- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi kucukpanda
-
Jxhxggx
Konu alıntılanmis sağ olun. Yoksa şiirden anlamaya çalışacaktikKocanıza yazık karısı başka kadının kocasına ilani aşk ediyor.
Hadi kendinizi düşünmediniz peki o adamın karısı?
Adam size evet dese evli oldugunuz halde sevgili olucaksiniz yani..
Gidin boşanın ilk önce ve evli olmayan adamları sevin.
Bence gecti seviyeOrtamdan ayrılamıyorum maalesef, hiç iletişim kurmamak mı daha doğru yoksa özür dileyip, olmamış gibi seviyeli iş ilişkisini devam ettirmek mi
O yüzden hep yorum yapınca alıntı yapıyorum onu silemezler bir süre sonra artıık.Konu alıntılanmis sağ olun. Yoksa şiirden anlamaya çalışacaktik
Benim ilk mesajını alıntı yaptığımı unutmuş galiba.Konu içeriğine Necip Fazıl'ın şiirini yazmak; rahmetliye ve eserine saygısızlık olmuş.
"Oy farfara farfara..." türküsü daha vurucu olurmuş.
İsterse şunu kullanabilir:
Bence konu sahibi dalga geçiyor herkesle ancak deli olmasi lazım bir adamın gecicek bunlar ben seni biliyorumlar demez normal olan adamAdam saf galiba
Işte ya anormal yada eşide kendisi gibi bir tip böyle olayları normal karşılıyor herhalde.Bence konu sahibi dalga geçiyor herkesle ancak deli olmasi lazım bir adamın gecicek bunlar ben seni biliyorumlar demez normal olan adam
Bence erkekler kendilerine böyle davranan kadınlara kul köle oluyor.Böylelerine de hep merhametli ve seven adamlar düşüyor nasıl iş
Daha bugün müge anlı’da vardı. Kadın 5 kez kaçmış, kocası 6. kaçışında programa çıkmış.Bence erkekler kendilerine böyle davranan kadınlara kul köle oluyor.
Eşin bu durumu normal kabul etmişse onda bişey var hangi normal bir adam bunu kabul eder aldatan eşine derki ben senin kalbine güveniyorum der direk evi terk eder veya sizi kapının önüne koyar ya oda size aldatmış gizli bir sekilde yada neyse yazmıyayım banlanmayayım şimdi benVicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?