- 1 Mart 2017
- 12
- 9
- 1
- 40
- Konu Sahibi Yazkelebegi
-
Aranizda cinsellik varsa adamin evlenmesine gerek kalmamis demektir. Sizi gercekten sevse istese evlenmek icin can atar. Demek ki adamin gö.. yok evlenmeye..kızlar benim iki senelik bir ilişkim var otuzbes yaşındayım eşimden ayrılmış bir bayanım sorunum sizlere sorup akıl almak yol göstermenizi rica ediyorum zira bende akıl denilen şeyden kalmadı nedenini anlatıyorum. Benim iki senelik bir ilişkim var ama şöyle dışarı çıkma arkadaşına gitme eve kim geldi falan çalışma dedi sonra peki evdeyim ama annem bakıyor o değil bu bir.O da eşinden ayrılmış birisi aynı mahallede oturuyoruz dedelerimiz bile tanışıyor uzun yıllar olmuş bu artısi olmuştu ya bende neyse.Her dediğini yaptım ama hep istedi pazarda napiyon dışarda napiyon ilk kez aşk gören ben sahiplendiği düşündüm tabi.İki seneyi devirdik sürekli kavga tabi yinede ben artık dedim yaşım geçiyor sende bi düşünce olsa evlenip bebek düşünürdüm benim menapoza girmemi mi bekliyorsun.Sen benimle evlenmek istiyorsun dedi ben evlenmem korkuyorum dedi.Ve beni bütün çevresinden iki sene boyunca sakladı inkar etti seni düşünüyorum dedi inandım. Bende madem beni sakladın herkesten derdin buymuş evlenmek dedim o zaman neden işte çalışmama engel oldun bana bi çiçek bile almadın hep kavga ettin ne istedin benden dedim benim gururum zamanım iki senedir hayattan kopardın diye hakaret ettim birazda ve çok ağırıma gitmiş bide beni bi süre arama dedi dinleneyim.Ve ben bişey anlamadım yada kabullenmek istemedim ben şimdi ne yapayım yardım edin çıkamadım ama hala aşığım on
kızlar otuzbes yaşındayım eşimden ayrılmış bir bayanım sizlere sorup yol göstermenizi rica ediyorum zira bende akıl denilen şeyden kalmadı nedenini anlatıyorum. Benim iki senelik bir ilişkim var ama şu sekilde dışarı çıkma arkadaşına gitme eve kim geldi saçını topla falan çalışma dedi sonrada peki dedim evdeyim ama annem bakıyor o değil bu bir.O da eşinden ayrılmış birisi aynı mahallede oturuyoruz dedelerimiz bile tanışıyor uzun yıllardir bu artısi olmuştu bende neyse.Her dediğini yaptım ama hep istedi ilk kez aşk gören ben sahiplendiği düşündüm tabi.İki seneyi devirdik sürekli kavga kiskanclik ben yinede artık dedim yaşım geçiyor sen hic istemiyon evlenip bebek düşünürdün birazcik benim menapoza girmemi mi bekliyorsun.Sen benimle evlenmek mi istiyorsun dedi ben evlenmem korkuyorum dedi.Ve beni bütün çevresinden iki sene boyunca saklamisti inkar etmisti ve nedenine seni düşünüyorum dedikodu olma dedi inandım. Bende madem beni sakladın herkesten derdin evlenmemek o zaman neden işte çalışmama engel oldun bana bi çiçek bile almadın zaten hep kavga ettin herşeye karıştın sosyal hesaplarımı kapattın yanımda karım dedi boşandığı kadına bide arabasında kadın saçı buldum iyice delirdim ne istedin benden dedim benim gururum zamanım iki senedir hayattan kopardın diye hakaret ettim birazda ve çok ağırıma gitmiş bide beni bi süre arama dedi dinleneyim.Ve ben bişey anlamadım yada kabullenmek istemedim ben şimdi ne yapayım yardım edin çıkamadım ama hala aşığım ona kalbimi söküp atmak istiyorum
Kalbim kırık ve kendimi suçluyoRum şimdi nerden çıkayım bilemedimAranizda cinsellik varsa adamin evlenmesine gerek kalmamis demektir. Sizi gercekten sevse istese evlenmek icin can atar. Demek ki adamin gö.. yok evlenmeye..
Aranizda cinsellik varsa adamin evlenmesine gerek kalmamis demektir. Sizi gercekten sevse istese evlenmek icin can atar. Demek ki adamin gö.. yok evlenmeye..
iki sene oldu azdaha üflerken bebek sahibi olamiycaz belki ben 35 o 43 ben onu düşündüm yoksa beklerim belki aşkımız biteceKalbim kırık ve kendimi suçluyoRum şimdi nerden çıkayım bilemedim
iki sene oldu azdaha üflerken bebek sahibi olamiycaz belki ben 35 o 43 ben onu düşündüm yoksa beklerim belki aşkımız bitece
Bende huzur istiyorum işte hep biri göreçek diye beni saklıyo kırk yaşında evcilik oynayamam dusununceben o evrede artık macera kaldırmam sahsen huzur ararım adamda ama bu o adam da yok malesef.
Adamı bir daha aramamalısın. Korktum falan bunlar hikaye. Artık bu bahaneleri her kadın biliyor, uyanık olun biraz.kızlar otuzbes yaşındayım eşimden ayrılmış bir bayanım sizlere sorup yol göstermenizi rica ediyorum zira bende akıl denilen şeyden kalmadı nedenini anlatıyorum. Benim iki senelik bir ilişkim var ama şu sekilde dışarı çıkma arkadaşına gitme eve kim geldi saçını topla falan çalışma dedi sonrada peki dedim evdeyim ama annem bakıyor o değil bu bir.O da eşinden ayrılmış birisi aynı mahallede oturuyoruz dedelerimiz bile tanışıyor uzun yıllardir bu artısi olmuştu bende neyse.Her dediğini yaptım ama hep istedi ilk kez aşk gören ben sahiplendiği düşündüm tabi.İki seneyi devirdik sürekli kavga kiskanclik ben yinede artık dedim yaşım geçiyor sen hic istemiyon evlenip bebek düşünürdün birazcik benim menapoza girmemi mi bekliyorsun.Sen benimle evlenmek mi istiyorsun dedi ben evlenmem korkuyorum dedi.Ve beni bütün çevresinden iki sene boyunca saklamisti inkar etmisti ve nedenine seni düşünüyorum dedikodu olma dedi inandım. Bende madem beni sakladın herkesten derdin evlenmemek o zaman neden işte çalışmama engel oldun bana bi çiçek bile almadın zaten hep kavga ettin herşeye karıştın sosyal hesaplarımı kapattın yanımda karım dedi boşandığı kadına bide arabasında kadın saçı buldum iyice delirdim ne istedin benden dedim benim gururum zamanım iki senedir hayattan kopardın diye hakaret ettim birazda ve çok ağırıma gitmiş bide beni bi süre arama dedi dinleneyim.Ve ben bişey anlamadım yada kabullenmek istemedim ben şimdi ne yapayım yardım edin çıkamadım ama hala aşığım ona kalbimi söküp atmak istiyorum
O zaman neden seni seviyorum sensiz nefes alamıyorum diye kapıma gelip agliyor ki bu ne demekAdam sizi istemiyor, evlenmek de istemiyor muhtemelen çocuk da istemiyor. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Bakın ben beş dakikada anladım, siz iki senede anlamadınız mı?
iki sene oldu azdaha üflerken bebek sahibi olamiycaz belki ben 35 o 43 ben onu düşündüm yoksa beklerim belki aşkımız bitece
Bende huzur istiyorum işte hep biri göreçek diye beni saklıyo kırk yaşında evcilik oynayamam dusununce
Ben varmışım işte ne dediyse inandım bensiz yapamazmis nefes alamamış evlenip te napacakmisizAdamı bir daha aramamalısın. Korktum falan bunlar hikaye. Artık bu bahaneleri her kadın biliyor, uyanık olun biraz.
Bir iş bulup çalışmalı, bundan sonraki hayatına da bir başkasıyla evlensen dahi çalışan kadın olarak devam etmelisin. Birine aşık oldu mu mantığını yok etme lütfen. Sadece işine odaklan. Aşk geçici bir şey. Onunla evlendiğin an her şey biter. Ne aşk kalır ne heves. O zaman geri dönüşü de zor olur. Adam palavracının teki. Bu numaraları yiyen kadın kaldı mı yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?