• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikten sonra sevgi değer verme azalıyormu lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var

alnından öpüyorum nişanlının açık açık herşeyi söylemiş, bu adamla evlenirsen seni sıkboğaz edecek her ay kıyafet alacak değilsinya derken aslında lma diyo, cümlelerin arasını iyi okumak lazım, annesiyle oturacağınızıda söylemiş, öncelik hep abisinde olucak onun ev alması onun araba alması bunlar hep hayatının önceliği olucak, yeri gelicek altınların bu uğurda bozdurulacak yeri gelecek azarlanacaksın, beni katil edersin falan gibi maço tabirlerde şiddet eğilimi olduğunu gösteriyo, şimdi öyle biri değil falan diyebilirsin ama evlenince anlarsın, onun dışında duygusal olmadığını da söylemiş, evlenince seni çok aramam ne demek sen evde annemle otur bende nasıl olsa işte olurum işte olmazsamda sana laf düşmez demek, ben böyle anlıyorum, bile bile lades demişsin hakkında hayırlısı neyse o olsun

alnından öpüyorum nişanlının açık açık herşeyi söylemiş, bu adamla evlenirsen seni sıkboğaz edecek her ay kıyafet alacak değilsinya derken aslında lma diyo, cümlelerin arasını iyi okumak lazım, annesiyle oturacağınızıda söylemiş, öncelik hep abisinde olucak onun ev alması onun araba alması bunlar hep hayatının önceliği olucak, yeri gelicek altınların bu uğurda bozdurulacak yeri gelecek azarlanacaksın, beni katil edersin falan gibi maço tabirlerde şiddet eğilimi olduğunu gösteriyo, şimdi öyle biri değil falan diyebilirsin ama evlenince anlarsın, onun dışında duygusal olmadığını da söylemiş, evlenince seni çok aramam ne demek sen evde annemle otur bende nasıl olsa işte olurum işte olmazsamda sana laf düşmez demek, ben böyle anlıyorum, bile bile lades demişsin hakkında hayırlısı neyse o olsun

merhabalar arkadaşlar ben nişanlı bir kızım ve buradaki yazıları okudukça korkar oldum evlenmekten bende her insan gibi nişanlısı ile sorun yaşayan insanım fakat bunlar evlilikte sorun olacak şeylermi bilmiyorum bunu ancak siz ablalarım bilirsiniz bana yardımcı olursanız sevinirim daha önce bir kaç konu açmıştım nişanlım abim abim der sürekli ona iş gerek ev gerek der beni çok kızdırır birde beni terslemişti bizi düşün diyince sen işen bak demişti,sonra bunlar stresten oluyor iş güç durumları zora girdi elimdeki paralar gitti senden başka kimse ile iletişimde değilim derdimi anlatmıyorum dyor (ki doğru kendine yediremez arakdaşlarına vs dahi şu derdim var demeyi )hırsımıda senden alıyorum diyor,ama ne alaka parası gitmesine nazaran abim diyor deli oluyorum,sonra nişanlımın babası çok yaşlı geçenlerde hastalndı ameliyat oldu ki çok riskli bir ameliyattı yaşından ötürü doktorlar masada kalabilir demişler ama allah sağlık versin güzelçe çıktı ameliyatından (kalçası kırıldı ) şuan evde yatıyor 6-7 ay yatacakmıs neyse annesı evde ona bakıyr fakat eskıdende soyledıgı gbı bana babam cok yasamaz annem ıle oturcgz dıyr annesı suan tanıdıgm kadarı ıle iyi birisi lakin bu anlaşabileceğmiz anlamına gelmiyor rahatına düşkün birisi olarak küçük bir kasabada kaynana ile aynı evde yaşamak bana göre değil nişanlıma oturmak istemediğimi söylememe rağmen oturacağız diyor, nişanlım mesela hep arar gittiği yeri haber verir ne bileyim duygusal manada ilgi gösterr ama şimdiden söyleyeyim ayrı şehirlerdeyiz senin için rahat etsin diye sana bu denli herşeyi haber veriyorum yada her aradığında çok yoğun çalışsamda açıyorum telini evlenince bu böyle olmaz nereye gittiği nerede olduğum zaten belli olacak gün içinde çalışırken seni aramam ben duygusal bir adam değilim gezmeyi seven birisi değilim arada bir gezeriz belki ayda 1-2 kere yada 2 ayda bir gezeriz sen öyle bir başına gezemezsin diyor he memleketine git ama burada laf söz olur beni katil edersin diyor diyorumki en kötü sizin orada market yok ilçeye markete gitsem sürekli marketmi olur alacağın herşey burada var illa marketten alıp lüx bir hayat mı istiyorsun diyor he kıyafet ihtiyacın olur ister şehir merkezine git ister ilçeden al ona karışmam diyor nede olsa heray kıyafet alacak değilsin ya diyor bana baştan bunları bil sonra vay efendim değiştin deme diyor..nişanlım bana göre iyi birisi hatta tanıdığım erkeklerin en iyisi bana eniyi davrananı ve dürüsttür gerçeği söyler hep sonu kötü olacaksada ileride o söylemediği şey daha büyük dert acar diye hep doğruyu söyler,onu çok seviyorum ama korkuyorumda burada birgün bende mutsuz yeter diyecek konular açmayayım zaten yeterince üzüldüm sevgisiz büyüdüm korkuyorum ya değişirse diye ama okuduğum yazılara bakılırsa değişmeyen erkek yok sevgi aşk değer verme biryerdn sonra bitiyor sevgili ve nişanlıyken göze birşeyler gelmiyor evlendikten sonra batıyor sizce benim bu yazdıklarımı büyük sorunlara yerverirmi bana bu konuda fikirlerinizi açıkça belirtirseniz çok sevinirim

meraba öncelikle

evlenince hayat öyle toz pembe olmuyo malesef'ki nişanlında sana söylemiş zaten

evlenince aileler di yok geçim sıkıntısı şu şunu dedi bu bunu dedi

insanda ne kafa bırakırlar,ne huzur,

yani ben kendimden yola çıkarak yazıyorum belki senin durumun farklı olur ne biliiim

ama soruna dönersek, evet evlilik zor hemde çooook zorrr

onu görmiiiceksin.bunu duymuyacaksın.duysanda sesini çıkarmıcaksın

sağır kör ve dilsiz olucaksın

yada sürekli hırgür edip tartışıp evliliğini ve kendini dahada yıpratıcaksın

bak ben evlendiğimden beri bayramlardan nefret eder oldum

yazarken bile kafam orda şuan şimdiden stres stres

ha bu arada bende eşimi seviyorum ama sevgi tek başına yetmiyo

çoook fedakarlık yapman gerekebiliyo

ve insan ister istemez kendini sorguluyo

daha nereye kadar diye

bu benim düşüncem... katılırsın katılmassın sana kalmış ama zor ve sıkıcı bir evlilik olur senin ki

iyice ölç tart

kendine güveniyosan tamam ben varım diyosan çık yola

kafanda böyle soru işaretleri varken...:26::26::26:

bana ilerde pişman olabilirsin gibi geldi

zaten nişanlım şöyle böyle demiyorum sadece başta herkes seviyor diye hani çekerim ederim vs diyorda sonra işler değişebiliyor ya illa değişirmi illa insan isyan edermi yani ileride ben off dermiyim keşke evlenmeseydim denilirmi bunu bilmek istiyorum evli bayanlar tecrübeli benim göremedğim yada görmek istemediklerimi görüp bana fikir verebilir,yoksa nişanlım zaten şuyum buyum diyor

Bazen alışverişe çıkmak isteyeceksin, bi çıkıp kahve içmek isteyeceksin bunları yapamaz bütün gün evde oturursan bunalırsın. Anladığım kadarıyla çalışman taraftarı da olmaz nişanlın öyle hapis gibi hem de maddi sıkıntı yaşayarak çok zorlanırsın. 4 yıllık evliyim nişanlıyken de eşim sakin her istediğimi yapan bi adamdı hala öyledir ben de çalışıyorum belki de biraz bunun da etkisi vardır. beni hiç üzmedi bende ona hep güvendim. Umarım çok mutlu bi evliliğin olur. Ama sırf sevgisiz büyüdüm diye sakın kütük gibi bi adamla evlenme derim ben. Evlilik çok güzel fakat bi o kadar da zor. Yeri geliyo her davranışını çekemiyosun

beni katil edersin derken benden yana değil en ufak söz vs yapan insana bu gücü kullanırım diyor,he işteyken aramana gerek yok dısarıdayken sana laf düşmez vs demedi belki o manayada gelmiş olabilir dediğin gibi sormak lazım

Bazen alışverişe çıkmak isteyeceksin, bi çıkıp kahve içmek isteyeceksin bunları yapamaz bütün gün evde oturursan bunalırsın. Anladığım kadarıyla çalışman taraftarı da olmaz nişanlın öyle hapis gibi hem de maddi sıkıntı yaşayarak çok zorlanırsın. 4 yıllık evliyim nişanlıyken de eşim sakin her istediğimi yapan bi adamdı hala öyledir ben de çalışıyorum belki de biraz bunun da etkisi vardır. beni hiç üzmedi bende ona hep güvendim. Umarım çok mutlu bi evliliğin olur. Ama sırf sevgisiz büyüdüm diye sakın kütük gibi bi adamla evlenme derim ben. Evlilik çok güzel fakat bi o kadar da zor. Yeri geliyo her davranışını çekemiyosun

evt ancak memleketten ailem vs gelirse çıkıp gezebilirmişim onun dışında yok bir çay içeyim kahve içeyim vs gibi durumlar olmaycağını söyledi zaten bana,iş konusuna gelince çalışmamı hiç istemiyor pss kazanırsam izin verıyor bunun ıcın benı dershaneye yollayacakmıs

Burada bir cok buna benzer konu var canim. Oluyorum seviyorumla bitmiyor isler…cogu erkek bi sekilde elde etmeye bakiyor ama elde tutmaya ugrasmiyorlar. Ne de olsa baglisin artik gibi dusunuyorlar.
En bastan bu hissi vermemek lazim karsidakine diye dusunuyorum…kaldiki bu tabloda mutlu olacak birsey goremedim ben…ve emin ol sevgide bir yere kadar..biter demiyorum ama iliskinizin cok kolay yara alabilecegi kesin bu durumda. Heleki kaynanan illa bu oglunda kalmak istiyorsa. Diger gelinleri belliki yuz vermiyorlar. Bu adamla evlenirsen sanirim bir kac ay sonra burda senin actigin baska bir konu goruruz, kendimi hizmetci gibi hissediyorum falan filan diye yazmaya baslarsin. Zamanin varken bana kalirsa ac gozlerini.

evlilik gerçekten iyi düşünülmesi gerekn bir konu yani burada okuya okuya kendi kendimi ve hayatımı ilişkimi sorgulamaya başlıyorum çünkü konu açanlar hemen hemen hepsi severk herşeyn güzel olacagına güvenerek evt demıs ama gecen seneler erkekler hep degişmiş ya kaba olmuslar ya aldatmıslar ya sıddet ya hakaret yada baska seyler olmus bende korktumm acıkcası demek ınsanlar zmanla ıyıce degısebılıyor ozellıkle erkek mılletı gercı bnm nısanlım fazla acık sozlu acık acık soyluyorum ılerıde degıstın deme dıyor o hep boyleydı rabbım hayırlısını nasıp etsın bu arada bız nıkahı erteledık aılemdekı huzursuzluklar onun babasının amelıyatı vs derken aralık-ocak gbı olacak tarıhı ılerı attırabılırsek nıkah daıresınden erteleyecegız

kayınvalideyle yaşamakmı!!!!!!!!!!!!!!! buradaki konulara hiç baktınızmı.konuların %90 kayınvalide sorunu.ya tamam nişanlınızın annesi olabilir ama neden anneler evlatlarıyla yaşama konusunda ısrarcıdırki bunu anlamam.canım bak.eşinle hiç yalnız kalamayacaksın.ayaklarını uzatıp dinlenemeyeceksin.hep kayınvalidenin dedikleri yapmak zorunda kalacaksın.yapmazsan huzursuzluk olacak.ya bu evlilikte mutlu olamazsın canım.ya yeri geliyor kendi ailemizle anlaşamıyoruz.ya kısaca kendinize ayıracak vaktiniz olmayacak......bence acilen nişanlınla konus bu durumu..yoksa senide evlendikten en fazla 1 ay sonra burada kayınvalidenle ilgili konu açarken buluruz canım.biraz bu sözlerim canını yakacak biliyorum ama evli birisi olarak sana tavsiyem bu

teşekkür ederım cevabın için konuya cevap yazan tüm ablalarıma yaşıtlarıma,evet bu konuyu konusacagım ama asla annesınden vazgecmeyecek cok ıyı bılıyorum cunku annesı duygusal baskı yapıyor hemde cok yapıyor dıger gelınlere gelınce bır tanesı baska memlekette ve kardesının kızı yanı akrabası olmasına ragmen onunla yasamak ıstemıyor dıger gelınının anlattıgı dogru ıse ona cektırmıs zamanında oda artık kaynanasını cekemıyormus sagda solda agzına lafı tıkıtıkı verıyormus hatta bu gelın bır ara evı terk edıp babasının evıne donmus ondan sonra kocası ıle yanı kaynım ıle arası duzelmıs adam evını barkını ayırmıs

azalmıyor.benim eşim hiç çizgisini aşmadı evlendikten sonra da asla değişmedi.aksine hala deliler gibi sever.bebeklerimiz olunca daha da bi arttı sevgisi.mutluluğumuza mutluluk geldi.

ama konunun içeriğine cvp verecek olursam senin açından azalmaz ama yıpranırsın.eşin açısından da zaten seninle baştan açık açık konuşmuş.dışına çıkmaz da yeni eklemeler yapmazsa iyi.

ev ev üstüne gerçekten olmuyor.kayınvaliden ne kadar iyi olursa olsun mutlaka sana kaynanalık yapar.çok üzgünüm bunu dediğim için keşke gelin kaynana muhabbetleri olmasa ama bi yerde patlak veriyor sen elinden geldiği kadar iyi ol elinden geldiği kadar kızıymış gibi davran ama olmuyor. :(

ailesini ezdirmiyor üstün tutuyorsa eğer , seni eşi olarak hayatının neresine koyuyor onu düşün.önemli olan o.çünkü artık siz aile olacaksınız.ne annesini atabilir ne de eşi olarak seni (tabi aklını doldurup bunu at yenisini alalım diye eşya muamelesi yapmazlarsa )çünkü çok okuduk burada eşinin ailesi tarafından boşananları yada boşanmamak için çabalayanları.burada fekadar hep kadın oluyor.

Allah yardımcın olsun

şimdi senin yaşın 27 olduğu için bir daha nişanlım gibi birini bulamazsam endişesi var..
nişanlın gerçekten iyi biridir belki fakat, kendi ailesiyle senin aranda denge kurabilecek birine benzemiyor.. büyük ihtimalle evlenince hep sen hiçe sayılacaksın..
zaten şimdiden nişanlın bazı ipuçları vermiş...

merhabalar arkadaşlar ben nişanlı bir kızım ve buradaki yazıları okudukça korkar oldum evlenmekten bende her insan gibi nişanlısı ile sorun yaşayan insanım fakat bunlar evlilikte sorun olacak şeylermi bilmiyorum bunu ancak siz ablalarım bilirsiniz bana yardımcı olursanız sevinirim daha önce bir kaç konu açmıştım nişanlım abim abim der sürekli ona iş gerek ev gerek der beni çok kızdırır birde beni terslemişti bizi düşün diyince sen işen bak demişti,sonra bunlar stresten oluyor iş güç durumları zora girdi elimdeki paralar gitti senden başka kimse ile iletişimde değilim derdimi anlatmıyorum dyor (ki doğru kendine yediremez arakdaşlarına vs dahi şu derdim var demeyi )hırsımıda senden alıyorum diyor,ama ne alaka parası gitmesine nazaran abim diyor deli oluyorum,sonra nişanlımın babası çok yaşlı geçenlerde hastalndı ameliyat oldu ki çok riskli bir ameliyattı yaşından ötürü doktorlar masada kalabilir demişler ama allah sağlık versin güzelçe çıktı ameliyatından (kalçası kırıldı ) şuan evde yatıyor 6-7 ay yatacakmıs neyse annesı evde ona bakıyr fakat eskıdende soyledıgı gbı bana babam cok yasamaz annem ıle oturcgz dıyr annesı suan tanıdıgm kadarı ıle iyi birisi lakin bu anlaşabileceğmiz anlamına gelmiyor rahatına düşkün birisi olarak küçük bir kasabada kaynana ile aynı evde yaşamak bana göre değil nişanlıma oturmak istemediğimi söylememe rağmen oturacağız diyor, nişanlım mesela hep arar gittiği yeri haber verir ne bileyim duygusal manada ilgi gösterr ama şimdiden söyleyeyim ayrı şehirlerdeyiz senin için rahat etsin diye sana bu denli herşeyi haber veriyorum yada her aradığında çok yoğun çalışsamda açıyorum telini evlenince bu böyle olmaz nereye gittiği nerede olduğum zaten belli olacak gün içinde çalışırken seni aramam ben duygusal bir adam değilim gezmeyi seven birisi değilim arada bir gezeriz belki ayda 1-2 kere yada 2 ayda bir gezeriz sen öyle bir başına gezemezsin diyor he memleketine git ama burada laf söz olur beni katil edersin diyor diyorumki en kötü sizin orada market yok ilçeye markete gitsem sürekli marketmi olur alacağın herşey burada var illa marketten alıp lüx bir hayat mı istiyorsun diyor he kıyafet ihtiyacın olur ister şehir merkezine git ister ilçeden al ona karışmam diyor nede olsa heray kıyafet alacak değilsin ya diyor bana baştan bunları bil sonra vay efendim değiştin deme diyor..nişanlım bana göre iyi birisi hatta tanıdığım erkeklerin en iyisi bana eniyi davrananı ve dürüsttür gerçeği söyler hep sonu kötü olacaksada ileride o söylemediği şey daha büyük dert acar diye hep doğruyu söyler,onu çok seviyorum ama korkuyorumda burada birgün bende mutsuz yeter diyecek konular açmayayım zaten yeterince üzüldüm sevgisiz büyüdüm korkuyorum ya değişirse diye ama okuduğum yazılara bakılırsa değişmeyen erkek yok sevgi aşk değer verme biryerdn sonra bitiyor sevgili ve nişanlıyken göze birşeyler gelmiyor evlendikten sonra batıyor sizce benim bu yazdıklarımı büyük sorunlara yerverirmi bana bu konuda fikirlerinizi açıkça belirtirseniz çok sevinirim

her evliliğin düzeni gidişatı farklıdır..
evlendiğimiz insanlar farklı çünkü..
o yüzden bu sorunun cevabı evlilikten evliliğe ve kişiden kişiye değişir.
ben şu an daha mutluyum evlendiğim ilk yıllardan..
tek bir tavsiyem var size nişanlınız nasıl herşeyi batan söylemiş ise sizde çekincelerinizi soru işaretlerinizi
ilşkye vereceklerinizi veremeyeceklerinizi baştan söyleyin..
zira yalnızca onun evliliği olmayacak bu..

şimdi senin yaşın 27 olduğu için bir daha nişanlım gibi birini bulamazsam endişesi var..
nişanlın gerçekten iyi biridir belki fakat, kendi ailesiyle senin aranda denge kurabilecek birine benzemiyor.. büyük ihtimalle evlenince hep sen hiçe sayılacaksın..
zaten şimdiden nişanlın bazı ipuçları vermiş...

yaştan dolayı değil sadece onun gıbı bırısı ıle karsılasamazsam dıye endıslenyorum yoksa ben en erken 28-29 gıbı evlenırım dıyordum yanı bazı gerceklestırmek ıstedıgım hayallerım vardı ondan sonra dedım evlenırım nasıp cıktı karsıma ıyı-kotu ozellıklerı ıle kendını cok sevdırdı ve gercekten tanıdıgım erkeklerden cok farklı lakın soz konusu sımdı evlılık kendımı tanıyorum ve onun bana soyledıklerını dusunuyorum ılerıde sorun olacak tek sey kaynana etkenı elbet ozgurlugumun kısıtlanmasıda var ama kaynana kadar korkutmuyor olduda evlendık ve kpss kazandım gırdım bır yere ıste bu bnm ıcın gercekten cok guzel bırsey olacak,nısanlımı nasıl ıkna ettığıme gelince sana bırsey olduda benden önce vefat edersen ve cocugumuz olmus olursa bız ne yapacagız kım bakacak bıze kımın kapısına gıderız dedım sonra aradan bır kac gun gectı olum kıme gelır bellı olmaz sen haklısın dedı senı dershaneye yollayacagım dedı sınava gırersın hukumet konagında ust duzey bır tanıdıgımda var ıyı bır puan al senı oraya yerlestırelım dedı

her evliliğin düzeni gidişatı farklıdır..
evlendiğimiz insanlar farklı çünkü..
o yüzden bu sorunun cevabı evlilikten evliliğe ve kişiden kişiye değişir.
ben şu an daha mutluyum evlendiğim ilk yıllardan..
tek bir tavsiyem var size nişanlınız nasıl herşeyi batan söylemiş ise sizde çekincelerinizi sodru işaretlerinizi
ilşkye vereceklerinizi veremeyeceklerinizi baştan söyleyin..
zira yalnızca onun evliliği olmayacak bu..

haklısınız bır kac dusunup onunla konusayım neler ıstedıgımı neler bekledgımı ve hangı sartların bızı olumsuz etkılyecegını konusmam lazım cok haklısınız:54:

aslında nişanlının dürüstlüğünü takdir ettim.burdaki çoğu nişanlı evlendikten sonra umduklarını,söylenen sözleri bulamamaktan şikayetçiler.senin ki baştan söylemiş ama keşke nişanlanmadan önce söyleseymiş.Birtek annesi ile oturacak olmana üzüldüm.bende oturuyorum ama parasızlıktan.düzenli gelirimiz olsa eşimde annesiyle oturmaz biliyorum.en kötü ihtimalle çok yakında bir ev tutar yakınında elimiz üzerinde olurdu.Nişanlınla bunu paylaşmalısın.Yakında bir ev tutsak de.babasının da öleceği ne malum hem. Allah korusun.Başınızda olsunlar.nişanlının diğer şartları hepimizin yaşadığı şeyler ama senin kayınvalidenle oturmanı istemem.Benim kayınvalide çok iyidir ama ev ev üstüne olmuyor canım.İstediğini giyemiyorsun,yatamıyorsun,uzanamıyorsun.Benim kaynana 1 aylığına köyüne gitti.biz eşimle evde sanki 2.nci balayını yaşamış gibi olduk inan ki.beraber yemek yaptık,müziği açtık dansettik,istediğimiz gibi çıplak gibi gezdik evin içinde,en azından beraber duş almayı özlemiştim o bile ban yetti.Eşim keşke annem 1 ay daha kalsa diyordu annesi gelirken.Eşim açık açık söylüyor bana ailemin,annemin yanındayken seninle yalnızken davrandığım gibi olamam,kılıbık derler diyor.Anlıyabiliyorum onu.benimde dayılarım vardı annemlerde annanemde istemezdi,dayımın yengeme el pençe olmasını.neyse nişanlınla konuşup orta bir yolu bulmanı dilerim.Nihayetinde sen sürekli onun bütün isteklerinin kabul ediyorsan onunda sana karşı biraz anlayışlı olması lazım.Bir de evlendikten sonra dışarı falan çıkarmaz diye de korktum biraz seninkinden.Her gün değil ama ihtiyaçlarını almak için büyük markete gitmene de birşey dememeli bence. Bende üstümü başımıkıyafetlerimi eşimle senede 2-3 kere gider beraber toplu alırız mesela.ban koymaz bu çünkü çalışmıyorum,eşimde bu güne kadar işsizdi sürekli tasarrufdaydık anlayacağın.zaten öle hergün bir şeyi almayı da bende eşimde sevmiyoruz Allahtan.ama diğer ihtiyaçlarımı istediğim zaman istediğim yerden almama izin verir.geri kalan her konuda eşimde nişanlına benzer.uzattım da uzattım valla orta yolu bulmanız dileğiyle

aslında nişanlının dürüstlüğünü takdir ettim.burdaki çoğu nişanlı evlendikten sonra umduklarını,söylenen sözleri bulamamaktan şikayetçiler.senin ki baştan söylemiş ama keşke nişanlanmadan önce söyleseymiş.Birtek annesi ile oturacak olmana üzüldüm.bende oturuyorum ama parasızlıktan.düzenli gelirimiz olsa eşimde annesiyle oturmaz biliyorum.en kötü ihtimalle çok yakında bir ev tutar yakınında elimiz üzerinde olurdu.Nişanlınla bunu paylaşmalısın.Yakında bir ev tutsak de.babasının da öleceği ne malum hem. Allah korusun.Başınızda olsunlar.nişanlının diğer şartları hepimizin yaşadığı şeyler ama senin kayınvalidenle oturmanı istemem.Benim kayınvalide çok iyidir ama ev ev üstüne olmuyor canım.İstediğini giyemiyorsun,yatamıyorsun,uzanamıyorsun.Benim kaynana 1 aylığına köyüne gitti.biz eşimle evde sanki 2.nci balayını yaşamış gibi olduk inan ki.beraber yemek yaptık,müziği açtık dansettik,istediğimiz gibi çıplak gibi gezdik evin içinde,en azından beraber duş almayı özlemiştim o bile ban yetti.Eşim keşke annem 1 ay daha kalsa diyordu annesi gelirken.Eşim açık açık söylüyor bana ailemin,annemin yanındayken seninle yalnızken davrandığım gibi olamam,kılıbık derler diyor.Anlıyabiliyorum onu.benimde dayılarım vardı annemlerde annanemde istemezdi,dayımın yengeme el pençe olmasını.neyse nişanlınla konuşup orta bir yolu bulmanı dilerim.Nihayetinde sen sürekli onun bütün isteklerinin kabul ediyorsan onunda sana karşı biraz anlayışlı olması lazım.Bir de evlendikten sonra dışarı falan çıkarmaz diye de korktum biraz seninkinden.Her gün değil ama ihtiyaçlarını almak için büyük markete gitmene de birşey dememeli bence. Bende üstümü başımıkıyafetlerimi eşimle senede 2-3 kere gider beraber toplu alırız mesela.ban koymaz bu çünkü çalışmıyorum,eşimde bu güne kadar işsizdi sürekli tasarrufdaydık anlayacağın.zaten öle hergün bir şeyi almayı da bende eşimde sevmiyoruz Allahtan.ama diğer ihtiyaçlarımı istediğim zaman istediğim yerden almama izin verir.geri kalan her konuda eşimde nişanlına benzer.uzattım da uzattım valla orta yolu bulmanız dileğiyle

uygun bir zamanda konusacağım ve bunu sızlerle paylasacagım lakın sımdı deglbabası hastaneden yenı cıktı su ara hem uzgun hem gergın bıraz zaman gecsın oyle sankı babsı olucekmıste annensı elımıze kalıcak eyvah eyvah havası vermek ıstemem dogruda olmaz zaten hemen telaslara dustun der zor zaman ınsanı olmadıgımı dusunur zaten nıkahın uzatacagız aradan soyle 15-20 gun gecsın oyle konuscagım onunla hepınızın fıkırlerıne paylastıgınz tecruberınıze tesekkur ederım hayırlı geceler.:16:

canım sadece kayınvalide ile yaşamayacaksın ki... büyük sizin evinizde diye herkes senin evine dolacak, uzak akrabalar yatıya kalacak, konu komuşusu evden çıkmayacak.. gelene hizmet gidene hizmet...evine hoşlanmadığın insanlar bile kayınvaliden yüzünden rahatlıkla girebilecek... bunları yapabilir misin ?

Nişanlın baştan söylemiş sana iyide etmiş.. en azından yaşayacaklarını baştan bilirsin..
Küçük yerlerin lafı sözü çok oluyor, büyük ihtimalle ondan çekiniyordur.. Sen düşüneceksin, onun yaşamak ve yaşatmak istediği hayat bana uygun mu değilmi?
çok seviyorum ne derse eyvallah dersen sen bilirsin, demezsen gene sen bilirsin..
umarım sonu pişmanlık olmaz...

canım sadece kayınvalide ile yaşamayacaksın ki... büyük sizin evinizde diye herkes senin evine dolacak, uzak akrabalar yatıya kalacak, konu komuşusu evden çıkmayacak.. gelene hizmet gidene hizmet...evine hoşlanmadığın insanlar bile kayınvaliden yüzünden rahatlıkla girebilecek... bunları yapabilir misin ?

aaa bunu hıc dusunmedım bıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eyvah eyvahh bende hıc hızmet etmeyı sevmem yanı kalabalıkta elım ayagm ksrısır panık olurum dogru yaaaaa ay sagol yaa dusundurugun ıcın

Back