Evliyken ünivesite okumak

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
Merhaba hanımlar 23 yaşındayım 1 aylık evliyim. Başlıktan anladığınız gibi üniversite okumak istiyorum daha önce şansımı denedim istediğim yer tutmadı 2 yıllık sağlık bölümlerinden herhangi birini istiyorum bu kışın tekrar çalışacağım sınava . . 1 sene falan çocuk düşünmüyorum eğer olurda kazanırsam okuldayken hamile kalma ihtimalim var cocuk yapmayıda fazla ertelemek istemiyorum. Bu şekilde başarı elde eden varmi çok zorlanırmıyim hamile olayım veya olmayayım evliyken üniversite okumak zor mu? Geç mi kaldım sizce kariyerim için?

Evli biri için uzaktan egitim cok daha kolay

İllaha ki zorluğu olur ama imkansız değil.
Benimde üniversite yarım kaldı ama biraz başka sorunlardan ötürü. Bebekle nasıl olur Bilmiyorum ama benimde en Kısa zamanda devam etme niyetim var bahar dönemiyle birlikte.

Ben üniversite 2.sınıfa giderken evlendim zorlukları oluyor tabi ki ama eşim ve annem her konuda destek oluyordu benim stajlarım nöbetleri oluyordu eşim evi temizliyordu yemek yaparken yardım ediyordu evde yapılacak ne varsa beraber yapıyorduk o zaman rahat oluyor eşinizin desteği çok önemli bu konuda

Zaten iki yıllık okuyacakmışsınız. Çocuk düşünmeyin o süreçte. Geç kalmazsınız korkmayın, daha 23 yaşındaymışsınız.

Bizim sınıfımızda mühendislik tamamlama için gelen 30 küsür yaşında, evli bir abla vardı. Bir çocuğu vardı ve ikincisine hamileydi okurken. 2 senede okulunu bitirdi ve mezun olup gitti. Onun için çok daha zordu bu süreç ama üstesinden geldi. Eğer sen de istiyorsan çocuk planlarını erteleyerek bunu daha rahat bir şekilde başarabilirsin

Insallah bende başarabilirim

23 yaşında çocuğu fazla ertelemek istemiyorum mu ?
zaten erken bile. 2 yıllık istiyorsunuz zaten erteleyiverin

Etrafimda basarmis ornekler var. ama hepsi ama hepsi yardim aldi. Tek basina yapabilecegin bir sey degil.
Bir tanidigim iki anneye de yakin. Onlar cocuga bakti. Kiz calisti. Anneler yemek dahi verdi. Cay icerdi evine yatmaya gecerdi cocugunu alip. Ya annelerden biri surekli destek olacak bebek bakimina yemege veya ev isine. Ya paran olacak yardimci tutacaksin. Yemek de yapacak.. sadece okul yapilir da bebek olursa diye soylediklerim. Yardim sart.

Evet haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…