Boşanma halinde cocugunun velayetini sana vereceklerini de hic sanmiyorum bu yaptiginda esin tarafindan kabul edilebilir bir sey degil kendi elinle hayatini karartiyorsun
Lut kavmi mi ahahahBu yüzden lanetlenmiş ve helak olmuş toplumlar var. Nefis neler neler isterde yapmayın ya , kendinize yaşama sebebinize bunu yapmayın
Herkes islama inanmak zorunda değil bende biseksüelim. Birde yorumumu eksilemişsin seni ilgilendirmez. Şükür ki senin kocan gibi beni uykumdan uyandırıp 5 dakikalık zevk için işini görüp uyuyan bir kocam yok helal ilişkin evet onun yerine biseksüel olup haram ilişki yaşamak daha zevkli herkesin hayatı kendine kimse ak kaşık değil gelipte günaha girdin diyemezsinAllahın lanetlediği şey yaptığınız
Burada gelipte konumu yüzüme vur diye konu açmadım. Haram ilişki umrumda bile olmaz yaşayan dahil. Ne yaşarsan yaşa beni ilgilendirmez sadece doğru söylüyorum Allah lanetlemiş okadar ister yap ister yapma.... Hiç umrumda olmaz oki..Herkes islama inanmak zorunda değil bende biseksüelim. Birde yorumumu eksilemişsin seni ilgilendirmez. Şükür ki senin kocan gibi beni uykumdan uyandırıp 5 dakikalık zevk için işini görüp uyuyan bir kocam yok helal ilişkin evet onun yerine biseksüel olup haram ilişki yaşamak daha zevkli herkesin hayatı kendine kimse ak kaşık değil gelipte günaha girdin diyemezsin
rahatsız olduysanız bırakın aramayın .normlade her kadında yuzde 15 vardır o kadın ıcınızdekı yuzde 15 ı cıkarmısArkadaşlar merhaba öncelikle lütfen beni hor görmeyin bende şu an içinde bulunduğum durumdan dolayı kendime zaten çok kızgınım olay şu özel bir hastanede hemşireyim saat 11 gibi bir hasta geldi iğnesi vardı daha önceki iğnelerini başka biri yapıyordu iğnesini yapan arkadaşım yanında 19 yaşlarında bir kızla geldiğini iki kez o kızı dudaktan öptüğünü gördüğünü demişti o sıra ben denk geldim iğneden korkuyordu önce biraz sohbet ettim pskolojik olarak rahatlattım ama bir şekilde beni kendine çekti daha önce hiç kendi cinsimin beni etkilediği olmamıştı yüzü dudakları filan sesi ne bileyim hoşuma gitti son 4 iğnesi kaldığını söyledi diğerlerinide benim yapmamı istedi numarasını verdi araştık sonra benimle arkadaşlık kurdu geçen ay salı günü bir yerde çay içtik lezbiyen olduğunu bunun yüzünden neler çektiğini anlattı dertleşti benimle her kadının aslında lezbiyen olma ihtimali olduğundan bahsetti ama toplumun katı kuralları ve doğduğundan beri erkek ile evlenip çocuk yapmanın zorunlu bir şey gibi gösterildiği için bu duyguların açığa asla çıkmadığından bahsetti kafamı iyice allak bullak etti türkiye maçı vardı eşim onu izlemeye gitti kızım kaynanamdaydı sıkıldım çağırdım konuştuk bana merak ediyormusun filan dedi ilk o zaman bir şey yaşadım sonra pişman oldum bşr daha konuşmamamız gerektiğini söyledim anlayışla karşıladı onu engelledim ve o günden beri konuşmuyorum ne olduysa ondan sonra oldu günlerdir eşimle yatmıyorum o sex yapmak isteyince illa kaçıyorum yapsakda zevk almıyorum hatta kusasım geliyor ve aklımdan çıkmıyor psikolağa gitmeyi düşünüyorum benden büyük ve daha tecrübeli ablalarımdan yardım en azından bir fikir istiyorum
Ah kardeşim mübarek Ramazan ayından çıktık nefsimizi dizginlememiz gerekirdi bu ayda .bol bol kuranı Kerim oku Mahir al muaygali den kuranı Kerim dinle sana tavsiye edeyim.aç YouTube den 4-5 dakikalık videolar zaten .Allah ıslah etsin seni kardeşim dua ediyorum sana ..Arkadaşlar merhaba öncelikle lütfen beni hor görmeyin bende şu an içinde bulunduğum durumdan dolayı kendime zaten çok kızgınım olay şu özel bir hastanede hemşireyim saat 11 gibi bir hasta geldi iğnesi vardı daha önceki iğnelerini başka biri yapıyordu iğnesini yapan arkadaşım yanında 19 yaşlarında bir kızla geldiğini iki kez o kızı dudaktan öptüğünü gördüğünü demişti o sıra ben denk geldim iğneden korkuyordu önce biraz sohbet ettim pskolojik olarak rahatlattım ama bir şekilde beni kendine çekti daha önce hiç kendi cinsimin beni etkilediği olmamıştı yüzü dudakları filan sesi ne bileyim hoşuma gitti son 4 iğnesi kaldığını söyledi diğerlerinide benim yapmamı istedi numarasını verdi araştık sonra benimle arkadaşlık kurdu geçen ay salı günü bir yerde çay içtik lezbiyen olduğunu bunun yüzünden neler çektiğini anlattı dertleşti benimle her kadının aslında lezbiyen olma ihtimali olduğundan bahsetti ama toplumun katı kuralları ve doğduğundan beri erkek ile evlenip çocuk yapmanın zorunlu bir şey gibi gösterildiği için bu duyguların açığa asla çıkmadığından bahsetti kafamı iyice allak bullak etti türkiye maçı vardı eşim onu izlemeye gitti kızım kaynanamdaydı sıkıldım çağırdım konuştuk bana merak ediyormusun filan dedi ilk o zaman bir şey yaşadım sonra pişman oldum bşr daha konuşmamamız gerektiğini söyledim anlayışla karşıladı onu engelledim ve o günden beri konuşmuyorum ne olduysa ondan sonra oldu günlerdir eşimle yatmıyorum o sex yapmak isteyince illa kaçıyorum yapsakda zevk almıyorum hatta kusasım geliyor ve aklımdan çıkmıyor psikolağa gitmeyi düşünüyorum benden büyük ve daha tecrübeli ablalarımdan yardım en azından bir fikir istiyorum