• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Extra Blond spreyi saçtan akıtmak mümkün mü

mssweety

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
4
0
16
İstanbul
Extra Blond spreyi saçtan akıtmak mümkün mü arkadaşlar boya dışında neyle gider bu bilen var mı yada oksijenli su,yazın böyle bir hata yaptım dipten kendi saçım çıkıyor boyatmak istemiyorum bilen varsa söylesin lütfen teşekkür ederiim

bu tür açıcılar boya gibi değil saç telinin içine işleyip rengini açtığı için akıtmak maalesef mümkün değil...ancak boyayla kapanır....

Canım maalesef dibini beklemek zorundasın :( çünkü açıcı spreylerin üzerine boya sürülmüyor genelde bu arada rengi filan nasıl oldu bende almayı düşünüyorum da foto koyabilir misin :6:

Rengi kızıl gibi oldu tam sarı yapmıyo ben evde kurutma makinesiyle yapmıştım hiç alma bence direk parana yazık hoş bir görüntü oldu ama dipten daha koyu çıkınca kötü duruyor ama sen bilirsin yinede çekebilirsem koyarıım

saç rengi açıcılar saçtan akmaz ya diplerinin uzamasını bekleyeceksin ya da tekrar kendi rengine boyayacaksın başka çare yok

Back