evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değilde cinsellik nasıl düzeldi onu anlatsaniz
Adamı hayal ederek eşiyle birlikte oluyor işte açık değil mi?aldatmayı sadece fiziksel sanıyor yazık.hangi köyden katılıyorsun konu sahibi ?kesin görücü usulü evlendirilmis ve eşini de sevmiyosundur kağıt üstünde evlisinizdir yersennn

6 Şubat 2019 konunuz
merhabalar 2.5 yillik evliyim.hamile kalana kadar cinsellikten keyif alirdim ve cok istekliydim.hamilelikle birlikte istegim azaldi.esime ayip olmasin diye 30.haftaya kadar ara ara birlikte olduk.sonra zaten karin iyice buyudu dogumdu (sezaryan) lohusalikti derken 4 aylik bir bebegim var su an.bu 4 ayda ancak 4 kere filan birlikte olduk.isin kotusu bende dogumdan sonra cinsel istek tamamen bitti.esime uzuluyorum.o 4 iliski de zar zor oldu.bu durumu yasamis olanlar eski halinize nasil dondunuz.neler yaptiniz fikirlerinizi alabilir miyim.tesekkurler simdiden.

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.

2019 konunuza göre, eşiniz sizi istemeyen taraf değil.

Sapkınlıkla alakası nedir bunun? Sanki gittim oynaştim birlikte oldum yazmış kadın.
Ayrıca herkes depremi böyle algılamaya bilir belki ben bundan sonra her istediğimi yapacak sekilde algıliyorum ölüm var diyerek
Eşim başka birinden hoşlansa bunu doğal karşılamam ben. Sadakat için illa reel bir ilişki gerekmiyor. Eşimin iş arkadaşından hoşlanmasını dda doğal karşılayamam. Dolayısıyla ben de kimseye karşı ilgi duymam. Bunu da doğal görenlere şaşırıyorum ben

Adamı hayal ederek eşiyle birlikte oluyor işte açık değil mi?aldatmayı sadece fiziksel sanıyor yazık.hangi köyden katılıyorsun konu sahibi ?kesin görücü usulü evlendirilmis ve eşini de sevmiyosundur kağıt üstünde evlisinizdir yersennn
Her görücü usulü evlenen böyle değil genelleme yapmayalım tabiki
Konu sahibi eşinin istemediğini söyledi başta şimdi nasıl sık oluyor adam nasıl istiyor onu anlamadım

Her görücü usulü evlenen böyle değil genelleme yapmayalım tabiki
Konu sahibi eşinin istemediğini söyledi başta şimdi nasıl sık oluyor adam nasıl istiyor onu anlamadım
Tabiki her görücü usulü böyle değil sadece görücü usulü evlendiğini bahane edip aldatiyorlar ya ona istinaden dedim.iste bak çelişiyor zaten 2019da ki açtığı konu anlattığını tam tersi.olay şu.
O adamı arzuladığı için eşiyle daha sevisken davranıyor adamda kendiisni arzuladogini sanıyor mutlu da oluyor muhtemelen.bu kadında aldatmadim sanıyor

bana hoşlandı veya sevgiden ziyade cinsel açlığınızın bir yansıması gibi geldi. ayda bir cinsellik çok az, bu konuda haklısınız. eşinizle konuşup yetersizlikleri dile getirmedikçe hormonlarınız coşmaya devam edecek.

• Beğen
Reactions: Gif
. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok.
Evet uzaklaşma ihtimaliniz yok iş için.Ama fingirdeşmek zorunda değilsiniz.Oturup iltifat mı dinliyorsunuz?Bu kadar sevgiye aç mısınız?Tersleyin adamı.İş harici konuşmayın.

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Niyeyse bize hiç o şekilde yaklaşan olmuyor. Neden sizce? Duygularınızı değil,tercihinizi-tercihsizliğinizi eleştiriyorum. Boşanın ilk önce.

Merhaba arkadaslar,
Şimdi şöyle ki, eşinizin cinsel olarak bu isteksizliği bir problem, ayda bir demek benim için şahsen sıkıntı hatta bunun için gereken tedavi ve düzelme için çabalamıyorsa boşanma sebebi demek; normalde dönem dönem sıklıkta azalma olsa da, ilk başlardaki gibi her gün olmasa da, erkekler sevdiği kadınlayken gayet arzulular. Benim eşim öyle açıkçası. Evliyken de birileri size hoş gelebilir belki; ama bu derece cinsel fantazi kurmaya kadar gidiyorsa orada duracaksınız, lütfen kendinize ve eşinize dürüst olun. Boşanın, istediğiniz herkesle yakınlaşma konusunda sonrasında tamamen özgürsünüz!

Ayrıca cinsel hayatınız iyiye gidiyorsa nasıl başkalarını arzulayabiliyorsunuz? Sevginizde bir problem var o zaman. Ben eski sevgilimle zaman zaman iş gereği aynı ortamda bulunuyorum, çocuk da bir içim su, model gibi bir şey yakışıklı da;ama eşimi seviyorum ve ondan başkasını arzulamıyorum. Samimi söylüyorum etkilenmiyorum geçmişimize rağmen.

@Pretzel bacım sana ikinci kez soruyorum. Bir sorunun var herhalde benimle. Ne diye benim mesajlarımı bulup bulup beğenmedim atıyorsun?. Hoşlanmıyorsan göz ardı et. İyice gıcık etmeye başladın insanı ya
Hayir seninle sahsi kesinlikle bi sorunum yok olamazda, seni tanimiyorum sende beni tanimiyosun, sadece sana degil begenmedim herkeze atiyorum, sizde benim yazdigim yorumlara begenmedim atabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X