Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hep karısı suçlu neden kisaniyodu acabaYani adam resmi olarak hala evli. Mahkeme kararı çıkmadıysa nasıl boşanmış oluyor? Ayrıca önceki mesajlarınızda çocuğunuz olduğunu yazmışsınız. Şimdi yok diyosunuz.
Ayrıca ne biçim bir insanmış karısını aldatmış. Yok karısı kıskançmış bunaltıyomuş falan. E aldatıyomuş kadının kıskanması doğal değil mi? Böyle bir adama güvenip nasıl evleniceksiniz? Gerçi adam evliymiş halihazırda
Benimle aldatmadı ben onu tanıdığımda mahmedeydi davasıEvlilikte sorun olmaz da sizinkinde olur. Muhtemelen karısını aldatmasındaki ana karakter sizsiniz. Ortada boşanma olayı yok bence.. Neden yaptınız bunu ?
Çok yaşlı benceMerhabalar , ben 35 yaşında bir bayanım, eşimden 8 yıl önce bosandim , çocuğum yok , 51 yaşında eşinden ayrılmış bir beyle tanıştım , o kadar iyi anlaşıyoruz ki kendi mi buldum diyebilirim , evlendiğimde de böyle devam eder mi yas sıkıntı oluyor mu sizce
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Bu konuda kırdıysam özür dilerim. Ama diğer söylediklerim hala geçerli. Adam halihazırda evli. Üstelik sizden yaşça epey büyük ve karısı hakkında söylediklerine bakılırsa kötü de bir insan.saolas
Saolun yok uzmediniz sizde haklısınız, aslında çok kez ayrılmış eşinden aile baskısı yüzünden birlikte olmus tekrar , karisi ve aileside biliyor sevmediğini aslında biraz zoraki bir evlilik olmusBaşınız sağ olsun çok üzüldüm. Bu konuda kırdıysam özür dilerim. Ama diğer söylediklerim hala geçerli. Adam halihazırda evli. Üstelik sizden yaşça epey büyük ve karısı hakkında söylediklerine ve yaptıklarına bakılırsa kötü de bir insan.
Çok yaşlı bence
Dikkate alacağımÇok büyük sorun normalde tabi kafa denginizse net bir yorum yapamam ama annemle babam arasında 20 yaş fark var babam kadının hayatını gençliğini sömürdü ve devamda ediyor :) Yaşlı kafası değişmiyor ister istemez kaybetme korkusu eşini genç gördüğü için onu bırakacak genç biriyle kaçacak korkusu oluşuyor sanırım. Tabi doğal olarak kendi yaşam biçimleri yaşadıkları dönemin farklılıkları da çok etkiliyor bu konuda da baya tartışma yaşanıyor. Şey gibi düşün yaşlılarla şuan ki gençlerin anlaşamaması aslında bal gibi ortada olan konular için bile boş bir tartışma yaşanması gibi. Cahil ile kültürlü insan bir arada sağlıklı durabilir mi? Hayır bu da öyle benim için İlerleyen zamanlarda sizi zorlayabilir
Resmen aldatmasına bahane bulmuş. Evliliğin başında aldatmamış ama benim sonradan gözlerim fıldır fıldır oldu karımda bunu farketti kıskandı, o kıskandıkça bende bu bahaneye sığındım demiyor da. Yaşlı kurta bak sen. Ayrıca siz boşanalı çok olmuş yaralar kapanmıştır ama o sizi yara bandı olarak kullanacak benden demesi. Yaş farkı da çok evet. İlerde sorun olacağını düşünüyorum. Umarım doğru bir karar verebilirsinizEşi çok kıskancmis sürekli bunaltiyormus, 20 yıl sürmüş, aile baskısıyla evlenmiş, eşini ilk başlarda hiç aldatmamis ama o bunaltmaya başladığında aldatmış ve onada söylemiş,
Yavaş olun biraz, eşini aldatmış bir adam.
Hem eşine bunu söyleyince dürüst olmuş oluyor ve aldatma normal mi oluyor? Zaten daha da boşanmamış şimdi de sizinle aldatıyor. Bu acele neden? Boşanma olsun hemen evlenelim diyormuş sanki eski eşe bak seninle ayrılır ayrılmaz kendimden 16 yaş küçük genç hanımla evlendim naberrr der gibi.
40 neyse hadi 45 neyse ama 50 yaş üstü biraz bekleyin acele etmeyin.
Aslında benim yaşadığım yer küçük bir ilçe herkesçe tanidik biri sevilen sayılan bir işi var, kötü biri değil ailesi ve kendisi mutasip insanlar , çok da araştırdım kötü bir şey diyen olmadı hiç, doğru karar hangisi gercekten çok kararsızım yas konusu beni üzüyorResmen aldatmasına bahane bulmuş. Evliliğin başında aldatmamış ama benim sonradan gözlerim fıldır fıldır oldu karımda bunu farketti kıskandı, o kıskandıkça bende bu bahaneye sığındım demiyor da. Yaşlı kurta bak sen. Ayrıca siz boşanalı çok olmuş yaralar kapanmıştır ama o sizi yara bandı olarak kullanacak benden demesi. Yaş farkı da çok evet. İlerde sorun olacağını düşünüyorum. Umarım doğru bir karar verebilirsiniz
Ne kadar dürüst bir bey böyle.Eşi çok kıskancmis sürekli bunaltiyormus, 20 yıl sürmüş, aile baskısıyla evlenmiş, eşini ilk başlarda hiç aldatmamis ama o bunaltmaya başladığında aldatmış ve onada söylemiş,
Eşini aldatırken mutaassıplığını rafa kaldırmis herhalde.Aslında benim yaşadığım yer küçük bir ilçe herkesçe tanidik biri sevilen sayılan bir işi var, kötü biri değil ailesi ve kendisi mutasip insanlar , çok da araştırdım kötü bir şey diyen olmadı hiç, doğru karar hangisi gercekten çok kararsızım yas konusu beni üzüyor
Tam tersi olur kadini bunaltır bayan genç kiskanir.Ne kadar dürüst bir bey böyle.
Yani siz bunu bile bile ciddi evlenmeyi mi düşünüyorsuniz böyle biriyle?
Aldatan kimse eşim çok iyiydi deyip aldatmıyor zaten. Eşi bunaltmis da aldatmışmış.
Dikkat edin evlenince sakın bunalmayın bey amcayı, aldativerir sizi de.
Karar vermiş galibaEşini aldatırken mutaassıplığını rafa kaldırmis herhalde.
Şaka mı yapıyorsunuz?
Evet aslında tam da bu beni kıskanıp daraltabilir mi ? Zaman geçtikçe ben yasa takılırmiyim? Aldatma Allah korusun benim tarafımdan olmaz Allahın izniyle , keşke keşke demek istemiyorumTam tersi olur kadini bunaltır bayan genç kiskanir.
Canım bak çevremde o kadar kişi gördüm ki. Dışarda bir tane bile insan kötü demez çünkü el iyisi. Ama hepsi karısına köpek gibi davranıyor ve dövüyor. El aleme bakma sen. Bir de eski karısına sordurt bakalım ne diyecekAslında benim yaşadığım yer küçük bir ilçe herkesçe tanidik biri sevilen sayılan bir işi var, kötü biri değil ailesi ve kendisi mutasip insanlar , çok da araştırdım kötü bir şey diyen olmadı hiç, doğru karar hangisi gercekten çok kararsızım yas konusu beni üzüyor
Allah akıl fikirde veriyoruz insanlara, kullanmakta fayda var.Evet aslında tam da bu beni kıskanıp daraltabilir mi ? Zaman geçtikçe ben yasa takılırmiyim? Aldatma Allah korusun benim tarafımdan olmaz Allahın izniyle , keşke keşke demek istemiyorum
Onuda yaptım vallahi kayinvalidesi dünyalara verseler değişmem diyormuş, çok seviyormuş hala bileCanım bak çevremde o kadar kişi gördüm ki. Dışarda bir tane bile insan kötü demez çünkü el iyisi. Ama hepsi karısına köpek gibi davranıyor ve dövüyor. El aleme bakma sen. Bir de eski karısına sordurt bakalım ne diyecek
Uzak durun...kv seviyorsa oglu suçluOnuda yaptım vallahi kayinvalidesi dünyalara verseler değişmem diyormuş, çok seviyormuş hala bile
Hayır karısının annesi çok seviyormuş halaUzak durun...kv seviyorsa oglu suçlu
Adamın eski karısının annesi seviyormuş kendi annesi değilUzak durun...kv seviyorsa oglu suçlu