EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hepimizin Kandili mübarek olsun duvalarimiz kabül olsun

Candan hepinizi öpüyorum hayirli kandiller diliyorum.

hepinizin kandili mübarek olsun ve dualariniz kabul olsun insallah[/B]

gözek canim allah muradini verir insalllah

Hmmmm Pireler Ucuyor Buralarda!!! Bende Haric:teytey:
Hexe Hanim Basma Entarili Bayan:roflol::roflol: Nerelerdesin Heeeee???
Citirim Ablosum Depreyondan Ciktik demi!! Astik demi Engellerisırnaşık şey
Sevgili Bayanlar Bilindigi Hal üzere Kendimi Isvicre Daglarinin Eteklerini Savuruyorum
Benim Depresyonu Ancak Orasi Baklar:icecream: Hani Eniste Beyin Deyimi Üzere Ithal Heidi:smiley-cool: En Kisa Zamanda Aranizdayim Beni Unutmayin Emi!!
Ayyyy Unutulmazlardanim Ama neysem:1closedeyes: Bisikelete Binislerden Haberdar edin Catlarim valla!!! Meraktan Kisir Yimeye Basladim:roflol::roflol:
Sizleri Seviyorum :asigim:

kizlar naber? Bakiyorum eskisi gibi aktiv degilsiniz.Bahar yorgunlugumu cöktü dicem kis geri geldi nerdesiniz huhuuu

cilgin daglar kizi heidi :roflol::roflol:: kaybolursan beni ara gelirim süpürgemle sanaaalülülülülülü ah ah ne yapiyosundur oralarda telefon yok bilgisayar yok vah vah cok üzüldüm cok:roflol::roflol: arkadaslara aciklama yapayim cilgin hanim yani heidi isvicrede kafa dinliyorrrr daglarda sarki söyleyip geziyomus halk prisan olmus sesini dinlemekten bir an önce almanyaya geri dönmesi icin imza toplamaya baslamislar:roflol::::
seni seviyoruz cilgin aramaza dönmeni dört gözle bekliyoruzsenağlama

hatize canim bizler gene burdayiz ama sen yoksun sen neler yapiyosun anlat bakalim
bir yaramazlik yoktur insallahhhhhŞeniz

nisa 61 hos geldin canim kendini tanirsan seviniriz insallah güzel vakit gecirirsin aramizda

ne yer ne icersin neler yaparsin ben merakli hexe olaraktan merak ederim acale cevap

beklerimmmmmm :icecream::icecream::icecream:

gözek canim son durum nedir testyaptirdinmi allah hayirlisini versin canim bir haber verŞeniz

kizlarrrrrrrr hepinizin adini yazmicam simdi her kes toplassin bakin size ne dicem cok önemliiiiiiii bir bulusma yapalim mayista ne dersiniz havalarda düzelir gelmek isteyen yazsin mayisin ilk haftasi yapalim her kese yakin bir yerde yaparizzzzz a.s.a.s.a.s. önerilerinizi bekliyorum yer icinn:teytey::teytey:

Huhuuuuuuuuuu kizlar benim actigim konuya bi baksaniza, cok cici seyler yaptim öptüm topunuzu:1rolleyes::1rolleyes::1closedeyes:

Halloooo kizlar iki dakkaligina ugradim hemen malum calisan kadin olduk gayri birazdan kosturcam yine:roflol: topuklarimi vurdura vurdura :roflol:

Cilginim yanik sesin buralardan duyuluyor canim ,bosver cek naralari ciksin disari at anam icinden özledik simdiden seni, hexe kizz sende gazlama culgunumi iyi olur atarlarsa onu hemen döner yine bize.

tüm arkadaslar hepiniz iyimisiniz, gözekcim sabret canim Allah sonunda yüzünü güldürür insallah, bersuuuuuuuu cancazim seninde hic sesin gelmiyor ne oldu vakitmi yok yoksa bizden vazmi gectin güzel kizim, yahu hakketen herkez bahari bekliyor toplasin ama ,aksama insallah kollarimda kuvet kalirsa dalicam araniza süprizzzzz hepinizi ŞenizŞenizŞeniz

Ben bas sirada yer aldim bile canim gelmezmiyim hic hexem cagirirda ,neresi olursa kabüldür hexem ucarim senin süpürgenin arkasindan..naniknanikŞenizŞeniz

iyiyim hexe cigim bildigin gibi evde oturup duruyoz kizimla vaktin nasil gectigini anlamiyorum büyüsüde rahatlasam.Hava düzelsede bulussak Bir dahaki bulusmaya bu sefer kesin gelicem bende gelemedimmi kiskaniyorum sonra

hepinize güzel bol günesli günler diliyorum

Selam Bayanlar Ben geldim!!! Ahhhh Hosgeldim Demiiii!!!
Valla Nasil iyi geldi Anlatamam!!! Yanaklarim Al Al oldu!!!(Gercime Ondan Önceside Öyleydi:icecream: Mitamin Bonbasiyim :1closedeyes:)
Sevgili Hexe Hanim Simdime Söyliyeyim Isvicre Halki ve Cemeati Benden Cok Memnundu!!
Hattam Imza Dopladilar Gitme Kal bu Sehirde diye!!:1closedeyes:
Düsündüm Dasindim Sen Benim Hasretime Dayanamassin Diye Toparlandim ve geldim!!
Citirim Sen Ne yaptin!! Topuklari Perisan Etmedin degilmi!! En Cok Seni Özledim Şeniz
Simdime Bu Bulusmayi Gerceklestirelim Cok iyi Olar diye Düsünüyorum!!
Uzun Zamandan Beri Toplanip Konusamadik Dedikodu Yapamadik:roflol:
Sonrama Dizilerden Hic Bahs edemedik!! :smiley-cool: Bu Arada Ben Yokum!!
Ara Sira Gürünmez oluyorumda:icecream::icecream:
Hayirli Hafta Sonlari Diliyorum Canimlarim Kolay Gelsin!!!
Hexe Giiiii Koltuklari Ne ettiniz Sahi Merak ettimdelülülülülülü

selam kizlar ben geldim cilginim neredesin sen bizi birakip nereye gittin canim benim huysuzum isin hayirli olsun canim canim hexem sen nasilsin görmüyeli hepinizi özledim valla:içelim:a.s.]

türkan hos geldin canim ama bu kadar kisa yazarsan tanisamayiz anlat kendini
biraz bize:icecream::icecream:

minik kus canim ben iyiyimmm nerelerdesinlülülülülülü

neer yapiyosun kusummmmmmm öptüm seniiiiii:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…