Evliyim 1 çocuk annesiyim ve bir kadından hoşlanmaya başladım kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılana göre yorum yaptım altına da dip not düştüm genelleme yapmadım kişiye özel konuştum okudugunuzu anlayın önce:super:

ben sizi anladım zaten sadece kafanızda kurmayın istedim buda ilerde takıntı haline gelip size sıkıntı doğurabilir diye

Ya ondan hoşlanma aşamasına geçmeden önce arkadaşınız onu bir kızla öpüştüğünü görmüş olması bunu size söylemesi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş eğer söylemeseydi siz ona o gözle asla bakmayacaktınız Işte şeytan insanın kanına böyle giriyor valla güzelim Allaha sığın evini kocanı çocuğunu düşün inan değmez bir heves bir fantazi uğruna ne cehennmede yanmaya değer nede dünyadaki yuvandan yavrundan olmaya değer asla o kızı görme uzaklaş çocuğuna eşine ailene işine odaklan hiçbirşey yapamıyorsan ölü taklidi yap bak gör nasıl geçecek bu heves

Eğer bekar biri olsaydın ve bunu yaşasaydın belki bir nebze normal gelebilirdi ama evlisin ve cocugun var :KK43: utanmalısın bıraz. Başka bir zevk farklı bir duygu hissettiğin için kocandan uzaklaşmış olabilirsin ama bir an once kendıne gel. Empatı kur ya kocan senı bir erkekle aldatmış olsa?

Estağfirullah. Merakınız resmen sizi bu yola sürüklemiş. Derhal bu konuda yardım alın fakat bunu normal gören bir psikologdan değil. Bu konuda destek olacak bir psikolog tanıyorum istersen iletişim bileğilerini özelden verebilirim. Fakat eşine ve çocuğuna haksızlık yaptığını düşün ve inancın varsa derhal tövbe et. Kurtulmaya çalış bu süreçten

Nasıl ya hani eş cinsellik hastalık değil doğuştan gelen bir şeydi kafam karıştı benim .Yardım alın bence yıllar sonra böyle olması garip

Burada izleyeceğin yol tamamen inancına bağlı. Biseksüel olabilirsin, bunda utanacak, sıkılacak harap olacak bir şey yok. Eğer kendine yediremiyorsan bunu(inancın bu yöndeyse) sanırım bunu unutmaya çalışmaktan başka şansın yok. Eğer bu yönde değilse kendini kabul edip bir kişiyle duygusal bir ilişki içinde bulunmanın sadece cinsel değil duygusal da olduğunu, çocuğun olması dolayısıyla iyice düşünüp ona göre karar vermeni tavsiye ederim. Her iki şekilde de bu kadar ağır duyguları atlatman için terapi tavsiye ederim, ama lütfen seni buradaki herkes gibi yargılamayacak( veya propaganda yapmayacak) bir terapist bulmaya çalış. Psikoloji bir bilimdir ve öyle davranılması gerekir. Mutlu olmak en önemlisi. Kendine iyi bak :)
Ayrıca burada eşcinsel ve trans bireylerin taşlanması çok utanç verici. Neden herkesi yargılıyorsunuz, size bir zararları yok. Kendi inancınıza göre yaşama hakkınız varsa diğer herkesin de var. 21. yüzyıldayız, insanları kabul edebilmelisiniz, sizi birileri tolere ediyor, sizin de tolere etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Herkes sizin inancınızı paylaşmıyor ve paylaşmak zorunda asla ve asla değil. Zaten gerçekten müslümansanız dinin zorlamayla olmadığını, kendinden olmayana da hoşgörüyle yaklaşmanın müslümanlıkta bir erdem olduğunu zaten bilmeniz gerekiyor. Daha az nefret eden ve daha çok mutlu eden insanlar olmanızı umut ediyorum. İyi günler.

Son düzenleme:
Konuya direk aldatma diye girenler olmus ama bi arastirma yazisi gormustum erkekler genelde kadinlar arasinda olusabilecek bi iliskiyi aldatma olarak gormuyormus yani burdaki kocasi sisme kadin alip onu rakibim olarak gormedigim icin kiskanmadim demesi ile ayni sey sanirim erkek bir kadini rakip olarak gormuyor o yuzden kiskaniyormus yani bu erkeklere sorsan kendini aldatilmis hissetmeyeceklerini beyan etmisler tabi her erkek ayni degildir orayida atlamamak lazim

Ya bence yaptiginiz cok yanlış, olay bir kadından hoşlanmanız değil belki farklı bir kültür de yetisseydik bizim de cinsek tercihlerimiz farklı olabilirdi. Bence burada ayıp olan evli olduğunuz halde bir şeyler yaşamanız. Hormonlar olabilir,merak olabilir,yasak olan çekici gelmiş olabilir varoğlu var yani. Eşinizi sevmiyorsanız ayrılın derim ben çünkü onun yizüne baktikca ihanetinizi hatırlayacaksınız. Bunu bilmesine gerek yok medeni bir şekilde ayrılıp cocugunuzu da alabilirsiniz. Eğer eşimi seviyorum neden böyle oldu derseniz de diyeceğim tek şey merak duygusu. Türkiye de bu tarz seyler yaygin değil ama hep tvlerde falan görüyoruz. Bana iğrenç geliyor ama siz bu duruma cekici olarak bakıp nasıl bir duygu diye merak etmiş olabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba öncelikle lütfen beni hor görmeyin bende şu an içinde bulunduğum durumdan dolayı kendime zaten çok kızgınım olay şu özel bir hastanede hemşireyim saat 11 gibi bir hasta geldi iğnesi vardı daha önceki iğnelerini başka biri yapıyordu iğnesini yapan arkadaşım yanında 19 yaşlarında bir kızla geldiğini iki kez o kızı dudaktan öptüğünü gördüğünü demişti o sıra ben denk geldim iğneden korkuyordu önce biraz sohbet ettim pskolojik olarak rahatlattım ama bir şekilde beni kendine çekti daha önce hiç kendi cinsimin beni etkilediği olmamıştı yüzü dudakları filan sesi ne bileyim hoşuma gitti son 4 iğnesi kaldığını söyledi diğerlerinide benim yapmamı istedi numarasını verdi araştık sonra benimle arkadaşlık kurdu geçen ay salı günü bir yerde çay içtik lezbiyen olduğunu bunun yüzünden neler çektiğini anlattı dertleşti benimle her kadının aslında lezbiyen olma ihtimali olduğundan bahsetti ama toplumun katı kuralları ve doğduğundan beri erkek ile evlenip çocuk yapmanın zorunlu bir şey gibi gösterildiği için bu duyguların açığa asla çıkmadığından bahsetti kafamı iyice allak bullak etti türkiye maçı vardı eşim onu izlemeye gitti kızım kaynanamdaydı sıkıldım çağırdım konuştuk bana merak ediyormusun filan dedi ilk o zaman bir şey yaşadım sonra pişman oldum bşr daha konuşmamamız gerektiğini söyledim anlayışla karşıladı onu engelledim ve o günden beri konuşmuyorum ne olduysa ondan sonra oldu günlerdir eşimle yatmıyorum o sex yapmak isteyince illa kaçıyorum yapsakda zevk almıyorum hatta kusasım geliyor ve aklımdan çıkmıyor psikolağa gitmeyi düşünüyorum benden büyük ve daha tecrübeli ablalarımdan yardım en azından bir fikir istiyorum 🙏
Lezbiyen ya da biseksüel olabilirsiniz bu çok normal bir şey. Burda yazan cahilce yorumlara takılmayın. İçinizden geldiği gibi davranıp kendinizi bulmaya çalışın, duygularınızı bastırmanın zarardan başka getirisi olmaz

Nasıl ya hani eş cinsellik hastalık değil doğuştan gelen bir şeydi kafam karıştı benim .Yardım alın bence yıllar sonra böyle olması garip
Eşcinsellik tercih meselesidir. Belki bazı hormonlar baskın doğarsın ama bunu kontrol altına alabilirsin. İnstagramda fıtrat hareketi diye bir sayfa var takip etmeni öneririm. Sayfa adı vermek sıkıntılı mı bilmiyorum ama?

Eşcinsellik tercih meselesidir. Belki bazı hormonlar baskın doğarsın ama bunu kontrol altına alabilirsin. İnstagramda fıtrat hareketi diye bir sayfa var takip etmeni öneririm. Sayfa adı vermek sıkıntılı mı bilmiyorum ama?
Ya doğuştanmış ama tercih edenlerde varmış bu sapkınlık oluyor tabi karışık bir konu gerçekten

Kafanız karışmış bir anlık olmuş. Üzüntünüz onu kaybettiğiniz için değil pişman olduğunuz için anladığım kadarıyla. Bu durumda lezbiyen ya da biseksüel olduğunuzu düşünmüyorum. Yaşadığınız suçluluktan dolayı öyle davranıyorsunuzdur eşinize. Bir kafa karışıklığı, hata olmuş üzmeyin artık kendinizi. Çok büyük bir sorun yok bence ortada

Kafanız karışmış bir anlık olmuş. Üzüntünüz onu kaybettiğiniz için değil pişman olduğunuz için anladığım kadarıyla. Bu durumda lezbiyen ya da biseksüel olduğunuzu düşünmüyorum. Yaşadığınız suçluluktan dolayı öyle davranıyorsunuzdur eşinize. Bir kafa karışıklığı, hata olmuş üzmeyin artık kendinizi. Çok büyük bir sorun yok bence ortada
konu nerdeyse eski denilebilecek bir konu ve muhtemelen de sahte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X