- Konu Sahibi hexe
-
Günaydinnnnnnnnnnnn
Huuuu ben sohbet odasina girmeyi basardim eger birazdaha isleri sallayip kocadan ayrilmayi göze alirsam bu yeni KK yi söküp anlamaya basliycam :teytey:,tabi ben anlayana kadar yenilenmesseeeeeeeeeee :uhm:
Ayriyetten dikkatinizi cekerim dükkan acmak bu sabah bana kismet oldu hepinize hayirli hafta dileklerimle Şeniz
Good Morning Bayanlar!!! Ilerleme Yok Hexe Hanim yok!! Citir Hanimda yok!!! Neler oluyor Hayatta:icecream:
Genclik Baska Oluyor dabii:icecream:
Kelebebek Ben Senin Niye aklinda degilim bakiyim!!!!:smiley-cool:
Firtinaya Yakalandik Savururmu olaki bizi Vatana!!!
Minik Kus Cociskonaniknanik BersumŞeniz
Yesil Gözlüm Bizdende Izmire Selamlar Canima.s.
Yalan deme cilginim :mymeka:aklimdasiniz diye yazdim
napiyon nasilsin keyfler iyimi, bayadir görüsemiyom kimseyle hexede yok citirda :içelim:yokŞeniz öpüldün
Ah çılgınım unuttum mu sandın seni??a.s.a.s.Bak nasıl sevindim kulağımı çınlatmışsın.:teytey:Good Morning Bayanlar!!! Ilerleme Yok Hexe Hanim yok!! Citir Hanimda yok!!! Neler oluyor Hayatta:icecream:
Genclik Baska Oluyor dabii:icecream:
Kelebebek Ben Senin Niye aklinda degilim bakiyim!!!!
Firtinaya Yakalandik Savururmu olaki bizi Vatana!!!
Minik Kus Cociskonaniknanik Bersum
Günaydinnnnnnnn
Hayrola arkadaslar ne oldu bize hepimiz birdenmi kuyuya düstük ha gayret tirmanalim yukari bahar geliyor atalim sIkIntilari .
Cilginim dükkani acmaz oldun, hexe hanim bahar öncesi dinlenme dönemimde herhaldem sevgicim sagol canim valla iyi günlere ihtiyacim var, Bersucum sen nasilsin bize türkiyenin baharini yolla tümümüz ciksin su kuyudan, hadi kizlar sizlerden enerji bekliyorummmmm
Kelebebekim sen nasılsın canım?Öptüm seni de..:1hug:Yalan deme cilginim aklimdasiniz diye yazdim
napiyon nasilsin keyfler iyimi, bayadir görüsemiyom kimseyle hexede yok citirda yok öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?