10 yıldır evli ve evlilik yıldönümünüzü heyecanla kutlamak istediğinize göre mutlusunuz,ne güzel..Maşallah diyelim.
ben eşime doğum gününde bir süpriz hazırlamıştım.Hep Eskişehire gitsek der dururdu.Bir haftasonu için cuma - pazar kalacak yer ayarladım.Ama sonuçta yola çıkıcaz kesin anlar,anlamasın diye azıcık kandırdım.Trenle gidicektik.ankaradan trenle bir arkadaşımın bize geleceğini ama gardan almak zorunda olduğumuzu söyledim.
Valizide; birkaç gün önceden giymediğimiz kıyafetleri çıkardım onada özellikle sordum nelerini vereyim diye.hepsini valize koydum.O yokken bizim götüreceklerimizle değiştirdim.Arkadaşımı almaya giderken gar'a okuldan bir arkadaşım da gelecek ona vericem okuldaki ihtiyacı olanlara verir yanımıza alalım dedim.
gittik hangi trenle gelecek dedi.bizim trenizimin adını söyledim gittik bulduk ama bu gelen değil gidecek olan tren yanlış öğrenmissin dedi.hayır dedim yanlış değiş içeri bakalım trendedir dedim.kolumdan çekiyor yok bu eskişehire gidiyor saçmalama diye bende o zaman bizde eskişehire gideriz dedim:)
anlamadı ama:)
sonra dikkatle al bak dedim biletleri netten almıştım çıktısını uzattım.burda bizim adımız yazıyor yoksa....deyişi varki o an nasıl şaşırdı nasıl sevindi:)
bana da böle süprizlere gel dedim ama nerdeeee sonuçta erkekler bu işlerden anlamıyır:)