Excipial hydro

su..

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
86
6
611
İstanbul
arkadaşlar annem bana nemlendirici olarak bu kremi almış aranızda kullan var mı memnun musunuz? fisfisfis

ben kullanmadım ama 1-2 kişide duymuştum çok memnunlardı ama hydro değildi onlarınki daha farklı bişeydi CADIARZU

excipial lip kullanıyorum ben. cildiniz kuru değilse önermem ben açıkcası.

ben kullanıorm cnm ve çok memnunm :)) hleki makyaj ypmadn yarım saat önce sürdüğünde bebek gibi oluo yüzün

Excıpıal lıpo ısmı kuru cıltler ıÇın onarım

oooo benim kremım yıllardır bir bunu kullanırım kozmatığe vermem para hem doğal hem bitkisel yüzüme makyajdan önce sonra hep sürerım cok güzel nemlendırıyor
ama cildin yağlıysa onu kullanma 2 ye ayrılıyo
excipol lipo (kuru ciltlere tavsıye edılıyor) excipol hydro( yaglı ciltlere)
cildin yaglıysa kullanmam dersen vucuduna kullanablırsın yaz kış yazın duştan snra sürüyorum kollarıma bacaklarıma nasıl parlıyor görceksınız herkes soruyo tenın yumusacık bu krem ne dıye kokusuda hem cok gzel degılmı kızlar?

sen vücuduna hangisini kullanıyosun?

bu eğer güneş koruyucu kullanmazsanız ciltte leke yapar
ceradolin tavsiye ederim

wuu bu kadar güzel bi krem olduğunu bilmiyodum çok teşekkürler cnm benm cildim yağlı hydro'mu kullanıyım o zaman ben:1rolleyes:

Ya şeker akşam baktım yazdıklarınıza da bende de var bu excipol hydro ama benim cildim normal ne çok yağlı ne çok kuru napim ben kullanayım mı bunu şimdi?

bn kullanıyorum gayet memnunum özellikle cildin yağlıysa en uygun nemlendirici bu su bazlı nemlendirici

kızlar üre var ama içinde.

üre zararlı bişey mi ki cildimizde de var zaten ve o eksiği gidermek nemlendirmek amacıyla sürülen bi krem excipial. bana da cildiyeci vermişti. cildim hassas ve çoğu krem alerji yapıyor ya da sivilce yapıyor diye bunu verdi. yalnız lipo olanı eline vucuduna hyro olanı sadece yüzüne kullan demişti. ayrıca güneş kremi olsun nemlendirici olsun yüzüme sürerken nemliyken sürmemi söyledi. kullanıyorum gerçekten bi zararını görmedim güzel nemlendiriyor pahalı kremler almaya gerek yok yani.

Bende kullanmaya başladım çok güzel yaptı cildimi ama. Eczacı bir tanıdık üre var içinde sürekli kullanımı uygun olmaz deyince huzursuz oldum.

benımde vücuduma verdi ama burdakı yorumları okuyunca dayanamadım yüzüme sürdüm evet bebek gibi oldu ama 2 saat sonra yüzüm kıpkırmızı oldu dokttora tekrar gttım yüzüne kullnma içinde üre var dedi. herkeze aynı etkiyi yapmıyor

ben excipial lipo aldım vücuduma sürüyorum ve çok memnunum
yüz cildim karma olduğu için yüzüme sürmüyorum
güzel nemlendiriyor
hdroyu hiç denemedim...

Son düzenleme:
bende bu kremi araştırıyordum excipial hydro yağlı ciltler için lipo olanı da kuru ciltler içinmiş araştırmalarıma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…