Ya o nameleri bende dedim. Allahım ne tatlı kayınvalidem var derdim. Ellerimi okşar saçımı tarardı.O zaman hiç buralara yazma, git bak direk! O pamuk kaynana kayınpederden diken çıkınca görürsün bakmayı.... Herkes, herşey zamanında yerinde olmalı. Adam evlilikle ilgili beklenti değil anasına babasına girltmeni istiyor.
32 ye gelmiş yağusuklu, mimar adam niye boşta???
İçerik silmek yasak. Boşuna sildiniz. Hem banlanacaksınız hem de konu geri gelecekDhdhhd
Bize dert olan bişey yok ki konu sahibi biz en fazla 1 saat sonra sizi zaten unuturuz. Burada tecrübe konuşuyor yoksa bize ne sizin kiminle evlendiğiniz biz sadece uyarıyoruz. Nasıl memur oldunuz anlamadım hiç okumamış birine benziyorsunuz. Yaşlı insanlara bakmak suç değil tabi ama o gördüğünüz pamuk insanlar yeri geliyor diken oluyor her şey başta çok iyidir ama dört dörtlük gelin kayınvalide ilişkisi zor bulunur. İşi sevmiyorsanız başka birime geçin yada nakille başka kuruma geçin. Üstelik sevmediğiniz işi neden yazdınız yada okuduysanız neden okudunuz.Çok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yani
Zaten hanımın üslubu gösterdi kendini boşver göreceğini görsün....Ya o nameleri bende dedim. Allahım ne tatlı kayınvalidem var derdim. Ellerimi okşar saçımı tarardı.
Sonra oğluşu evlendi, her gün arayıp ay oğlum gittğine alışamadım, pijamana sarılıp ağlıyorum demeleri başladı. Yazık yaşlı kadın dedim, çaktırmadan hayatıma müdahale etmeye çalıştı. Saflık işte ilkinde uyanmadım, iyice haddini aşınca tartıştık. Ayar çektim. Mesafe koydum.
Derken oğlan doğdu. Bizimki resmen kıskandı. Anne tarafına yakın oturuyorsunuz bizi bilmeyecek etmeyecek, ah oğluum diye içten içe bilenmeler. Kendi doğurduğumu benden iyi bildiğini sanıp bana doğrusunu öğretme çabaları. İyice soğudu aramız.
Nişanda bana bunu söyleseler gülerdim. O kadar ana kız olduk biz diyordum.
Kime sorsam süreç böyle.
Evlensin görür o pamuk aileyi
Çok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yani
Millet gelecegin kararmasin diye konusuyor ayrica.dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi
Nasip et be Allah'ım mı diyorsunuzMemur olup evde oturtacak adamla evlenmek mi.......
Kız inanma belkide attı onu linclenmemek için.Yüce Rabbim vallahi isyan etmiyorum ama bana nasip etmedin kadrolu çalışmayı. Vardır elbet bir bildiğin bunun gibilere nasip ettiysen
Ne diyeyim kısmet....
O kadar küçük bir dünyası var ki ev işlerini ortak yapan eşler olabileceği ihtimali aklına gelmiyor. Ütopya sanıyor. Çevresinde ne gördüyse o, kadın ev işlerini yapar, bitti. Bizi de atıp tutuyoruz, ahkam kesiyoruz sanıyor. Yav ben hem çalışıp hem de ev işleri yaparken niye eşim sadece çalışıp eve gelince yatsın? Enayi mi yazıyor alnımda agsjahskjs.Yoo, bizde ev işi aile işidir. Her iş ortaktır. Dört yaş oğlum kendi omletini kendi çırpar. Süpürgeyi kocam tutar ben silerim. Çamaşırı o atar ben asarım. Yemekte genelde et yemeklerini eşim yapar çok da sever.
Ayrıca nişan döneminde melek olmayan eş ailesi yoktur. Benim kayınvalidem saçımı tarardı, ipek kızım derdi. Şimdi sık sık gelip gitmeyi ben istemem. O işler öyle olmuyor. Yaparım sandıkların sonra sana ayak bağı oluyor.
Deneyimlere kulak ver. Kaç senelik evli kadınlara sor aynısını der. Kayınaile melek olsa sık gelip gitmek istemezsin, işine karışılmasını istemezsin.
Bence hiç kendimizi yormayalım konu sahibi kararını vermiş.olumsuz yönlerini göstereni de Allaha havale ediyor.ne de güzel yazmışsınız ama.Zor şartlarda asgari ücretle zor bir işi yapıyor olsan ok dicem de. Adam tamamen kendine eş olacak mimar x beyin eşi olacak birini arıyor. Aileme Güler yüz dediğine bakma. Kendisine de ailesine de hizmet edecek. E işe gidersen yorulacaksın bunları tam yapamayacaksın.
Çalışan kadın demek evde iş bölümü demek beyefendi kıyafetleri ütülü akşam yemeği hazır olsun istiyor çünkü maddi sıkıntısı da yok.
Ailene de yakın ev tutarız istersen diye gönlünü de eğliyor bak sen deli oğlana. Hadi ordan gitsin.
Evlenmek zorunda değilsin. Memur olmuşsun birilerine eş olmana gerek yok. Bırak hayatını yaşa. Mutlu ol. Sev sevil. Böyle bir evlilik yapma. Birgün senin yaşantına ortak olmak isteyen biri çıkarsa o zaman evet de. Senin yaşantını değiştirmeye çalışana değil.
İlla ki birlikte yaşamak fedakarlık gerektirir ama tek fedakarlığı sen yapcaksan bir sıkıntı var.
Sen konuyu uzatma bu oğlana mı yazarsın enişteyle mi haber salaraın bilmem. Olmayacağını söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?