , bende öptüm bide cicek yolladimmmmmmma.s.

ay birden geldiniz hepiniz ne güzel :)
ters bişi yok canım gezmeye geliyorum inş. ama var daha temmuz ortası geleceğim
siz nasılsınız görüşmeyeli kelebek huysuz sizi de öpüyorum :)

saol canim ama ben seni taniyamadim fisfisfis

kebelek taniyosun canim ama hafizan zrluyo seniiii ahu söyleyeyimi kim oldugunu dolayli yoldan hehehhehe

ya kizlar bitane konu vardi 10 günde 5 kilo isirgan suyu patates suyu domates enginar ... o konuyu bulamiyom kiz on gün sonra tartilicakti ve buraya yazicakti kac kilo verdi bilen varmi konuyu yerini
kilo vericeemden deyilde merakdan verdimi acaba kac kilo

rüya canim yasimi bende bilmiyom sana söyliyeyim:mymeka:

aklima gelirse bir ara söylerim nereliydin sen canim bebegin kücükmüs daha verirsin kilolari yavas yavas merak etmeeeeeeee

aklima gelirse bir ara söylerim nereliydin sen canim bebegin kücükmüs daha verirsin kilolari yavas yavas merak etmeeeeeeee

bana bunadin diyene bak daha yasini bilmiyooooolülülülülülülülülülülülü:roflol:

neyim yokki ahucum ne ararsan var dedim ya

hexem................ hayrola hafiza kaybunami ugradin hafta sonu,,,,, yada yas fazlami geldi bi bunama mi basladiilülülülülülüsırnaşık şey:roflol:

kebelek bak döverim seniiiiiiiii simdiiiiiiiiiii:mymek bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip yarin anama acar sorarim yasimi ne var bunda yasimin tarihinimi tutuyom aklimda ben daha önemli seyleri aklimda tutuyom canim:roflol::roflol::roflol:

demin soru sormustun ya ben biliyom o kadin zayiflamis zayiflamis bir deri kemik kalmis

sen o diyeti yapma :roflol::

ahu canim hayirlisi olsun gec olsunda temiz olsun dügüne geliriz artik ceyizler bitimiiiiii senin

kizlar canlarim ben yavas yavas kacar
cok uykum geldi
birazdan pc basinda uyucam
kucagimdan düsücek kirilicak
en iyisi kapatim yatiim
hem hastalar ve pastalar
kendini fazla yormazmis demi??
ohhh askim ne güzel horluyo
bende horlamak istiyommmm

Sende kivril yanina , cekin tam bir orkestra sinfoni,
tatli uykular canim,saglikli kalkarsin yarin insallah Şeniz

kelebek iyi geceler sana yat yat da sis emi cabuk iyileste buralara gel

allah rahatlik versin Şeniz:mymeka:

rüya bende izmirliyimm bak bunu hatirliyorummmmmmmmma.s

iyi geceler canim fazla ara vermme tamami öpüyorum seni kendine iyi bakkkkkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…