• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Exor comfort bebek arbası.

tozlutarihkokusu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.512
484
688
İstanbul
Arkadaşlar bu arabadan kullanıp da memnun olan var mı? Nasıl bir araba? Bulunduğumuz yerde bayiisi olmadığı için inceleme şansım yok. int. alacağız. Videosunu izledim gayet güzel görünüyordu. Ama sizlere de sormak istedim.
4974.jpg
[/url][/img]

tek yönlü sanırım bu alıcaksanız
mutlaka çift yönlü olanlarından alın
derim model güzel bizded var benzeri ama kızım hiç bnmiyo beni görmek istiyo sürekli elimizde patladı anlicağınız

tek yönlü sanırım bu alıcaksanız
mutlaka çift yönlü olanlarından alın
derim model güzel bizded var benzeri ama kızım hiç bnmiyo beni görmek istiyo sürekli elimizde patladı anlicağınız

Hayır, çift yönlü. Ben de özellikle çift yönlü araştırdım. Hatta tentesi de tam kapanıyor. filesi büyük. oturma yeri kalın. Aradığım özellikler bunlardı. fiyatı da uygun gelince düşündüm almayı.

çift yönlüyse model süper bayada kullanışlıya benziyo alt selefesi falan gayet güzel
ne kadar fiyetı acaba

Arkadaşlar bu arabadan kullanıp da memnun olan var mı? Nasıl bir araba? Bulunduğumuz yerde bayiisi olmadığı için inceleme şansım yok. int. alacağız. Videosunu izledim gayet güzel görünüyordu. Ama sizlere de sormak istedim.
4974.jpg
[/url][/img]

ben aldım canım gecen hafta geldı mavısını kullanıyoruz aynısının cok begendım oturma yerındekı mınder cok guzel ıcı elyaf ve kalın 3pozısyonu var yarı yatar dık ve tam yatak seklınde cıft yonlu sepetı genıs acması ve kapatması kolay bıraz agır ama cok komforlu aynı zamanda kullanıslı ıste bu dıyebıldıgım tek bebek arabası tentesı tamamen kapanıyo dızlerını korumak ıcın ruzgarlıgı var kullanılan malzemesı cok guzel kalıtelı arabanın bagajına koymakta bıraz zorlanıyoruz ama yıne de bı kere daha alsam aynısını alırdım cok memnunum oglumda cok sevdı kar yagarken dısarı cıktık bebegım usumemıstı yuzu sıcacıktı tereddut etme bence

teşekkür ederim canım. ağırlığından şüphe ediyordum. beğendiğim bütün arabalar ağırdı. hafif olanlar da çok hoşuma gitmemişti. artık gönül rahatlığıyla alabilirim.

Arabamız bugün geldi. Oturma yeri kalın çok güzel. Ayrıca battaniye sermeme gerek yok. Tekerlekler resimde göründüğü gibi küçük değil bu da güzel benim için. Sepeti pazara gittiğimde çok kolaylık sağlayacak baya birşey alır yani. Tek tereddütüm ağırlığıydı. Ama çok da ağır değil. Normal bence. Önce biraz kaba gibi geldi gözüme ama sonradan alıştım. Ben beğendim. Bakalım dışarı çıkınca nasıl olacak :7:

Arabamız bugün geldi. Oturma yeri kalın çok güzel. Ayrıca battaniye sermeme gerek yok. Tekerlekler resimde göründüğü gibi küçük değil bu da güzel benim için. Sepeti pazara gittiğimde çok kolaylık sağlayacak baya birşey alır yani. Tek tereddütüm ağırlığıydı. Ama çok da ağır değil. Normal bence. Önce biraz kaba gibi geldi gözüme ama sonradan alıştım. Ben beğendim. Bakalım dışarı çıkınca nasıl olacak :7:

hayırlı olsun canım cok sevındım begenmene bende en cok oturma yerını begendım evet dedıgın gıbı pazarda baya bısey alıyo ben cok memnunum umarım sende memnun kalırsın

4974.jpg
[/url][/img]

merhaba ben de bebek arabası almayı düşünüyorum. bu arabayı ankarada nereden alabilirim bayisi varmı. kullanışlımı?

merhaba ben de bebek arabası almayı düşünüyorum. bu arabayı ankarada nereden alabilirim bayisi varmı. kullanışlımı?

canım biz ınternetten aldık bingölde oldugumuz ıcın ben cok memnunum kullanıslı ve apartmandakı dıger cocukların bebek arabalarından cok cok farklı kalıtelı

Back