• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken bekar olmak...bunu yaşayan var mı?

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Evliyim,1,5 yıllık.
Eşim ilk bir ay evde durdu. Sonra durmadı, her gece dışarda.
Geceyarısı gelir, benden kadınlık bekler bir de.
En son dayanamadım, dün ona artık benim sevgimi bitirdiğini söyledim.
Bu sabah ise aradım bugun iş çıkışı eve gel, yeniden başlayalım dedim.
Gelemem, beni seven her halimle sever, ben kimseye kendimi sevdirmek için çaba harcayamam karekterimde yok dedi.Beni kandırdın aylardır bana karşı neler beslemişsin içinde, ben de beni sevdiğini sanıyordum dedi.
Beni bitirdi kızlar, çok yalnız kaldım bu evlilikte. Yaptıklarıyla her gün beni azarlamasıyla bitirdi.
Dün yatağını ayırdı, ve ilk defa sabah beni azarlamadı, çünkü artık ben de bitmişim onda. Canıma minnet tabi bu durum bıktım artık azar yemekten.
Eşim düzelir mi nasıl düzelir bilmiyorum, ben onu nasıl tekrar sevebilirim bilmiyorum

Evliyim,1,5 yıllık.
Gelemem, beni seven her halimle sever, ben kimseye kendimi sevdirmek için çaba harcayamam karekterimde yok dedi.Beni kandırdın aylardır bana karşı neler beslemişsin içinde, ben de beni sevdiğini sanıyordum dedi.
Beni bitirdi kızlar, çok yalnız kaldım bu evlilikte. Yaptıklarıyla her gün beni azarlamasıyla bitirdi.
Dün yatağını ayırdı, ve ilk defa sabah beni azarlamadı, çünkü artık ben de bitmişim onda. Canıma minnet tabi bu durum bıktım artık azar yemekten.
Eşim düzelir mi nasıl düzelir bilmiyorum, ben onu nasıl tekrar sevebilirim bilmiyorum[/QUO

CANIM yasadıkların cokkk zor bısıı cok konusmussun ama ben boleyım dıyen bırınden ne bekliyorsun :(( keşke bu durumda olmasaydın bıraz daha sabret bakalım

adam hem suçlu hem güçlü
değişmem diyomuş zaten eğer maddi manevi zorlanmayacaksan bitir bu evliliği

eşinizin yaptığını savunuyorum kesinlikle... ama benim eşim gibi inat, gurur yapan biriyse bunların hepsine size sevmediğinizi söylediğiniz için yapmış olabilir.... uğraşmak çok zordur biliyorum... ama hemen bitirmek lafta güzeldir de işin aslı öyle değildir... bence ortamı biraz yumuşatıp sakince konusmayı deneyin.. kendi duygularınızı anlatın, neler hissettiğinizi, nasıl yalnız kaldığınızı... suçlarken ''sen'' kelimesini kullanmamaya dikkat edin... ''biz'' kelimesini ona aşılayın... bir takım gibi davranmanız gerektiğini anlasın...

Pardon ama onu evde bekleyerek mi bitmişsiniz... Sizde onun gibi gece yarılarına kadar arkadaşlarınızla takılsaydınız bitmezdiniz belki:19: Adama bak hem suçlu hem güçlü.. Beni seven böyle sever falan bidefa evli bi erkeğin böyle bi lüksü yok. Madem gezip tozucak en ufak tartışmanda rets çekicek evlenmeseydi. Bence boşverin.. Fazla şımarmış eşiniz. Yersen işine gelirse deyin olsun bitsin :34:

Uzatmaya değmez. Bana göre inceldiği yerden kopsun. Zaten evli değilsiniz, boşansanız da sizin için pek birşey değişmeyecek.

hemen boşanın demeyin ya sabret hayatım konuşun ikinizde birbirinize yapmasını istemediğiniz seyleri yazın

Evliyim,1,5 yıllık.
Eşim düzelir mi nasıl düzelir bilmiyorum, ben onu nasıl tekrar sevebilirim bilmiyorum

eşiniz beni böyle kabul et dediğine göre değişmeye niyeti yok halinden memnun anladığıma göre.ALLAH islah etsin.

dediğiniz gibi herşey bitmiş yarın öbür gün eşinizin yolunu bebekle beklıyceksınız bu daha çok daha zor uzatmaya luzum yok bu yuzdne

gece yarılarına kadar ne yapıyor bu adam?
barlarda zıkkımlanıp kumar masalarından mı kalkamıyor?
başka bir kadınla mı takılıyor?
erkek arkadaşlarıyla sağda solda vakit mi öldürüyor?
yoksa kimsesiz çocuklara yardım falan için dernek faaliyetine mi katılıyor?
kendi ailesinin yanına mı uğruyor iş çıkışı?
ne bileyim evi geçindirmek için ek iş mi yapıyor? ne?

hiç bir ilişkide %100 tek taraf kabahatli değildir.
bize herşeyi tüm açıklığıyla anlattığınızdan emin misiniz?
ilk bir aydan sonra adamı evinden soğutacak bir şey mi yaptınız yoksa?

Son düzenleme:
ohhh ne guzel ya bence neden azar cekıcekmıssın o ewlılıge ewlılık demem ben azar ısıtmek ıcın mı getırmıs senı hayatına nası sınırlendım sımdı ya!!! zaten gorunuse gore kafasında coktaaan bıtırmıs de suclu konumuna dusmesın dıe senden beklemıs atagı bence sakın alttan alma ne kaybedersın kı zaten

Bence bi süre sabret..O eve geldiğinde yokmuş gibi davran,görmezden gel eşini,suskun kal yani,konuşup seni sevmiyorum falan deme hiç böyle bi süre devam et eğer hatasını anlayıp düzelmiyosa en güzel kararı sen verirsin canım,1 buçuk yıl daha cicim ayı oluyo çünkü çooook yeni bi evlilik..:50:

eski esim isten geldiginde bizim evimize degilde ust kata kayinvalidemin yanina cikardi ki ustelik ben onu camda balkonda beklerdim :( hic kimse icin uzulmeye degmez bunu anladimmm :( bence sende uzulme.. ailene anlat... herseye hazirlikli olup beklesinler bilmek onlarinda hakki... ama biraz daha bekle bence ona yuz vermeden... birde takip et bakalim neler yapiyo????

yatak ayırma kadınların taktiğidir bi erkek yatak falan ayırmaz ayırıyorsa güvendiği başka bi dal vardır eve geç gelmeleri bu şekilde üste çıkmaları da o dal yüzünden olabilir,dikkat

eğer gerçekten bitmediyse hislerin eşine karşı yani hala seviyosan böyle kabul etmen lazım...
ama şu da var ki eşinin yaptığı hiç hoş değil..
hem suçlu hem güçlü...
allah yardım etsin..

adamın huyu böyle bekarken de böyleydi ama gözüme perde inmiş heralde aşkımdan, çok pişmanım zaten.
Dün eve geldi, artık gelecekmiş, ama benimle tek kelime konuşmuyor. Açık evlilik kavramı var ya ona dönüştük galiba.
Şuan kendimi çok yalnız hissediyorum, bekarken ve sevgilim yokkken hissettiğim gibi. Hatta onun geceyarısı gelse de bana sarılmasını konuşmasını özledim. Ben ilişki bağımlısıyım galiba,kendi kendime yetemiyor muyum?
Bekarken de böyleydim biri hayatımda olmayınca kendimi çok anlamsız hissederdim, bu sorunu nasıl çözebilirim psikolojik galiba, yoksa toplum baskısı mı?
Gece dışardayken arkadaşlarıyla takılırdı beni haberdar ederdi nereye giderse gitsin, yani vakit öldürürdü.
Çok yalnızım kızlar çoookkkk.....

Ne yap ne et mutlaka tavsiyemdir, seni kaybetme korkusu ver içine.. Aileni arkana al, bir şeyler yap ama o kaybetme korkusu olsun, yoksa iyice tozutuyorlar.

Bu yollardan geçmiş, hatta daha fazlasını yaşamış biri olarak diyorum ki; Erkek evliliğe kolay adapte olamıyor, 1,5 yıl çok kısa bir süre, bunlar gelip geçici şeyler, Allah büyüğünden saklasın.

Dediğim gibi Kaybetme Korkusu olması şart! Biz burada hata yapıyoruz, sıkı sıkı bağlanıyoruz eşlerimize, ne yaparsak yapalım onsuz yapamayacağımızı sanıyorlar. Halbuki çok yanılıyorlar.

Evliyim,1,5 yıllık.

Konu sahibi arkadaşım özellikle bold ile alıntıladığım kısım aslında eşinizin daha sonraki cümleleri kurmak için nereden yüz bulduğunu gösteriyor bence. Siz madem sevgimi bitirdin dediniz biraz uzak durmalıydınız tekrar arayıp yeniden başlayalım demekle hata yapmışsınız. Size boşanın demiyorum ki zaten boşanmayı gerektirecek çözümsüz bir sorununuzda yok. Fakat tavır koyduğunuz zaman bir süre kendinizi geri çekip uzak durmalısınız. İşin ciddiyetini anlaması için. Ama siz tekrar aramakla sevgisi demekki bitmemiş yeniden başlayalım dediğine göre benden vazgeçemez. O zaman bende sınırları zorlayabildiğim kadar zorlayayım nasıl olsa sevgim bitti desede benden vazgeçemiyor diye düşünecek eşiniz.

Back