ben devam kıremını bırakıcam domates gibi şiş ve kırmızı suratla geziyorum halada kızarıklık gecmıyoBen aynı merkezde bu işlemi yaptıran bir arkadasla konuştum. İlk 1 hafta pişman oldugunu ve küfürler ettiğini söyledi merkeze. neler neler anlattı ama bir hafta sonra cildim iyice düzelmeye lekeler kaybolmaya ve yüzünün parladığını söyledi şuan 1 ay oldu sanırım ona ve çok memnun devam kremini hayatına soktugunu ve sürekli kullanacağını söyledi. maharet bu kremde asıl diyor. artık makyaj yapmadıgını yüzünün çok güzel oldugunu söylüyor. beni aradı ve bana çok destek oldu çok sağolsun konuşuyoruz hep . beni tekrar umutlandırdı resimlerimi gönderdiğim çok güzel olacak diyor bakalım.
kac gün oldu sen maskayle devam kıremını kullanalı
ben devam kıremını bırakıcam domates gibi şiş ve kırmızı suratla geziyorum halada kızarıklık gecmıyo
bana da al dediler ama param yok dedim bepantol kullan onarıcı dedi bende bepantol kullanıyorumBenim bugün 13, gün işlemden 3 gün sonra başladım devam kremine günde 3 kere çok az sürüyorum. geceleri biraz daha yoğun lekelerin üzerine sürüyrum. benimde hala soyulma devam ediyor. çok gerginlik var nemlendirici sürmeden duramıyorum. lekelerin çoğu gitti ama duranlar var hala 20. gün kontrole gel dedi kalanlarda devam kremiyle gidicek gibi değil sanki sen gel ne gerekiyorsa yaparız. daha 1 kuruş vermem. çoğu merkez bu işlemi lazerle destekliyor. bende vital k 'yı almaık istemiyorum çok pahalı henüz işe yarayıp yaramadıgıda belli değil. ama uumtsuz değilim onun yerine bende bugün eczaneden onarıcı bir krem bakıcam. dün yaptırdığım yerle görüştüm illa vital k kullanmalısın diyor başka bşy olmaz diyor artık kremi satmak için mi bilmiyorum . sizin bildiğiniz var mı vital k yerine .
benim göz altlarım elmecık kemıklerde lekeler cok yogundu oralara devam kıremı surdukce catlak oluyo canım acıyo onun icin sürmüyorum artıkcanım sakın bırakma çok azda olsa sürmeye devam et o kadar emek boşa gitmesin yoksa daha kötüleri gelir lekelerin bütün doktorlar bu şekilde öneriyor ben çalışıyorum suratım hala düzelmedi çenemde uçuklar çatlaklar oldu oralara sürmüyorum lekeli bölgelere uyguluyorum. sende devam et bence.
benim göz altlarım elmecık kemıklerde lekeler cok yogundu oralara devam kıremı surdukce catlak oluyo canım acıyo onun icin sürmüyorum artık
Hehe selam canımm nasılsın. Ben buralardayım bakınıp cıkıyprum. Bende bi değişiklik yok devam kremıne devam balamm naptı acaba :)balamm ve nehirnehir35 canım nerelerdesiniz.merak ediyorum ...
Selammm eski ve yeni fotografını paylasabılırmısınn. Cok sevındım sende işe yaradıgınabenim lekelerimin çoğu gitti sadece bi kaç yerde kaldı biraz da kızarıklık oluyor arada zamanla daha iyi olacağına inanıyorum.
Merhaba ben 14 ocakta yaptırdım hala kırmızıyım fotografım asagıda :)evet arkadaslar eskı resimlerinizi ve yenileri yollarsanız sevinirim en azından görmüş oluruz ben bıraktm devam kremını cunku cok kızrym yanmıs gibi canım yanıyo korkuym artk surmeye
Eger yüzün çok tahriş olup derin çok inceldiyse bikaç gün ara ver ve k vitali cildine uygula kızarıklık gecince azar azar cosmelandan surevet arkadaslar eskı resimlerinizi ve yenileri yollarsanız sevinirim en azından görmüş oluruz ben bıraktm devam kremını cunku cok kızrym yanmıs gibi canım yanıyo korkuym artk surmeye
Canım iyi olmaya çalışıyoruz.sizi çok merak ediyordum neyse yazdınız.iyi olmanız sevindirici.arada yazınız.evet balamm nerelerde özledik :)Hehe selam canımm nasılsın. Ben buralardayım bakınıp cıkıyprum. Bende bi değişiklik yok devam kremıne devam balamm naptı acaba :)
evet bendede sanki gözenekler olustu boyle sankı pudra kullananların cildiğibi sankikızlar yaptırmadan önce merkezde resim çekmişlerdi hafta sonu gidicem alırım atarım size yeni resimde işyerinnden giriyorum en kısa zamanda mutlaka yükleyeceğim. bnm şikayetim siyah noktolar oluştu ve gözenekler oluştu bunuda kontorole gidince söyleyeceğim.
keske lekeli resminide koysaydın ona göre farkı görürdümEger yüzün çok tahriş olup derin çok inceldiyse bikaç gün ara ver ve k vitali cildine uygula kızarıklık gecince azar azar cosmelandan sur
Onu doktor cekmisti. Bende hic yok ama inan cildim kotuydu sigara kullaniyorum cildim sarimtrak bi renkteydi bulursam yukliyimkeske lekeli resminide koysaydın ona göre farkı görürdüm
Selam Can'ım, ben bıraktım devam kremini. Sadece geceleri k vital gündüzleri koruyucu kullanıyorum. Dr gel başka bi uygulamayla destekleyelim dedi ama gitmedim. Gitmeyide düşünmüyorumbalamm ve nehirnehir35 canım nerelerdesiniz.merak ediyorum ...