Evliyim 1 çocuk annesiyim ve bir kadından hoşlanmaya başladım kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahte ama yorumlar bir o kadar acı ve gerçek ne yazıkki. Eşcinsellik hastalık veya tercih değil yönelimdir. Kimse desteklemek zorunda değil fakat aynı şekilde lanetleme yaparak homofobiyi arttıracak yanlış ve bilgisiz yorumlarınız nefret suçunu doğurur bu yorumları okuyan ve kötü etkilenen birinin cinayet işlemesine bile sebep olabilirsiniz. Bu kadar imanı yüksek insanlarsanız allahın verdiği aklı doğru kullanıp vicdan muhasebesi yapın biraz bunları düşünmekte zor değil en azından bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın. Kadın kılığına girmiş bireylerin tik tok veya parody videolarını güle bayıla izlerken burada konu eşcinselliğe gelince iki yüzlülük yapmanında lüzumu yok. Şimdi sorarlar belki şimdiden söyleyeyim eşcinsel değilim, hayvan haklarını savunmak için hayvan olmam gerekmediği gibi eşcinsel olmamda gerekmez.

Buraya gelip eşimi aldattım diyebiliyorsunuz. Üstelik evinizde. İğrenç. Bahsettiğiniz boyutu umrumda değil. Aldatmanız ve umrunuzda olmaması mide bulandırıcı.

Şeytana uyup bi lezbiyenle tecrübe yasamissiniz yasak olan şeyler tatlı geldiği için nefsiniz tekrar yapmanız için tabiki dürtecek siz nefsinizi duymazdan gelirseniz bi süre sonra bu isteginiz bitecektir.Kadinin size yaklaşma şekli bile çok acikki sizinde lezbiyen olabileceğinize inandırmak şuraya yazdığınızda bile etkilenen kadınlar olacaktır çünkü nefis her zaman kötülüğü emreder.Bu lezbiyenden önce Esiniz bi geyle ilişkiye girip sizden zevk almasaydı ne hissederdiniz cinsel yönden insanların geçmediği sınırlar yok gey lezbiyen trans ensest ve daha başka bi suru sey hepsi yasak olduğu icin nefse tatlı geliyor asla lezbiyen değilsiniz bunu unutun ve ailenize sarılın onları böyle geçici sapkın düşüncelerle heba etmeyin

Bu fake konularda da hep "ablalarım" diye yardım istiyorlar hiç şaşmiyor.

Eski konuymus ama yine de yazayım, Bi kere kimse ha deyince lezbiyen/biseksuel/gay falan olmaz şekerim, bu zaten çocukluktan beri içinde vardır, cinselligi keşfetmeye başlayınca ortaya çıkar yavaş yavaş. Sen o kadına kadar gayet evli normal bir kadinken, bir anda ne oldu da erkeklerden soğudun? Olsa olsa Biseksuel olursun en fazla, o durumda da evdekinden tiksinmezsin çünkü erkeklere de ilgi duyuyorsundur zaten.

Aşk desek, kadın yerine erkek olsa bir anda eşinden uzaklaşmani da anlarım ama hayatında hiç kadınlara ilgi duymayan bir kadın başka bir kadına aşık falan da olamaz öyle pat diye.

Neyse konu fake, mahmut abi de uçurulmus zaten, bilgi mahiyetinde şey ettim biraz

Boşanma halinde cocugunun velayetini sana vereceklerini de hic sanmiyorum bu yaptiginda esin tarafindan kabul edilebilir bir sey degil kendi elinle hayatini karartiyorsun

O öyle bir şey değil canım, boşanma halinde çocuğun velayetinin kime verileceğine hakim karar verir ve pek çok karar var bu yönde. Ayrıca kadının hayat kadını olması veya seks yapan işçisi olması halinde de hakimin velayeti kadına verdiği peeek çok karar vardır. Hukuk çok öyle sandığınız gibi değil, çocuğun menfaati gözetiliyor

Bu basbayağı aldatma. Bazıları da tövbe edin, unutun falan demiş. Burada karısını başka bir erkekle aldatan erkeği taşlayıp kadına “boşan” diye öğütler verilirken, sırf kadınla birlikte oldu diye mi “tövbe et” gitsin, unutulsun falan denildi? Anlayamadım.

Eşinizi aldatmışsınız. Eşinizi kandırıyorsunuz şu an. Başkaları da bu aldatmanın üstünü örter gibi konuşmuş. İlginç.

Allahın lanetlediği şey yaptığınız
Herkes islama inanmak zorunda değil bende biseksüelim. Birde yorumumu eksilemişsin seni ilgilendirmez. Şükür ki senin kocan gibi beni uykumdan uyandırıp 5 dakikalık zevk için işini görüp uyuyan bir kocam yok helal ilişkin evet onun yerine biseksüel olup haram ilişki yaşamak daha zevkli herkesin hayatı kendine kimse ak kaşık değil gelipte günaha girdin diyemezsin

Burada gelipte konumu yüzüme vur diye konu açmadım. Haram ilişki umrumda bile olmaz yaşayan dahil. Ne yaşarsan yaşa beni ilgilendirmez sadece doğru söylüyorum Allah lanetlemiş okadar ister yap ister yapma.... Hiç umrumda olmaz oki..

rahatsız olduysanız bırakın aramayın .normlade her kadında yuzde 15 vardır o kadın ıcınızdekı yuzde 15 ı cıkarmıs

Hemsire oldugunu niye söylüyor gercek olsa soylemez bence diye dusunuyorum, bana fake geldi kurguya uygun olsun diye hemsire denilmis gibi.Fake demem kolay kolay.Bence birisi merak ediyor lezbiyenligi yapti yada yapmadi ama etraf yoklamasi yapiyor.Bir hemsire asla meslegini soyleyerek bunlari yazmaz kafa kirik degilse.

Ah kardeşim mübarek Ramazan ayından çıktık nefsimizi dizginlememiz gerekirdi bu ayda .bol bol kuranı Kerim oku Mahir al muaygali den kuranı Kerim dinle sana tavsiye edeyim.aç YouTube den 4-5 dakikalık videolar zaten .Allah ıslah etsin seni kardeşim dua ediyorum sana ..

Burdaki tek yanlis: Evliyken baskasiyla yakinlasmak.

Kadin erkek fark etmez. Hayatında biri varken, baskasiyla yakinlasamazsin. Duygularin karisabilir, kafan karisabilir. Insanlik halidir. Ama onemli olan hayatındaki kisiye saygisizlik yapmamaktir. Olayi fiziksele doktugunde bu bile isteye yaptigin bir seydir ve ahlaksizliktir.

Konu fake belli, ama yasanmayan seyler degil. Tovbeler havada ucusmus, o ablalar saniyor ki hangi cinsiyetle sevisecegimizi seçiyoruz. Kendisi de kadinla yatabilecekken, erkegi tercih etmis saniyor. Hayir efendim, bunun adi yonelimdir. Sen erkekten tahrik olursun, bir baskasi kadindan. Sen bir kadinla olmayi bile dusunemezken, bir baskasi da erkekle beraber olmayi dusunemez.

3.kisinin hayatina ve haklarina zarar verilmedigi, ve iki tarafin da saglikli ve yetiskin kafayla rizasi oldugi surece size kendi hayatiniza bakmak duser.

Neye inandığın hangi duygularla yaptığın çok önemli değil bence.önemli olan bundan sonrası. Utanılacak bir taraf yok geçmişi sil gelecege bak herkesin hayatında silmek istediği sayfalar vardır.heyecanlıdır zevklidir vs.hani sigara zararlıdır ama içmeye devam ederiz ya bunu öyle görme.mantıklı olan özellikle biz anneler için çocuğumuzu korumak onları dünyaya getirip bir kaosun içine sürüklemeye hakkımız yok.geçecek bu zor dönem .ülkemiz şartları gereği istediğimiz şekilde yaşamamız mümkün olmuyor çoğu durumda .yaşayınca da utanç duyuyuruz. Utanma sadece yaşamaya yaşatmaya çalış eşine yavruna sahip çık 5 dakikalık zevk için yuvan için çocuğun için verdiğin emeği boşa harcama .sevgiyle kal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…