Excipial hydro

oooo benim kremım yıllardır bir bunu kullanırım kozmatığe vermem para hem doğal hem bitkisel yüzüme makyajdan önce sonra hep sürerım cok güzel nemlendırıyor
ama cildin yağlıysa onu kullanma 2 ye ayrılıyo
excipol lipo (kuru ciltlere tavsıye edılıyor) excipol hydro( yaglı ciltlere)
cildin yaglıysa kullanmam dersen vucuduna kullanablırsın yaz kış yazın duştan snra sürüyorum kollarıma bacaklarıma nasıl parlıyor görceksınız herkes soruyo tenın yumusacık bu krem ne dıye kokusuda hem cok gzel degılmı kızlar?

vücuda mı hm fiyatı da çok ucuz bişi cildi nemlendiriyor diyorsun yani

excipial lipo olanını güneş yanıklarından sonra rahatlamak ve derinin soyulmaması için kullanıyorum.. 1 günde muhteşem bir rahatlama sağlıyor...
genel olarak da nemlendiriciler içinde 1 numaram diyebilirim.. yalnız lipo olanını yüzünüze kullanmayın.

excipial lipo olanını güneş yanıklarından sonra rahatlamak ve derinin soyulmaması için kullanıyorum.. 1 günde muhteşem bir rahatlama sağlıyor...
genel olarak da nemlendiriciler içinde 1 numaram diyebilirim.. yalnız lipo olanını yüzünüze kullanmayın.
cnm hydroyu yüzümüze kullanabiliyor muyuz? üre olduğu için zararlı diyolar

Bu krem artık reçetesiz satılmıyor diyorlar, doğru mu acaba?

Ben öyle bir sey duymadım, alabilirsin eczaneden. Depresyon ilacı degil ki bu, kaldı ki onları bile recetesiz alabiliyorsun. Cilt lekelerini giderici özelligi de var bu kremin, babannem kullanırdı. Ben de bir ara nemlendirici niyetine kullandıydım yüzüme bu kremin su oranı fazla olanını.

Ben öyle bir sey duymadım, alabilirsin eczaneden. Depresyon ilacı degil ki bu, kaldı ki onları bile recetesiz alabiliyorsun. Cilt lekelerini giderici özelligi de var bu kremin, babannem kullanırdı. Ben de bir ara nemlendirici niyetine kullandıydım yüzüme bu kremin su oranı fazla olanını.
Teşekkür ederim.
Yorumların bazıları olumlu, bazıları olumsuz emin de olamıyorum.
Reçetesiz verilmiyor demişti aile hekimim, dermatoloğa gitmiştim o da önermeyince almamıştım.
Karar veremedim iyi mi kötü mü.

Teşekkür ederim.
Yorumların bazıları olumlu, bazıları olumsuz emin de olamıyorum.
Reçetesiz verilmiyor demişti aile hekimim, dermatoloğa gitmiştim o da önermeyince almamıştım.
Karar veremedim iyi mi kötü mü.

Babanneme doktor vermisti, ama ben aldıgımda kendi kafama göre aldıydım. Bir zararını da görmedim, yagsız olanını kullandıgım için de cildime iyi geldiydi hatta.

Babanneme doktor vermisti, ama ben aldıgımda kendi kafama göre aldıydım. Bir zararını da görmedim, yagsız olanını kullandıgım için de cildime iyi geldiydi hatta.
Anladım, bir denerim o zaman.
Tekrar teşekkür ederim.

yüze kullanmayın diyolar. hala nemlendirici bulamadım kendime uygun

9 aylık bebeğimemverdi.dolyor bu kremi cildi çok kuru ama excipial hydro. Daha da kurutmaz değil mi?

Back
X