- 30 Aralık 2009
- 23.296
- 92.105
- 1.123
- Konu Sahibi lavanta777
Lanet olası özeline attım hahaİş yerindeyim hemde kurumsall kulaklık takıp izlemem gerek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lanet olası özeline attım hahaİş yerindeyim hemde kurumsall kulaklık takıp izlemem gerek![]()
Kahkahalarlaaa izledim şimdi tüm gün türkaaaaan diye gezicemLanet olası özeline attım haha
Bana da at.Lanet olası özeline attım haha
o yazıları kim eklemişse çooh eyi etmiş.Kahkahalarlaaa izledim şimdi tüm gün türkaaaaan diye gezicem![]()
AttumBana da at.
Alt yazı sayesinde birçok şeyi anladım yalçın hangisinin kocası onu anlayamadım birde kadınlar kendini tokatlarken şap şap sesinde yarıldım zatenno yazıları kim eklemişse çooh eyi etmiş.
Yalçın ve Ali sanırım mahallenin en seksi irkeki olmalı.Alt yazı sayesinde birçok şeyi anladım yalçın hangisinin kocası onu anlayamadım birde kadınlar kendini tokatlarken şap şap sesinde yarıldım zatenn![]()
İzlemeyen çok şey kaçırır. Videoyu tekrar izlediğimde kadın yere yatıp kendini şamarladıktan sonra yarıldım ben koptumBirinşz banada atabilir mi
Yere yatan abla, burdaki konu sahibi bence.Yalçın ve Ali sanırım mahallenin en seksi irkeki olmalı.
Uçanı kaçanı affetmiy.