EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydinnnnnnnnnnnn

Huuuu ben sohbet odasina girmeyi basardim eger birazdaha isleri sallayip kocadan ayrilmayi göze alirsam bu yeni KK yi söküp anlamaya basliycam :teytey:,tabi ben anlayana kadar yenilenmesseeeeeeeeeee :uhm:

Ayriyetten dikkatinizi cekerim dükkan acmak bu sabah bana kismet oldu hepinize hayirli hafta dileklerimle Şeniz

merhaba huysuzum citiriim nasilsin, yaf seni nasi unuturum aklimdasiniz hep hatta gecenlerde ariim dedim ama rahatsiz etmek istemedim
bide cevap yazacaktim beceremedim özelden:1no2::sm_confused:
öpüyorum seni:1hug:

Good Morning Bayanlar!!! Ilerleme Yok Hexe Hanim yok!! Citir Hanimda yok!!! Neler oluyor Hayatta:icecream:
Genclik Baska Oluyor dabii:icecream:
Kelebebek Ben Senin Niye aklinda degilim bakiyim!!!!:smiley-cool:
Firtinaya Yakalandik Savururmu olaki bizi Vatana!!!
Minik Kus Cociskonaniknanik BersumŞeniz

Yesil Gözlüm Bizdende Izmire Selamlar Canima.s.

Yalan deme cilginim :mymeka:aklimdasiniz diye yazdim

napiyon nasilsin keyfler iyimi, bayadir görüsemiyom kimseyle hexede yok citirda :içelim:yokŞeniz öpüldün

Selamin Hello bayanlar, umarim keyifler yerindedir....:smiley-cool:
Hepinize güzel bir gün diliyorum...

Günaydinnnnnnnn
Hayrola arkadaslar ne oldu bize hepimiz birdenmi kuyuya düstük ha gayret tirmanalim yukari bahar geliyor atalim sIkIntilari .
Cilginim dükkani acmaz oldun, hexe hanim bahar öncesi dinlenme dönemimde herhaldem sevgicim sagol canim valla iyi günlere ihtiyacim var, Bersucum sen nasilsin bize türkiyenin baharini yolla tümümüz ciksin su kuyudan, hadi kizlar sizlerden enerji bekliyorummmmm Şeniz Şeniz :sm_cool:

Yalan deme cilginim :mymeka:aklimdasiniz diye yazdim

napiyon nasilsin keyfler iyimi, bayadir görüsemiyom kimseyle hexede yok citirda :içelim:yokŞeniz öpüldün

Canim benim bende seni düsünüyorum arada bir tikla yahu merak ettirmeeeeeee a.s.

kızlaaaaaaaar,nasılsınız?Bugün dükkanı ben açtım galiba.:dance:Biraz geç olsa da akşama doğru.:roflol::roflol:

Ah çılgınım unuttum mu sandın seni??a.s.a.s.Bak nasıl sevindim kulağımı çınlatmışsın.:teytey:

huysuz ablam çok sağol iyiyim ben.Sizler heralde yoğunsunuz,siz buraların demirbaşısınız,sizler nerdesiniz böyle?Öyle güzel ki hava burda valla 22 derece dolaylarındaydı bugün.Ohh bahar havası gibi.
Bak yolladım buranın havasını.Biraz nemli ama yine de vatanın havası iyi gelir.
Yalan deme cilginim aklimdasiniz diye yazdim

napiyon nasilsin keyfler iyimi, bayadir görüsemiyom kimseyle hexede yok citirda yok öpüldün
Kelebebekim sen nasılsın canım?Öptüm seni de..:1hug:

Merhaba kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Huysuz ablam keyfin nasil? Insallah üzerindeki sIkIntilardan birazcik arinabilmissindir.

Bu arada bizim deli hexe nerelerde?
Ucarken yolumu kayipetti ne, özletti kendini

şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNn

Nasilsiniz gurbet kuslari
sakiyormusunuz, yatiyormusunuz
kalkin bahar geliyorrrrrrrrrrrrr
acin camlari alin genclik kokan bahari icinize
ha gayret cikcaz dipsiz kuyudan
sakiycaz yaza dogru ellele..
hepinize okuyan herkeze sevgiyle a.s.a.s.a.s.

Tünaydin Canimlarim Benim Gulu gulu Kuslarim!!!!
Huysuzum Acmis Tükkani Şeniz Atlattik Demi Sendromu Ablos!!!!
Hayat Cok Güzel Yasamasini Bilelim!!! Dertler bizi Etkilemesin!!! Bisikelete Binelim:roflol:
Bizim Mahalle Heyeti Anladiniz demi:roflol::roflol:
Hexe Hanim Nerelerde Yesilcamami gitmis yoksam hiiiiiiii Kiyamam Ona!!!
BersumŞeniz Cocisko MinikKus:mymeka: SevgicimŞeniz

a.s. ben yeni üye oldum 29 yasindayim uhingende oturuyorum henüz cocugum yok malesef :çok üzgünüm:

Hosgeldin aramiza Bidenem , ben esslingen tarafindan bol neseli ve kahkali yazismalara güzelimm tekrar hos geldin.

Huysuzum, Citirim bende sizleri kocaman öpüyorum... hepinize cok güzel bir gün diliyorum...

Hexeyi gören olursa bu arada, kullaklarini ceksin su gacinin

son günlerde gülmeye o kadar ihtiyacim var ki bilemezsiniz hic gülmüyor degilim ama icten degil malesef umarim iyi vakit geciririz arkadaslarimin cogu esslingen ve cevresinde oturdugu icin 20 km 2 km gibi geliyor

Öncelikle sende aramiza hosgeldin bidenem. Hayirdir arkadasim, seni üzen nedir böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…