Çevremdeki çoğu kişide sizin gibi düşünüyor, evlenmek istiyorum ama pişman olmak istemiyorum da cocuklarida var 21 ve 14 yaşlarındaBana fazla geldi. Şimdi bir problem yok gibi görünse de ilerde olabilir.
Bence hiç acele etmeyin, riske girmeyin. O çocuklarla da problem yaşarsınız. Anlaşabileceğiniz başka insanlar da çıkacaktır karşınıza.Çevremdeki çoğu kişide sizin gibi düşünüyor, evlenmek istiyorum ama pişman olmak istemiyorum da cocuklarida var 21 ve 14 yaşlarında
Aslında şöyle bir durumda var boşanma yeni gerçekleşti ve mahkeme kararı bekleniyor , karar verilince evlenelim diyorBence hiç acele etmeyin, riske girmeyin. O çocuklarla da problem yaşarsınız. Anlaşabileceğiniz başka insanlar da çıkacaktır karşınıza.
Eşinden niçin ayrılmış söyledi mi? Kaç yıl sürmüş evlilikleri?
Yani adam resmi olarak hala evli. Mahkeme kararı çıkmadıysa nasıl boşanmış oluyor? Ayrıca önceki mesajlarınızda çocuğunuz olduğunu yazmışsınız. Şimdi yok diyosunuz.Aslında şöyle bir durumda var boşanma yeni gerçekleşti ve mahkeme kararı bekleniyor , karar verilince evlenelim diyor
Selam sherlockYani adam resmi olarak hala evli. Mahkeme kararı çıkmadıysa nasıl boşanmış oluyor? Ayrıca önceki mesajlarınızda çocuğunuz olduğunu yazmışsınız. Şimdi yok diyosunuz
Sizinle mi aldatmiş yoksa?Eşi çok kıskancmis sürekli bunaltiyormus, 20 yıl sürmüş, aile baskısıyla evlenmiş, eşini ilk başlarda hiç aldatmamis ama o bunaltmaya başladığında aldatmış ve onada söylemiş,
Çok büyük sorun normalde tabi kafa denginizse net bir yorum yapamam ama annemle babam arasında 20 yaş fark var babam kadının hayatını gençliğini sömürdü ve devamda ediyor :) Yaşlı kafası değişmiyor ister istemez kaybetme korkusu eşini genç gördüğü için onu bırakacak genç biriyle kaçacak korkusu oluşuyor sanırım. Tabi doğal olarak kendi yaşam biçimleri yaşadıkları dönemin farklılıkları da çok etkiliyor bu konuda da baya tartışma yaşanıyor. Şey gibi düşün yaşlılarla şuan ki gençlerin anlaşamaması aslında bal gibi ortada olan konular için bile boş bir tartışma yaşanması gibi. Cahil ile kültürlü insan bir arada sağlıklı durabilir mi? Hayır bu da öyle benim içinMerhabalar , ben 35 yaşında bir bayanım, eşimden 8 yıl önce bosandim , çocuğum yok , 51 yaşında eşinden ayrılmış bir beyle tanıştım , o kadar iyi anlaşıyoruz ki kendi mi buldum diyebilirim , evlendiğimde de böyle devam eder mi yas sıkıntı oluyor mu sizce
Aslında şöyle bir durumda var boşanma yeni gerçekleşti ve mahkeme kararı bekleniyor , karar verilince evlenelim diyor
Çocuğunuz yok mu?Merhabalar , ben 35 yaşında bir bayanım, eşimden 8 yıl önce bosandim , çocuğum yok , 51 yaşında eşinden ayrılmış bir beyle tanıştım , o kadar iyi anlaşıyoruz ki kendi mi buldum diyebilirim , evlendiğimde de böyle devam eder mi yas sıkıntı oluyor mu sizce
Bence çok büyük. Evlenmek istemezdimMerhabalar , ben 35 yaşında bir bayanım, eşimden 8 yıl önce bosandim , çocuğum yok , 51 yaşında eşinden ayrılmış bir beyle tanıştım , o kadar iyi anlaşıyoruz ki kendi mi buldum diyebilirim , evlendiğimde de böyle devam eder mi yas sıkıntı oluyor mu sizce
Yani adam resmi olarak hala evli. Mahkeme kararı çıkmadıysa nasıl boşanmış oluyor? Ayrıca önceki mesajlarınızda çocuğunuz olduğunu yazmışsınız. Şimdi yok diyosunuz.
Ayrıca ne biçim bir insanmış karısını aldatmış. Yok karısı kıskançmış bunaltıyomuş falan. E aldatıyomuş kadının kıskanması doğal değil mi? Böyle bir adama güvenip nasıl evleniceksiniz?
Önceki evliliğimde doğumda çocuğumu kaybettimYani adam resmi olarak hala evli. Mahkeme kararı çıkmadıysa nasıl boşanmış oluyor? Ayrıca önceki mesajlarınızda çocuğunuz olduğunu yazmışsınız. Şimdi yok diyosunuz.
Ayrıca ne biçim bir insanmış karısını aldatmış. Yok karısı kıskançmış bunaltıyomuş falan. E aldatıyomuş kadının kıskanması doğal değil mi? Böyle bir adama güvenip nasıl evleniceksiniz? Gerçi adam evliymiş halihazırda
KesinlikleSizinle mi aldatmiş yoksa?
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Bu konuda kırdıysam özür dilerim. Ama diğer söylediklerim hala geçerli. Adam halihazırda evli. Üstelik sizden yaşça epey büyük ve karısı hakkında söylediklerine ve yaptıklarına bakılırsa kötü de bir insan.Önceki evliliğimde doğumda çocuğumu kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?