- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
Üzülmedim diyemem kızlar.... Neden böyle olur anlamış değilim, neden evlilikler sevgi ve saygı çerçevesinde yürümez. Erkekler sadece eve geldiğimde bir karım olsun yemek yapsın, vs. vs olsun diye mi evleniyorlar kiii... Bence evlilik bir paylaşımdır, öyle olması gereklidir. Hayatı paylaşıyorsunuz çünkü... Bir filmi izlemeyi paylaşmak, yemek yemeyi paylaşmak, sorunları paylaşmak, müzik dinlemeyi paytlaşmak, vs. kısaca ömrü paylaşmak... Tek başına bir şeyler yaparken haz almamak ah keşke eşim de yanımda olsaydı demek. Çok mu zor bunu başarmak bilmiyorum bunun için hoşgörülü, aynı fikirleri paylaşan, genellikle aynı şeyleri hobileri yapmaktan hoşlanan kişiler mi evlenmeli acaba diye düşünmüyor değilim... Gerçekten bir kumar bu. 3 ay sonra evleniyorum, onu iyi tanıdığımı düşünüyorum ama inşallah bu kumarda şans benim ve nişanlımın yüzüne güler. AMİN.
Herkese mutlu ömür diliyorum. a.s.
Sen simdi evliligin en güzel tarafini yasiyorsun canim bu ilk aylar ilk seneler gercektende evliligin en güzel yillari tadini cikar rabbim insallah bir ömür boyu mutlu ve mesut eder sizi.
Ve burda yazilanlari örnek al hicbir zaman müstakbel esinle sohbetini kesme, tabiki kimse bilemez acaba dogru insanmi?? Bir ömür berabermi olucaz?? Bende bilemem ama eger iki tarafta bunun icin caba sarf ederse acisiyla tatlisiyla el ele verip saygiyi ve sevgiyi bozmasa cok iyi bir yoldasin demektir.
Allah tammamina erdirsin canim sevgiyle.a.s.