• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikten ne umduk.. ne bulduk...

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
ben de bir topik açayım dedim
yeni evlenecek arkadaşlar......delikafadulden
yeni evli arkadaşlar....delikafadulden ve evleneli yıllar olmuş uzman evliler.....delikafadulden
lütfen evlenirken hayalleriniz neydi?:uhm: nekadarı gerçek oldu? :uhm:
istemediğiniz neler yaşadınız.....:uhm:
evli olmayan mesala ben evliliğin filimlerdeki gibi olmadığını tabiki biliyorum...ama işte gönlümden geçen hep mulu huzurlu ve sevdiğimin kolların bir ömür paylaşmak istiyorum..
başımıza neler gelebilir gelen durum kaşısında nasıl tepkiler vermeliyiz.:umursamaz:

şimdilik tek bişi umuyorum o da malumunuz :kedi:
-tatlicadiarzu-
Artık bahtıma ne çıkacak orasını Allah biliyo

hedefleri küçük tutmak lazım ki hayalkırıklıkları büyük olmasın dimi ama :umursamaz:

offff offfff doyasıya mutluluk... sevgi.... şefkat........umdum ama maalesef bulamadım :gitme:

canım hedeflerim büyük değil:umursamaz:
ben iyi bir geçim hayal ediyorum şu anda nişanlımla iyi geçiniyorum
ama aynı eve girince ne oacak davranışlar hareketler değişecek mi
değişti diyenler neler değişiyor genelde bunları merak ediyorum......

sevgi , huzur, mutlu bi yuva ....
ama ne bulurum orasını bilmem tabii...
1 ay sonra görücem bakalım... :))

canım kafanızı karışmak istemem inşallah çok mutlu olursunuz...
ama benim evliliğim çok mutsuz geçiyor
bazı şeyleri göz göre göre kabullenirsin ya hani gözün kör olur ya işte benim ki bu sebepten...
göz göre göre çevremdeki insanlar sen bu adamla yapamazsın dedikleri hald eben yaparım dedim...
ilk zamanlar katlandım seviyordum... çok zorlandım... bebeğimiz olsun dedik... oldu... çok şükür...
bebek olduktan sonra katlanılmaz bir hal aldı
canım benimkisi psikopat
evleneceğiniz insan da nelere dikkat edeceksiniz
oturmasını kalkmasını biliyor mu?
insan içine çıkmış mı?
insanlarla diyaloğu nasıl?
şimdilik aklıma gelen bunlar geldikçe yazıcam...

ben evlilikten paylaşım umuyorum. her anlamıyla.
Of çok klişe oldu bu-tatlicadiarzu-. evlilik bana ömür boyu kocamı versin tüm sadakatiyle başka şey istemem.

bugün evlilik yıldönümümüz 4 seneyi devirdik
mesela hiç birşey ummamayı öğrendim senağlama

canım kafanızı karışmak istemem inşallah çok mutlu olursunuz...
ama benim evliliğim çok mutsuz geçiyor
bazı şeyleri göz göre göre kabullenirsin ya hani gözün kör olur ya işte benim ki bu sebepten...
göz göre göre çevremdeki insanlar sen bu adamla yapamazsın dedikleri hald eben yaparım dedim...
ilk zamanlar katlandım seviyordum... çok zorlandım... bebeğimiz olsun dedik... oldu... çok şükür...
bebek olduktan sonra katlanılmaz bir hal aldı
canım benimkisi psikopat
evleneceğiniz insan da nelere dikkat edeceksiniz
oturmasını kalkmasını biliyor mu?
insan içine çıkmış mı?
insanlarla diyaloğu nasıl?
şimdilik aklıma gelen bunlar geldikçe yazıcam...

Hay allah ya umarım herşey yoluna girer yazdıklarınızı dikkate alacamım

aslında bu konuda söyleyecek çook sözüm var
kaldıki ben evliliğimde şanslı sayılan taraftayım
sevgi evt çok önemli ama körü körüne sevgiyle aşkla olacak şey değil evlilik o kadar çok dikkat edilmesi tartılması gereken şey varki
aile önemli değil diyenler kesinlikle aile birincil sırada önemli türk toplumunda bir kişinin ailesiylede birlikte evleniyorsunuz unutmayın
şevkatli biri mi
iyi bir baba olabilecek mi
çalışkan mı işini götürebilecek düzeyde mi ( maddi zorluklar belinizi bükecek hayata küstürecek )
disiplinli mi evde kendine düşen görevleri yapacak mı ( gün gelecek çöpü atmadın yine bu faturayı ödemeyi unutmuşsun kavgaları olacak )

sabırlı mı
sadık mı
sizinle vakit geçirmeyi seviyor mu
alkol gibi kötü alışkanlıkları varmı
sapkın istekleri var mı
bu liste uzaaaar da gider
elbette robot aramıyoruz kendimize kimse dört dörtlük değil ama ileride ne kendini nede karşı tarafı üzmemek içinden çıkılmaz durumlara düşmemek adına pembe gözlüklerden arınıp biraz daha dikkatli olunması taraftarıyım
allah herkesin bahtını açık etsin kimseye baba ocağını aratmasın inş

bende 6 buçuk aylık evliyim. evlilikten fazla bişey ummadım sadece mutlu olmayı istedim ( çok az bişey ya bu :utangac:) bide bebiş istiyodum.. bi tane istiyodum Allah iki tane birden vericek inşallah hayırlısıyla o yüzdende umduklarımı buldum çok şükür delikafadulden

sblue aslında bu konuda söyleyecek çook sözüm var
kaldıki ben evliliğimde şanslı sayılan taraftayım
sevgi evt çok önemli ama körü körüne sevgiyle aşkla olacak şey değil evlilik o kadar çok dikkat edilmesi tartılması gereken şey varki
aile önemli değil diyenler kesinlikle aile birincil sırada önemli türk toplumunda bir kişinin ailesiylede birlikte evleniyorsunuz unutmayın
şevkatli biri mi
iyi bir baba olabilecek mi
çalışkan mı işini götürebilecek düzeyde mi ( maddi zorluklar belinizi bükecek hayata küstürecek )
disiplinli mi evde kendine düşen görevleri yapacak mı ( gün gelecek çöpü atmadın yine bu faturayı ödemeyi unutmuşsun kavgaları olacak )

sabırlı mı
sadık mı
sizinle vakit geçirmeyi seviyor mu
alkol gibi kötü alışkanlıkları varmı
sapkın istekleri var mı
bu liste uzaaaar da gider
elbette robot aramıyoruz kendimize kimse dört dörtlük değil ama ileride ne kendini nede karşı tarafı üzmemek içinden çıkılmaz durumlara düşmemek adına pembe gözlüklerden arınıp biraz daha dikkatli olunması taraftarıyım
allah herkesin bahtını açık etsin kimseye baba ocağını aratmasın inş

Bugün 17:51
yazdıklarınız çok doğru ama hepsini bir arada bulamıyoruz kaydirigubbakcemile4
PamuKSekeR bende 6 buçuk aylık evliyim. evlilikten fazla bişey ummadım sadece mutlu olmayı istedim ( çok az bişey ya bu ) bide bebiş istiyodum.. bi tane istiyodum Allah iki tane birden vericek inşallah hayırlısıyla o yüzdende umduklarımı buldum çok şükür
adınıza çok mutlu oldum inşallah salıkla sıhatle alırsınız kucağınız abebişlerinizi

türk toplumunda bir kişinin ailesiylede birlikte evleniyorsunuz

bu sözünüz gerçekten çok doğru sblue, bende herşeyden önce aileye bakanlardanım.Sonuçta ne o nede siz ailenizden asla bağlarınızı koparamıyorsunuz.Karşılıklı anlaşmak çok önemli diye düşünüyorum.Ayrıca herşey gerçekten Aşk değil.Beraber yapabildiklerin yapamadıkların,sevdiklerin sevmediklerin,alışkanlıkların bunları bilmek ve ona göre davranmak çok önemli.Evlenmeme daha çok var bakalım hayırlısı..

Back