• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evrensel Sorun: KAYNANA

keske konular acilsa yan yanayken, birebir tartismamiz hic olmadi,hep ogluna soyler su olcak bu olcak diye bana dese karsi cikarim zaten, esim arada kalinca tavir koyamiyorum, esimi cok seviyorum annesi disinda hic kavgamiz olmuyo desem yeri.O yuzden fikirleriniz benim icin onemli yol gosterme acisindan
boşver annesi içinde kavga etmeyin bence sen kocana deki boşver canım büyüktür derse desin biz istediğimizi yapalım ama anneni de kirmayalim falan de işte ordan onun gönlünü yap buradan bunun gönlünü yap falan filan :)

boşver annesi içinde kavga etmeyin bence sen kocana deki boşver canım büyüktür derse desin biz istediğimizi yapalım ama anneni de kirmayalim falan de işte ordan onun gönlünü yap buradan bunun gönlünü yap falan filan :)
Siz cidden boyle yapabilir miydiniz? kinamda,dugunumde balayimda,esimi askere ugurladigimda, yani hayatimin en guzel ve anlamli gunlerinde bana boylesine sorun yasatan insan icin bu kadar olumlu olmalimiyim, sizi elestirmek icin soylemedim, benim yerime kendinizi koyup ona gore cevap verin diye :)

canm bnm kaynana dahada beter oda nisanliliktan itibaren cektirmeye basladi bana bn evlennce sineye cektim iyi niyetli davrandm dahada fazlalastryolr hakarete kadar vardi bosanmam icin turlu turlu oyunlr cevirdklerini konusmuslar oyla iki gorumcem aileme bile hakaret ediyolar uc yillik evliyim iki yildr gorusmyrm torunlrini bile merak etmiyorlar ilk torun bide

canm bnm kaynana dahada beter oda nisanliliktan itibaren cektirmeye basladi bana bn evlennce sineye cektim iyi niyetli davrandm dahada fazlalastryolr hakarete kadar vardi bosanmam icin turlu turlu oyunlr cevirdklerini konusmuslar oyla iki gorumcem aileme bile hakaret ediyolar uc yillik evliyim iki yildr gorusmyrm torunlrini bile merak etmiyorlar ilk torun bide
Gecen kardesinin gelininin cocuk icin doktora gittigini soyledi,ben de anne sen de torun istiyomusun dedim sakayla,hic torunlari yok suan,e zamani gelince olur tarzinda bisey dedi :D benim annemim 3 torunu var benim cocugum olsun diye dort gozle bekliyo yine de,ne bileyim ya cok ggaripsiyorum,ben de saf saf ay torunum olsun ne guzel o duyguyu yasiyim tarzi sevincek saniyorum :D

canm bizler sevgi dolu buyudgmz icin bole tas kalpli insanlr bize tuhaf geliyo bnm kaynanam oglna torununa ins olurde bn dul kaliym dye beddua eden biri inanki senn kaynann kocana bunca tribi sana olan kiskanclgnn disa vurm sekli bnm kaynanm guzelligmi bile kiskanyodu konusmlrndn soylrmlrndn anlydm

Eşinizin ağzını arayın bu konuda öncelikle ona göre. bi kere bile bi ihtiyacın varmı demedi bana sen askerdeyken de. artık bazı şeyleri anlamasını istiyorum gitmek istemiyorum bayramda deyin açık açık eşinize. Tabi adamıda bu tarz problemlerle çok boğmamak lazım malum askeriye zaten psikolojisi bozulur....

Buradaki bir çok kişi gibi ben de kaynanamdan müzdaribim :) Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız mutlu olurum.Sorunumu söylemeden önce kaynanamı anlatayım ki ona göre yazın.

Kaynanam sevgisini çocuklarına hatta kimseye göstermeyen,bana da pek anne gibi yaklaşmamış bir insan.Aramızda nişanlıyken elle tutulur sorun yokken kına gecesinden önce istedikleri olmaması şartıyla düğününe gelmem diye oğlunu tehdit etti.İstediği şey de kınayı kendi kız kardeşinin yakması ve kınaya kız tarafından çok sonra tamamen erkek tarafıyla gelmek.Bu yüzden ben tek başıma damatsız kına alanına girmek zorunda kaldım.Hadi bunu geçtim kınayı kız tarafı yakmaz mı? Ben tehditinden dolayı oğlu mutsuz olmasın en mutlu gününde diye sineye çektim ve kına gecem bana göre güzel geçmedi vs.

Balayındayken eşime küstü niye nikahtan önce erkek evine çıkmadık direkt nikaha gittik diye.

Şimdi de eşim askere gitti.Acemi birliği memleketime çıktığı için babam da memlekete giderken arabayla götürmeyi teklif etti,eşim de aynı zamanda 2 3 gün kafamı dinlerim dedi ve babamla gittiler, babam askeriyeye kadar teslim etti.Kaynanam bu nedenle küstü.Niçin 2 3 gün erken gitmiş otobüsle gitseymiş diye.Benim ailemi kıskanıyor yani, hatta eşimle kavga ettiler ve eşime senin ailen onlar zaten diyip telefonu yüzüne kapattı.

Neyse çok fazla uzatmadan asıl soruma geleyim.Eşim annesiyle küs olmasına rağmen kandilde vs aradım hal hatır sordum o bana sen nasılsın demese de.Ben eşimi ikna edip niye barıştırmadım diye bana kızdı aradığımda da böyle saçma bişey oldu.Eşimin yemin töreni oldu ona da gelmedi 2 ay oldu bana bişeye ihtiyacın var mı diye de aramadı, annem kaza geçirdi bilmesine rağmen geçmiş olsun bile demek için aramadı.Kaynanam hariç kayınpederimle karşılıklı arıyoruz hatta 15 gün sonra kayınbiraderimle eşimi ziyarete gidicez kısmetse.Onun dışında kimse de sorun yok yani.

Size daha uzatmamak adına daha bahsetmediğim bir sürü bu tarz şey..

Şimdi ben bunlara rağmen bayramda arayıp yanına gitmeli miyim ve ya nasıl davranmalıyım bundan sonra? (İçimde ona karşı sevgi inanın kalmadı) Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..
Tatlım böyle insan gibi davranmayan kaynanaya neden insan gibi davranıyorsun sen böyle saygılı davrandıkça o senin tepene çıkar umursama hayatını yaşa. O kadına hiçte iyi davranma

Buyuk konusmamak lazim da cocugumun mutlulugu her seyden onde gelir heralde, annem abimin esine farkinda olmadan dominantlik yaptigi oluyo, yengem yokken uyariyorum annemi, burda boyle boyle yaptin farkina var diye,sonucta yengem uzulse abime yansitacak, abim uzulecek vs. Ben bu sorun cikaran kaynanalarin direkt kotu insan oldugunu dusunuyorum
Aaaay inş. iyi kaynana oluruz :))

Siz cidden boyle yapabilir miydiniz? kinamda,dugunumde balayimda,esimi askere ugurladigimda, yani hayatimin en guzel ve anlamli gunlerinde bana boylesine sorun yasatan insan icin bu kadar olumlu olmalimiyim, sizi elestirmek icin soylemedim, benim yerime kendinizi koyup ona gore cevap verin diye :)
canım benim inan boylelerine yapacak birşey olmadığı için kendini harap edip düşünüp kafani yorma diye olumlu konuşuyorum inan bende sen gibiyim ne arar ne sorar ilk gelinim çocuklarım ilk torunlar ne bir heves ne bir istek ne bir merak....

Eşinizin ağzını arayın bu konuda öncelikle ona göre. bi kere bile bi ihtiyacın varmı demedi bana sen askerdeyken de. artık bazı şeyleri anlamasını istiyorum gitmek istemiyorum bayramda deyin açık açık eşinize. Tabi adamıda bu tarz problemlerle çok boğmamak lazım malum askeriye zaten psikolojisi bozulur....
Esim sagolsun herseyin farkinda,ama o da benim annem iste diyip alttan aliyor her zaman,bu nedenle de kaynanam her dedigini yaptiracagini sanip zehrini bize akitiyo :110:

canım benim inan boylelerine yapacak birşey olmadığı için kendini harap edip düşünüp kafani yorma diye olumlu konuşuyorum inan bende sen gibiyim ne arar ne sorar ilk gelinim çocuklarım ilk torunlar ne bir heves ne bir istek ne bir merak....
Aynen oyle, bizim de hevesimizi kacirmalarina izin vermeyelim,tesekkur ederim yorumlarin icin :)

madem kv haricinde herkesle iyi anlasiyorsun, bence git
hem sevaptir, hemde ona laf söylemeye firsat birakmamis olursun

ama bence fazla kafana takiyorsun aramadi sormadi diye. kadinin ne oldugu belli zaten, aramamasi, heleki annenlerle yüz göz olupda senin huzurunu kacirmamasi daha iyi
görevin olan seyleri yap, karsilik beklemeden

bence esını askerdeyken doldurusa getırmemesı ıcın bayramda ara ve gıt sonra konusursa ben gıttım o arayıp sormadı dıye kozların olur :cool:onlar kaynanaysa bızde geliniz:KK45:

madem kv haricinde herkesle iyi anlasiyorsun, bence git
hem sevaptir, hemde ona laf söylemeye firsat birakmamis olursun

ama bence fazla kafana takiyorsun aramadi sormadi diye. kadinin ne oldugu belli zaten, aramamasi, heleki annenlerle yüz göz olupda senin huzurunu kacirmamasi daha iyi
görevin olan seyleri yap, karsilik beklemeden
Bu kadar olay hatta daha fazlasi yasanmisken yasanmamis gibi davranmak normal mi bilmiyorum, kayinpederim bayramda calisiyor, evde sadece kayinvalide olacak sorun da orda :/

Bu kadar olay hatta daha fazlasi yasanmisken yasanmamis gibi davranmak normal mi bilmiyorum, kayinpederim bayramda calisiyor, evde sadece kayinvalide olacak sorun da orda :/

zaten iki secenegin var ya gözünü karartip gidip elini öpeceksin döneceksin evine, yada esini arayacaksin gitmeyecegini bildireceksin
bunun disinda telden arayabilirsin

bende de var aynı dertten..canım sen bilirsin tabi ama sonuç itibariyle eşinin annesi bence bayram da ziyaretine git esin için onlar büyüklük gösteremediği için büyüklük bizde kalsın:):)

Ben olsam gitmem,aramamda,eşimde görmüş zaten annesinin kaprisini nazını.
Oğluna deger vermeyen,ameliyat olan annemi arayıp geçmiş olsun demeyen bir insanı neden arayayım. Çok umurundaysa saygı görmek,biraz normal davransaymış. Ektiğini biçsin

Ben olsam gitmem,aramamda,eşimde görmüş zaten annesinin kaprisini nazını.
Oğluna deger vermeyen,ameliyat olan annemi arayıp geçmiş olsun demeyen bir insanı neden arayayım. Çok umurundaysa saygı görmek,biraz normal davransaymış. Ektiğini biçsin
Aslinda bakarsan tamamen ayni fikirdeyim, yanlis dusunup hata yapmamak icin burda sizlerden fikir almak istedim :KK31:

Back
X