- Konu Sahibi egenin_annesi
-
öncelikle maşallah demek istiyorum ailenize ve bebeğinize ve tabiki size mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorumcanım hen yeni evlisiniz hemde yeni anne baba
öncelikle güle güle büyüt çocuğunu.
ilk evlilikte oluyor böyle sorunlar. üzerine birde bebeğiniz olmuş bu psikolojide binmiş:ecrin_bebek:
birazsabret göreceksin bak herşey yoluna girecek:lepi:
insan yeni doğum yapınca karma karışık duygular içinde oluyor.
yeni evliykende fikir anlaşmazlıkları yaşıyorsun.
daha sonralarında o sana sen ona uyup gül gibi geçinip gidiyorsunuzsırnaşık şey
böyle sorunlar bir çağumuzun başından geçiyor tek değilsin tekte kalmıyacaksın.
sadece sabret anne baba olmanın tadını çıkarın:1hug:
mutluluklar canım:Saruboceq:
NOT15 yıllık tecrübeleresahip olan ve 2 çocuk annesi biri olarak yazdım
cnm benm ben de 26 yaşındayım,10 senelik evliyim ve 2 çocuk annesiyim.. durumunu çok ii anlayabiliyorum sen gene dua et bol bol ve şunu unutma bir evladın var her ne olursa olsun onun için ayakta kal ve mücadele et... ben geçtim artık kendimden çocuklarım için ayaktayım onlar olmasa inan şuan hayatta olmazdımsenağlamasenağlamasenağlama
AYNI ..arkadaşım son durum nedir
aynı yastığa başımı koyduğum evet diyerek herşeyi göze aldığım iyide olsa kötüde olsa bir hayat arkadaşımdan bahsettim..amacımbunlar çok normal kuruntu yapıyorsun bence...
katılırdım takii evlenmeden öncesine kadar fakat ne yazıkki bu fikrinize katılamıyorum evet bir yerde haklısınız biz bayanlar salıveriyoruz kendimizi bebekle ama her bayan bunu yapmıyor mesela ben yapmıyorumben erkeklerin değiştiğini düşünmüyorum...
bilakis biz kadınlar değişiyoruz doğumla beraber... klasik laf aynı zamanda anne doğuyor doğumla...ve bazı şeyler ölüyor...
duygularımız değişiyor... düşüncelerimiz değişiyor... hormonlar değişiyor... bir dönem bitiyor...hemde tamamen...
daha çok yeni... kabullenmiyorsunuz bile anneliği... en azından bana öyle oldu... normal...
eşinize bakış açınız değişmiş olabilir... o nedenle onun değiştiğini düşünüyor olabilirsiniz.. eşiniz sizi anlamıyorsa anlatın kendinizi... yeni anneyi anlatın mesela... bilsin sizi...
birazda beklentisiz olmak gerekiyor...
Ah be gÜzelİm ne dİyeyİmkİ allah yardımcın olsun
nedenlerİ hakkında bİ dÜŞÜncen varmı pekİ
öncelikle ilgi ve alakana destegine teşekkür ederim arkadaşım .)
inan çok düşünüyordum ama artık bende yoruldum konu aldatmaksa inan fırsatı yok ama değilse bu adam bu ihtiyaçlarını nerde gideriyor aşk cinsellik işve cilve ne bileyim
son sürat yüz göz olmaya devam ediyoruz başkada bir şey yok adama tam tersini davransamda yok aynı tas aynı hamam sevgisinden şüpem asla olmadı ama ilgi yok kaybetme korkusu yok saçma sapan bir evlilik işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?