EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cilginnnnnnnn hanimm lülülülülülülülülülülülü koltuklari ne yaptigimi söylemicem sanaaaaa

huysuzzzzzzzz nerdesin hayatim sesin solugun cikmiyo:icecream::icecream:

hepinizi öpüyorum bu arada bahce isinden anlayan anlamayan arkadaslari benim bahceye bekliyorum benim belim koptu bi el atin da bahceyi bitiriyorummmmmmm:roflol::roflol:

merhaba kizlar huysuz hastalandi nallari iki gündür dikti valla kafami yastiktan kaldiramadim bak yine cagriyor beni yatagim halim yok ,hepinize saglikli günler okurken uzak durun sizede bulasmasinjeyyar:roflol:

ay huysusuz gecmis olsun sana cok dondurma yeme dedim sana ama dinleyen kim

saglikli yasam kosularina takil hic bir seyin kalmazzzz istersen hatcenin kankisine sor o söylesin sana arkadas devamli gidiyomusssssssss:roflol::roflol::roflol:

hexecim naber kiz neler bapiyon
acsana msn ni dedikodu yapalim

Eyyyi Günler hanimlar, bugün sizin tükkani ben aciyorum...a.s.
Uzun zamandan sonra hepinize kucak dolusu sevgiler....Şeniz
Hexecim, Huysuz-Citirim, Cilginim ve diger arkadaslar hepinizi kocaman öpüyor ve simdiden güzel bir hafta diliyorum...
:icecream:

Ayva Cicek Acmis Yazmi Gelecek Gönül Bu Sevdadan Vazmi gececek!!!! Ayyyy Allahim Allahim Güzel Allahim Genc ve Dinamik Günler nasib ettigin icin Sükürler olsun!!!
Sevgili Sevgicim Tükkani Acmisin Mercü Hayatim!!! Insallah iyisindir!! Hani Kahveler Nerde!!!
Hexe Haaanim Bak Kelebebek Ne diyo Msnini Acda dedikodu yapalim:roflol::roflol:
Yane Hic Yakistiramadim!!! Eeeee is yok Güc yok Koltuk yok!! naniknanik

Citirim Canim Ablosum Sebebi Ziyaretine gelemedim!! Ben Sucsuzum Hexe Uyandirmadi Beni!! Gecmisler olsun!! Hemen iyiles iki dedikodu yapalim:roflol:
Bisikeletede Binelim!!! Kendilerini vahim ve elim gördüm benden söylemesi!!
Ayyyy dilim dursa basim selamet bulcek dimisırnaşık şey
Kelebebek Kuzum Nirelerdesin!!! Insan benide davet eder demi Fiskosa Ask olsun yane!!!
Neysem Canimlarim Asilim zati Ayse gibi!! Yeniliklerden beni Haberdar edin emi
Hexenin Deyimiyle Dedikodulardan:icecream:

Valla bilmem culginim, kim gelmemekle suclu öbür tarafa gittigimde sorar size yazarim kkaya yani naniknanik hexe hanumun yüz maskesi fazla kurumus herhaldem cikartip yola koyulamamis eh sen rüya aleminde ben tek basima cay yap bekle sorucam nallari diktigimde birde fistik yokmus hexede dur bekle daha bakkala gidemiycem sabret diyooo, bende inat ettim geri geldim daha tam gaz ayakta deyulum amma yakinda alcan hapunuzun hesabini, sevgicim ,kelebebekcim minik kusum sizler nasilsiniz türkancim aramiza hos geldin ama bize havadisler yaz nasil taniscaz yoksam, Bersuuuuuuuuuuu canim nasilsin ögrenim yollarinda durumlar nasil Allah sabir versin canim. Hepinizi uzaktan virus gecirmeden bol bol Şeniz Şeniz Şeniz bögle yapiyommmmm

hallo kizlar naber napiyonuz herkese selam mucuks
cilginim senide cagiracaktim ama sen o saate pirelerle debelesiyodun rahatsiz etmiim dedim. offff ama ne kaynattik dedikodunun dibine vurduk hexeylen

citirim nasilsin naptin nasi gecti is hayatin hastamisin gecmis olsun canim

öptümmmmmmm all of you
hehe ingilizce gelistiriyom

Merhaba hanimlar aranizda yeniyim bende almanya badenwürtenberg eyaletinden katiliyorum, yalniz yasayan bir bayanim arkadas edinmek istiyorum umarim iyi dosluklar arkadasliklar kurabiliriz. sitede yeni oldugum icin icerigini hic bilmiyorum ama sanirim zamanla bende ögrenirim

Hosgeldin Canim!!! Samimiyetimize Inanarak Söylüyorum Bizleri tanidigina pisman Olmiyacaksin!!! Zamanla Yeniligini Atarsin Canim Merak etme!! Umarim Güzel Dostluklar Kazanirsin!! Bizler Burada Tanistik devamida Geldi!!!
Allahim Hicbirini Eksik etmesin!!! Hosgeldin Tekraren!! a.s.a.s.

Kelebebek Haaanim Dimek Pire haaaaaa!!! Sen Hexenin Pirelerini Gördünmü :roflol::roflol:
Sekerim Dedikodu Bana Göre degil!! Ayyyy ne kadar banallll:icecream:
Sahi yaaaa ne anlattiniz!!:dance: Ben Citirimla Konusceeem O daha Heyecanli Anlatiyor bikeremsi:roflol:
Sonrama Ingilizceyi gelistiriyon yane!! Topik Acsane bi dane Iyi olabiler:roflol:
Citirim Anladin Sen onu!!!
Heee yaaaa Buraya Ugrayan Bayanlar bir daha gelmiyo niye olaki:roflol::roflol:
Hexe Haaaanimin Marifetleri Papaya Mam bab diyor!! Kaktüs mam bab diyor!!!
Gelenler bir gidiyor bir daha gelmiyor:icecream::icecream:

Dogru kiz cilgin hexeyle benim pireler daha besilli
anlatmam kiz dedikodular senin cekistirdi lülülülülülü
yaf senin firindaki pastadan yollada yiyelim surda:içelim:
ne o papaya filan papaganmiyiz biz. ot mot hic isim olmaz tabi kacar millet :tomato:

arsiz canim hosgeldin aramiza yalnizlik ne demek ben iyi bilirim bende yalnizdim taaki burayi bulana kadar ve cok can seker tatlis arkadaslarim oldu,
insallah seninlede tanisiriz
ama sen hele bi kendini tanitsana yarismaci arkadaslarin
nerde oturuyon yas kac coluk cocuk varmi, simdiye kadar nerdeydin:roflol:

Ahahahahaah Merakliya Bakin Hele:smiley-cool:
Hic Yabanci Gelmiyor Bu Merakliligin Kulaklarim bir yerden Isiriyor :roflol::roflol:

Bu Arada Günaydin Bayanlar Her nerede Uyuyor Yada Uyukluyorsaniz:icecream:

Günaydin cümle alem,kirlar,kuslar, mavi gök beni seven ve sevmeyenler hepinizi kucaklar hayirli hafta sonuna yelken acmanizi dilerimmmmmmmmm.....

Dedikodu yapanlarrrrrrr fisfisfis olmiyorrr yanlis diyonuz günah, yeniliklerden ne haber diyceniz :1closedeyes: tamammiii, eeeeeeee anlatin bakalim gayri yeniliklerden ni haber :roflol:

Tünaydin Benide Seven ve Sevmeyenler:roflol::roflol:
Ablosum Tükkani Acmisa.s. Seni Sevmeyen Ölsün:smiley-cool: Ben Seviyom Yetmezmikiiiiiiiiii:icecream:
Hexe Haaanim Perde Dikiyormus!!! Ayyy Dikmeye Bayiliyormus!!! Bizde Perdeci Ariyoruz burnumuzun Dibindeymis Ayolll:roflol::roflol:
Hayirli Cumalar Diliyorum!!! Güzel Sicacik Bir Hafta Sonu Gecirmeniz Dilegi ile Mikrofon Sizde Buyruuuunşakkıdı

Yetmezmi ceylanim benim ,kasik yüzlüm, yeni habere sastim:1shok: hexe yine depresyondami hamurdan vaz gecti dikisemi gecti eh hadi hayirlisi götüreyim bir kac metre perdelik diksin gönlünce sevaptir dimi ama :roflol:

Günaydin Sekerlerim Erken Kalktim ve Yol Aldimlülülülülülü
Ablosum Sen ne diyon yaaa Birak Perdeyi Hexe Haaaanim Göz Alti Torbasi Bilem Diker:roflol::roflol::roflol: Ayyyy Sabah Dedikodusuna Bayiliyorum:icecream:

Bizim Hanimlar Sanirsam Halen Dikim Ile Mesguller!!!!
Eeeeeeeee Komsu Komsuya Baka Baka Kararirmis Benim Atasözüm:roflol:
Iyi Pazarlar Diliyorum Hanimlar!!! Hava Güzel Bundan Faydalanmam Nazim
Bisikelete Binicem Sonra Kiricam bi yerlerimitatlicadiarzu Sonramada Atlantik Okyanusuna Acilip Kulac Aticam:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bugünlük Cakil Taslarimdan Bu kadar Biline Ben yokum:icecream::icecream:

Günaydinnn
Ne isim var bu saatte burda dimi,eh kalktim gayri bi bakayim dedim cilginim dükkani acmismi nerdesin hhuuuuuuuuu,sabah haberlerinni yazmamissin oldumu simdi kahve elimde kaldi sigara tütüyo haberlerden mahrum kaldim kalkip ise koyalayim bari............isteksiz olsada.

Tüm canciyer arkadaslar sizler nasilsiniz huysuzunuz erkenci bu sabah yine sizsiz kaldim toplasin cevreme güne neseli basliyalim hayirli günlerrrrrr:teytey::teytey:

Huhuuuuu kizlar naber nasilsiniz

Citirimmmm , Cilginimmmmm, Hexecimmmmm yaf özledim sizi
nezaman bulusuyoduk mayisdi demi gelmeyeni:mymeka:

Böyle olmuyo bana hemen sizin oralardan bir ev bulun tasinacammmmm

Citirim kiz ne o karga mamasini yemeden gelmissin vay masalllah sana :içelim:
Cilginim bu ne enerji okyanuslarda yüzme filan sanada masalllah
Hexecim bitirdinmi benim Boleromu:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…