Ask evliliği yaptık aslında tam 10 yıl görüştük biz bazen ayrıldık bazen kustuk ama tam 10 yıl sonra evlendik. Evliliğim ilk yılı beni aldattı da aslında ama vacgecmedim şimdi diyorum acaba o zamandan mi yanlış yaptımArkadaşım bide sormak istediğim bisey var aşk evliliği mi yaptınız zorla felan evlendirilme varmı işin içinde
Arkadaşım sen başta yanlış etmişsin şuan yaptığında yanlış ama aldatmanın affı olmaz diye düşünüyorum. Bence sen o aldatmadan sonra duygularını yitirmişsin. O günden sonra aldatmadigi nerden belli hep bi tedirginlik içinde yaşamışsındır eminim ki. Keşke o zaman karar verseydin. Ama şuan senin yaptığını da doğru bulamadım kusuruma bakma bitanem. Otur düşün gerçekten bu adamla evli kalmak istiyor musun evine sadık mıdır seni gecekten seviyormudur diye bebeğine yazık etme babasız kalmasın iyice dusunAsk evliliği yaptık aslında tam 10 yıl görüştük biz bazen ayrıldık bazen kustuk ama tam 10 yıl sonra evlendik. Evliliğim ilk yılı beni aldattı da aslında ama vacgecmedim şimdi diyorum acaba o zamandan mi yanlış yaptım
Zaten o zamandan sonra çok kavga ettik en ufak bir yabancı aramada en ufak bir mesajda güvenmeson zaten bana asik olduğunu düşünmüyorum ama o da benim gibi bana değer veriyor ve bebek için bitirmez evliliği tanıyorumArkadaşım sen başta yanlış etmişsin şuan yaptığında yanlış ama aldatmanın affı olmaz diye düşünüyorum. Bence sen o aldatmadan sonra duygularını yitirmişsin. O günden sonra aldatmadigi nerden belli hep bi tedirginlik içinde yaşamışsındır eminim ki. Keşke o zaman karar verseydin. Ama şuan senin yaptığını da doğru bulamadım kusuruma bakma bitanem. Otur düşün gerçekten bu adamla evli kalmak istiyor musun evine sadık mıdır seni gecekten seviyormudur diye bebeğine yazık etme babasız kalmasın iyice dusun
Yani evet nereye kadar kaçacaksınız bu şekilde devam etmeniz biraz zor gibi boşanmayı düşünüyorsanız çokta bekletmenin bi alemi yok benceŞu an ayrı uyuyoruz tabiki beklentileri var neeye kadar kacicam bilmiyorm
Yine çok ağladım bu gün ne yapacgimi hiç bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışıkYani evet nereye kadar kaçacaksınız bu şekilde devam etmeniz biraz zor gibi boşanmayı düşünüyorsanız çokta bekletmenin bi alemi yok bence
İnanın o kadar zor ki ama aynı yerde çalışıyoruz ve o çakılı kadro mutlaka karşılaşıyoruz mecburen her günçok zor olmalı.. çok üzüldüm.. ilgi duydugunuz kişiyle görüşmemeye çalışın bence.
Beni anlayan birilerinin olması çok güzel teşekkür ederim kırıcı yorumlar yapmadığınız için kafamda başlıyor her şey inanın fiziksel olarak eşimi alatmadim kesinlikle böyle bir şey yapmak istemiyorum ve düşünmüyorumÇok zor bir durum, bu yüzden kimseyi kınamıyorum. Ben bekar biriyim ama hayat bu. Bence hissetmek içten gelen birşey hislerimize engel olamayabiliriz ama davranışlarımıza olmalıyız diye düşünüyorum.Yani çok sinirlendiğimiz öfkelendiğimiz birini öldürmeyi bile geçirebiliriz ya hani aklımızdan, bu geçici bir histir tabi eyleme dökersek facia olur. Umarım eylemlerinize mukayyet olur aldatmazsınız. Dilerim zaman ve sabırla üstesinden gelirsiniz.
Duyguları durdurmak bazen zor oluyor en azından bunun vicdanını yaşıyorsunuz siz bi suçunuz yok aglamanızı gerektirecek yani en azından kafanızı karıştıran kişiyle konuşmuyorsanız bence bir sirkinin ve net bi karar verin hem bu şekilde kendinizide yıpratmamış olursunuz hemde sorunu bir çözüme ulaştırırsınızYine çok ağladım bu gün ne yapacgimi hiç bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık
bence o zaman onu sevmeyi bırakmışsınızAsk evliliği yaptık aslında tam 10 yıl görüştük biz bazen ayrıldık bazen kustuk ama tam 10 yıl sonra evlendik. Evliliğim ilk yılı beni aldattı da aslında ama vacgecmedim şimdi diyorum acaba o zamandan mi yanlış yaptım
O kişiyle konuşmuyorum pek uzun muhabbetlerimiz olmuyor öyle ama onun da ilgisini anlayabiliyorum bana acacagagini da pek sanmıyorum sanırım zaman a birakcamDuyguları durdurmak bazen zor oluyor en azından bunun vicdanını yaşıyorsunuz siz bi suçunuz yok aglamanızı gerektirecek yani en azından kafanızı karıştıran kişiyle konuşmuyorsanız bence bir sirkinin ve net bi karar verin hem bu şekilde kendinizide yıpratmamış olursunuz hemde sorunu bir çözüme ulaştırırsınız
Keşke hiç bitmeseydi çok mutluydum öyle ama sanırım nasıl aska engel olamıyorsak bitmesine de engel olamiyoruzbence o zaman onu sevmeyi bırakmışsınız
şimdi de başkasını sevebildinz bu yüzden
sizin sevginiz çoktan bitmiş ki
senin suçun değil kiKeşke hiç bitmeseydi çok mutluydum öyle ama sanırım nasıl aska engel olamıyorsak bitmesine de engel olamiyoruz
Kesinlikle bitmesindeki en büyük suç eşimin ne yazık ki bundan sonra insanlara tek tavsiyem evlenne konurunu cokama çok iyi düşünmeleri gerektiği olacak sanırımsenin suçun değil ki
aldatmış ya aldatmış...
Bence eşinizle konuşup boşanma kararına varın bi an önce yanlışa girmedenO kişiyle konuşmuyorum pek uzun muhabbetlerimiz olmuyor öyle ama onun da ilgisini anlayabiliyorum bana acacagagini da pek sanmıyorum sanırım zaman a birakcam
Mantık evliliği mi yaptınızHiç başınıza geldi mi bilmiyorum. BazılarıKız bunu ayiplar belki bazılarımız anlayışla karşılar.ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var ama hep aklımda. Kocama asıkdeğilim belki ama o benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum. Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmaO da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?