• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte sorun, mutsuzum

Asena21

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
3
1
36
Evleneli 1 sene oldu eşimle sohbet edemiyorum, telefondan başka bişey görmüyor gözü. Sohbet etmeye çalışsamda kesik kesik. Bir yere gittiğimizde tat alamıyorum, mutsuzum. Dahası benimle birlikte isteyerek evlendi, benle birlikte olmak yerine video izliyor kadın değilmişim gibi anlayamıyorum ( bakımsız değilim, kokmuyorum, koksamkoksam parfüm kokarım, boyum fiziğim gayet iyi ) eksikliğim olduğunu düşündüm konuşmayı denedim. Verdiği cevap seni ben çok beğeniyorum bu kadar ama sorun ne ? Çok bunaldım ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Konuşun eşinizle. Sorunu kendiniz de aramayın ayrıca. Birlikte güzel aktiviteler bulun ikimizinde keyif alacağı oyunlar vs tabi sanal olmayan. Deneyin herşeyi kolaylıklar dilerim 🙏

Konuşun eşinizle. Sorunu kendiniz de aramayın ayrıca. Birlikte güzel aktiviteler bulun ikimizinde keyif alacağı oyunlar vs tabi sanal olmayan. Deneyin herşeyi kolaylıklar dilerim 🙏
Elimden ne geliyorsa deniyorum nere kadar bilemiyorum. Daha biraz önce denedim. Abartısız şaşırdım. Tşk ederim

Evleneli 1 sene oldu eşimle sohbet edemiyorum, telefondan başka bişey görmüyor gözü. Sohbet etmeye çalışsamda kesik kesik. Bir yere gittiğimizde tat alamıyorum, mutsuzum. Dahası benimle birlikte isteyerek evlendi, benle birlikte olmak yerine video izliyor kadın değilmişim gibi anlayamıyorum ( bakımsız değilim, kokmuyorum, koksamkoksam parfüm kokarım, boyum fiziğim gayet iyi ) eksikliğim olduğunu düşündüm konuşmayı denedim. Verdiği cevap seni ben çok beğeniyorum bu kadar ama sorun ne ? Çok bunaldım ne yapmalıyım?
Şuan toplumun genel sorunu haline geldi teknoloji, halbuki doğru kullanılsa ne kadar da faydalı, eşinizle net konusun ve böyle bir koca ile yaşamak istemediğinizi açıkça söyleyin, biraz mesafe koyun o size gelecektir , biraz ilişkinizi renklendirmeye çalışın sizde inşallah eşiniz düzelir

Hiiiic kendini harap etme, senle alakası yok. Ahh şuan ne yaşadığını ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Allah yardımcın olsun 🤲🏻

Back
X