Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

buse kayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
33
-24
28
Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum

Keşke başkasını yara bandı yapmadaydınız.Duygularınızdan emin olmadan ilişkiye başlamışsınız, üstelik evleneli 4 ay olmasına rağmen 2 aylık hamilesiniz bu ne acele 😱

Keşke başkasını yara bandı yapmadaydınız.Duygularınızdan emin olmadan ilişkiye başlamışsınız, üstelik evleneli 4 ay olmasına rağmen 2 aylık hamilesiniz bu ne acele 😱
Birini yara bandı yapmak zorundaydım yoksa beni döven eski sevgilime dönüp duruyordum .çocuk konusuna gelince eşimle çok iyi anlaşıyoruz onun da çok çocuk isteği vardı öyle böyle olacak eni sonu diye beklemedik

Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Dayak yediğiniz birini özlüyorsanız ne diyim özlemeye devam edin dünya iyisi kocanızın günahı ne

Geçmişle yaşarsan ömür boyu esiri olursun evlenmişsin esindende menmunsun üstelik hamilesin daha eskiye özlem duymanın sana faydası olmaz zararı olur evliliğine bebeğine odaklan eşinin değerini kıymetini bil.

Geçmişle yaşarsan ömür boyu esiri olursun evlenmişsin esindende menmunsun üstelik hamilesin daha eskiye özlem duymanın sana faydası olmaz zararı olur evliliğine bebeğine odaklan eşinin değerini kıymetini bil.
Haklısınız.bende kendime bi türlü sindiremediğim için sizden fikir almak istedim

Haklısın. Üstelik geçmişimi bile bile evlendi bi kere yüzüme vurmadı .bi kere kırıp incitmedi
O zaman sende unut geçmişini ne güzel eşiniz size sahip çıkmış enazından size olan sevgisini sevmeye çalışın mutlu olursunuz

O zaman sende unut geçmişini ne güzel eşiniz size sahip çıkmış enazından size olan sevgisini sevmeye çalışın mutlu olursunuz
Küçükken annemi kaybettim .anne sevgisini bana sürekli şiddet gösteren ona rağmen de bırakmayan sonra duygu sömürsüyle barışmaya çalışan eski sevgilim de bulduğumu düşündüm saplantı gibi bişi hala içinden çıkamadığım.üstelik memurum kimseye eyvallahım olmamasına rağmen bırakamadım onu.sonunda onu es gelebileceğim biriyle karşılaştım çok şükür ama hastalıklı kalbim hala onu özlüyor

Haklısınız.bende kendime bi türlü sindiremediğim için sizden fikir almak istedim
Sana değer veren yanında ise geçmişi sil gitsin cnm eski ile yaşama önüne bak evliliğinin tadını çıkar daha yeni evlisin kimse için de üzülme. Allah sana ne güzel hem yuva hem de evlat nasip etmiş kıymetini bil bunda daha büyük mutluluk olurmu dünyada. Ben ve benim gibi bir çok bayan evlat hasreti çekiyoruz Allah kucağına almayida nasip etsin canım

X