Evrensel Sorun: KAYNANA

boşver annesi içinde kavga etmeyin bence sen kocana deki boşver canım büyüktür derse desin biz istediğimizi yapalım ama anneni de kirmayalim falan de işte ordan onun gönlünü yap buradan bunun gönlünü yap falan filan :)

Siz cidden boyle yapabilir miydiniz? kinamda,dugunumde balayimda,esimi askere ugurladigimda, yani hayatimin en guzel ve anlamli gunlerinde bana boylesine sorun yasatan insan icin bu kadar olumlu olmalimiyim, sizi elestirmek icin soylemedim, benim yerime kendinizi koyup ona gore cevap verin diye :)

canm bnm kaynana dahada beter oda nisanliliktan itibaren cektirmeye basladi bana bn evlennce sineye cektim iyi niyetli davrandm dahada fazlalastryolr hakarete kadar vardi bosanmam icin turlu turlu oyunlr cevirdklerini konusmuslar oyla iki gorumcem aileme bile hakaret ediyolar uc yillik evliyim iki yildr gorusmyrm torunlrini bile merak etmiyorlar ilk torun bide

Gecen kardesinin gelininin cocuk icin doktora gittigini soyledi,ben de anne sen de torun istiyomusun dedim sakayla,hic torunlari yok suan,e zamani gelince olur tarzinda bisey dedi benim annemim 3 torunu var benim cocugum olsun diye dort gozle bekliyo yine de,ne bileyim ya cok ggaripsiyorum,ben de saf saf ay torunum olsun ne guzel o duyguyu yasiyim tarzi sevincek saniyorum

canm bizler sevgi dolu buyudgmz icin bole tas kalpli insanlr bize tuhaf geliyo bnm kaynanam oglna torununa ins olurde bn dul kaliym dye beddua eden biri inanki senn kaynann kocana bunca tribi sana olan kiskanclgnn disa vurm sekli bnm kaynanm guzelligmi bile kiskanyodu konusmlrndn soylrmlrndn anlydm

Eşinizin ağzını arayın bu konuda öncelikle ona göre. bi kere bile bi ihtiyacın varmı demedi bana sen askerdeyken de. artık bazı şeyleri anlamasını istiyorum gitmek istemiyorum bayramda deyin açık açık eşinize. Tabi adamıda bu tarz problemlerle çok boğmamak lazım malum askeriye zaten psikolojisi bozulur....

Bence de git ama yalnız gitme ailenden biri yanında olsun bu sayede sinirini de bozamaz ayrıca işimiz var diyerek erken kalkabilirsin

Tatlım böyle insan gibi davranmayan kaynanaya neden insan gibi davranıyorsun sen böyle saygılı davrandıkça o senin tepene çıkar umursama hayatını yaşa. O kadına hiçte iyi davranma

Aaaay inş. iyi kaynana oluruz :))

canım benim inan boylelerine yapacak birşey olmadığı için kendini harap edip düşünüp kafani yorma diye olumlu konuşuyorum inan bende sen gibiyim ne arar ne sorar ilk gelinim çocuklarım ilk torunlar ne bir heves ne bir istek ne bir merak....

Esim sagolsun herseyin farkinda,ama o da benim annem iste diyip alttan aliyor her zaman,bu nedenle de kaynanam her dedigini yaptiracagini sanip zehrini bize akitiyo

Aynen oyle, bizim de hevesimizi kacirmalarina izin vermeyelim,tesekkur ederim yorumlarin icin :)

madem kv haricinde herkesle iyi anlasiyorsun, bence git
hem sevaptir, hemde ona laf söylemeye firsat birakmamis olursun

ama bence fazla kafana takiyorsun aramadi sormadi diye. kadinin ne oldugu belli zaten, aramamasi, heleki annenlerle yüz göz olupda senin huzurunu kacirmamasi daha iyi
görevin olan seyleri yap, karsilik beklemeden

bence esını askerdeyken doldurusa getırmemesı ıcın bayramda ara ve gıt sonra konusursa ben gıttım o arayıp sormadı dıye kozların olur onlar kaynanaysa bızde geliniz

Bu kadar olay hatta daha fazlasi yasanmisken yasanmamis gibi davranmak normal mi bilmiyorum, kayinpederim bayramda calisiyor, evde sadece kayinvalide olacak sorun da orda :/

Bu kadar olay hatta daha fazlasi yasanmisken yasanmamis gibi davranmak normal mi bilmiyorum, kayinpederim bayramda calisiyor, evde sadece kayinvalide olacak sorun da orda :/

zaten iki secenegin var ya gözünü karartip gidip elini öpeceksin döneceksin evine, yada esini arayacaksin gitmeyecegini bildireceksin
bunun disinda telden arayabilirsin

bende de var aynı dertten..canım sen bilirsin tabi ama sonuç itibariyle eşinin annesi bence bayram da ziyaretine git esin için onlar büyüklük gösteremediği için büyüklük bizde kalsın:):)

Ben olsam gitmem,aramamda,eşimde görmüş zaten annesinin kaprisini nazını.
Oğluna deger vermeyen,ameliyat olan annemi arayıp geçmiş olsun demeyen bir insanı neden arayayım. Çok umurundaysa saygı görmek,biraz normal davransaymış. Ektiğini biçsin

Aslinda bakarsan tamamen ayni fikirdeyim, yanlis dusunup hata yapmamak icin burda sizlerden fikir almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…