A amonlisa Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 33 1 86 Isparta 11 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi amonlisa #1 kızlar ya mutfakta evye kullanışlı oluomu yoksa mermer lavabomu daha iyi ya ben evye istiorum ama evyenin kenarları mermerin brz üzerinde kalıo su gitmesi zor oluo die kullanışlı olmuo dediler sizlerden kullananlar varmıbilmiyorumkismile:kedi:
kızlar ya mutfakta evye kullanışlı oluomu yoksa mermer lavabomu daha iyi ya ben evye istiorum ama evyenin kenarları mermerin brz üzerinde kalıo su gitmesi zor oluo die kullanışlı olmuo dediler sizlerden kullananlar varmıbilmiyorumkismile:kedi:
B bebemmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2009 285 1 96 İzmir 12 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi amonlisa #2 selam canım valaha biz evye aldık daha estetik daha hoş duruo kullanış olarakta daha iyi olduğunu duydum ama tabi karar senin biz kare evye aldık
selam canım valaha biz evye aldık daha estetik daha hoş duruo kullanış olarakta daha iyi olduğunu duydum ama tabi karar senin biz kare evye aldık
M miss_curious Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 5.010 2.833 773 40 12 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi amonlisa #3 kesinlikle evye...