arkadaşlar ben de yüzümün rengini açmak için kullanmayı düşünüyorum acaba bir zararı olurmu tüm yüze uygulanırsa?? bikini bölgesindeki koyuluk içinde kullananlar ve faydasını görenler varmı???
arkadaşlar ben de yüzümün rengini açmak için kullanmayı düşünüyorum acaba bir zararı olurmu tüm yüze uygulanırsa?? bikini bölgesindeki koyuluk içinde kullananlar ve faydasını görenler varmı???
pardon, yüzümün rengini açmak istiyorum derken teninin renginden mi bahsediyosun yoksa lekeler mi var?
merhaba kızlar
burada görerekten şu expigment % 4 olanı aldım ve kol altlarıma kullanıyorum 1 hafta oldu ama dahada çok koyuluk oldunapıcam bilmiyorum ama sürmeye devam ediyorum sabah ve akşam he birde kol altlarım çok hassaslaştı ve dokunduğum zaman acıyor. acaba hatamı yapıyorum ben en güzeli bir cilt uzmanına gidiyim
7-8 gündür kullanıyorum ve bıyık bölgemdeki lekeler açılmaya başladı,ilk 2-3 resmen güneş yanığı gibi oldu kıpkırmızı,sonra kabuk tuttu ve şu anda pul pul dökülüyor.eşimde farketti açılmayı.ama gündüzleri güneş koruyucu mutlaka sürmek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?