oooo benim kremım yıllardır bir bunu kullanırım kozmatığe vermem para hem doğal hem bitkisel yüzüme makyajdan önce sonra hep sürerım cok güzel nemlendırıyor
ama cildin yağlıysa onu kullanma 2 ye ayrılıyo
excipol lipo (kuru ciltlere tavsıye edılıyor) excipol hydro( yaglı ciltlere)
cildin yaglıysa kullanmam dersen vucuduna kullanablırsın yaz kış yazın duştan snra sürüyorum kollarıma bacaklarıma nasıl parlıyor görceksınız herkes soruyo tenın yumusacık bu krem ne dıye kokusuda hem cok gzel degılmı kızlar?
oooo benim kremım yıllardır bir bunu kullanırım kozmatığe vermem para hem doğal hem bitkisel yüzüme makyajdan önce sonra hep sürerım cok güzel nemlendırıyor
ama cildin yağlıysa onu kullanma 2 ye ayrılıyo
excipol lipo (kuru ciltlere tavsıye edılıyor) excipol hydro( yaglı ciltlere)
cildin yaglıysa kullanmam dersen vucuduna kullanablırsın yaz kış yazın duştan snra sürüyorum kollarıma bacaklarıma nasıl parlıyor görceksınız herkes soruyo tenın yumusacık bu krem ne dıye kokusuda hem cok gzel degılmı kızlar?
Ya şeker akşam baktım yazdıklarınıza da bende de var bu excipol hydro ama benim cildim normal ne çok yağlı ne çok kuru napim ben kullanayım mı bunu şimdi?
kızlar üre var ama içinde.
Bende kullanmaya başladım çok güzel yaptı cildimi ama. Eczacı bir tanıdık üre var içinde sürekli kullanımı uygun olmaz deyince huzursuz oldum.
Bende kullanmaya başladım çok güzel yaptı cildimi ama. Eczacı bir tanıdık üre var içinde sürekli kullanımı uygun olmaz deyince huzursuz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?