H
hexe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hexe
-
Merhaba hanimlar aranizda yeniyim bende almanya badenwürtenberg eyaletinden katiliyorum, yalniz yasayan bir bayanim arkadas edinmek istiyorum umarim iyi dosluklar arkadasliklar kurabiliriz. sitede yeni oldugum icin icerigini hic bilmiyorum ama sanirim zamanla bende ögrenirim
hallo kizlar naber napiyonuz herkese selam mucuks
cilginim senide cagiracaktim ama sen o saate pirelerle debelesiyodun rahatsiz etmiim dedim. offff ama ne kaynattik dedikodunun dibine vurduk hexeylen
citirim nasilsin naptin nasi gecti is hayatin hastamisin gecmis olsun canim
öptümmmmmmm all of you
hehe ingilizce gelistiriyom
Dogru kiz cilgin hexeyle benim pireler daha besilli
anlatmam kiz dedikodular senin cekistirdi lülülülülülü
yaf senin firindaki pastadan yollada yiyelim surda:içelim:
ne o papaya filan papaganmiyiz biz. ot mot hic isim olmaz tabi kacar millet :tomato:
arsiz canim hosgeldin aramiza yalnizlik ne demek ben iyi bilirim bende yalnizdim taaki burayi bulana kadar ve cok can seker tatlis arkadaslarim oldu,
insallah seninlede tanisiriz
ama sen hele bi kendini tanitsana yarismaci arkadaslarin
nerde oturuyon yas kac coluk cocuk varmi, simdiye kadar nerdeydin:roflol:
Günaydin cümle alem,kirlar,kuslar, mavi gök beni seven ve sevmeyenler hepinizi kucaklar hayirli hafta sonuna yelken acmanizi dilerimmmmmmmmm.....
Dedikodu yapanlarrrrrrr fisfisfis olmiyorrr yanlis diyonuz günah, yeniliklerden ne haber diyceniz tamammiii:, eeeeeeee anlatin bakalim gayri yeniliklerden ni haber :
Tünaydin Benide Seven ve Sevmeyenler:roflol::roflol:
Ablosum Tükkani Acmisa.s. Seni Sevmeyen Ölsün:smiley-cool: Ben Seviyom Yetmezmikiiiiiiiiii:icecream:
Hexe Haaanim Perde Dikiyormus!!! Ayyy Dikmeye Bayiliyormus!!! Bizde Perdeci Ariyoruz burnumuzun Dibindeymis Ayolll:roflol::roflol:
Hayirli Cumalar Diliyorum!!! Güzel Sicacik Bir Hafta Sonu Gecirmeniz Dilegi ile Mikrofon Sizde Buyruuuunşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?