- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
-
- Konu Sahibi bendiyebiri1
Ne guzel özetlemissin kisa ve netbunu eşinle konuştun mu ,
sana yardımcı oluyormu yoksa benım işim bitti deyip arkasını dönüp yatıyormu (öküz )
ilişki harici oldunuz mu ? Yani normalde oluyo da ilişkide mi olmuyoKızlar selam… 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik.. ama şöyle bir sıkıntı var . bende mi onu da bilmiyorum ben hiç boşalma yada orgazm olmadım ilişki sırasında. Bunun İÇİN ne yapmam gerekiyor bir çözümü ya da tavsiyeniz var mı?
6 yıldır adam isini bitirip dönüp uyuyor herhalde baska aciklamasi olamaz.Kızlar selam… 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik.. ama şöyle bir sıkıntı var . bende mi onu da bilmiyorum ben hiç boşalma yada orgazm olmadım ilişki sırasında. Bunun İÇİN ne yapmam gerekiyor bir çözümü ya da tavsiyeniz var mı?
Yani ben boşalıyım diye hiç çabası olmadı doğru boşalır dula girer. Ama yeri geliyor bitmesin bende de olsun diye uzun tutuyor… ön sevilme gerek çocuk olduğundan gerek de evin yapısı gereği çok uzun yapamıyoruz bşr an önce olduya bittiyse geliyor6 yıldır adam isini bitirip dönüp uyuyor herhalde baska aciklamasi olamaz.
Orgazm taklidi mi yapiyorsunuz yoksa bunu o da biliyor mu?
Önerim ön sevisme, ilişki esnasında da kendinize dokunmanız. Önce sizin ihtiyacinizi giderip kendi ihtiyacını gidermeli esiniz, dogru olan bu 6 sene dile kolay ya
Ben kendimi bildim bileli cinsel ilişkiye hep istekliyimdir ama inanır mısınız ilk defa kendi kendime orgazm olmayı 3-4 ay önce keşfetmeye başladım masturbasyon yaparken.. klitrl oda.. ama asla eşimle ilişkiye girerken olamıyorumilişki harici oldunuz mu ? Yani normalde oluyo da ilişkide mi olmuyo
Şöyle yanlış anlatmak istemiyorum ön sevilme oluyor illaki ama böyle 5-10 dkdır en fazla değişim pozisyonlar denemeye bayılır uzun da tutar hiç boşalmak istemez kendini tutar uzatır seviyor ilişkiye girmeyi ama ben boşalamıyorum sıkıntı bende mi onu anlamıyorum ama istediğim şeyleri de yapıyor yeri geldi mi. Ama çoğu zaman nasıl olsa boşalmıyor diyip uğraşmıyor benim içinAf buyurun ilişki ne kadar sürüyor, ön sevişme olmuyor mu? Değişik pozisyonlar denemiyor musunuz?
Konuştuk daha doğrusu söyle ben bşr kaç kere yakındım 6 yıldır boşalamıyorum benim de ihtiyacım var onun tam boşalacağı sırada çok çok afedersiniz hızlı gidip geldiği an ben zevke geliyorum ama onun İÇİN bitmiş oluyor bu sefer ben sinirleniyorum yani bşr işe yaramadı konuşmak çabalıyor uzun tutmaya çalışıyor farklı pozisyonlar oral vs ama bilmiyorum ya ruhuma dokunamıyır ya bende sıkıntı varbunu eşinle konuştun mu ,
sana yardımcı oluyormu yoksa benım işim bitti deyip arkasını dönüp yatıyormu (öküz )
tamamen eşinle alakalı bir durum. hissettiremiyorsa boşalamazsın.Ben kendimi bildim bileli cinsel ilişkiye hep istekliyimdir ama inanır mısınız ilk defa kendi kendime orgazm olmayı 3-4 ay önce keşfetmeye başladım masturbasyon yaparken.. klitrl oda.. ama asla eşimle ilişkiye girerken olamıyorum
Canım o ben ne istersem yapar yapıyorda ve aşırı sulanıyor bazen bundan dolayı da hissetmiyorum sma dediğim gibi fazla da takmıyor işi bitince bırakıyor AA sen boşalmadın senin için ne yapabilirim algısı yok.tamamen eşinle alakalı bir durum. hissettiremiyorsa boşalamazsın.
ama tavsiye olarak ilişkiden bir kaç dakika önce kendi kendin uyar isteklen iyice. bir de eşin üzerindeyken belden altın sürekli hareket halinde olsun klitorisiniz eşinizin kasığına sürtünsün. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz o da çok uyarıyor bence.
eşiniz sizin orgazm olamadığınızı düşündüğü için üzerinde durmuyor olabilir ama konuşmaktan, talep etmekten çekinmeyin.
söyleyin beni uyar ben orgazm olmak istiyorum deyin. gerekirse oral yapsın dokunsun. Talepkar olun belki o da bunu bekliyordur sizden
özel olacak nolur kusura bakmayın ama ince veya kısa mı acaba? onunda etkisi olabilirCanım o ben ne istersem yapar yapıyorda ve aşırı sulanıyor bazen bundan dolayı da hissetmiyorum sma dediğim gibi fazla da takmıyor işi bitince bırakıyor AA sen boşalmadın senin için ne yapabilirim algısı yok.
Konuştuk daha doğrusu söyle ben bşr kaç kere yakındım 6 yıldır boşalamıyorum benim de ihtiyacım var onun tam boşalacağı sırada çok çok afedersiniz hızlı gidip geldiği an ben zevke geliyorum ama onun İÇİN bitmiş oluyor bu sefer ben sinirleniyorum yani bşr işe yaramadı konuşmak çabalıyor uzun tutmaya çalışıyor farklı pozisyonlar oral vs ama bilmiyorum ya ruhuma dokunamıyır ya bende sıkıntı var
Canım o ben ne istersem yapar yapıyorda ve aşırı sulanıyor bazen bundan dolayı da hissetmiyorum sma dediğim gibi fazla da takmıyor işi bitince bırakıyor AA sen boşalmadın senin için ne yapabilirim algısı yok.
Kalın istediğim kalınlıkta ama uzunluğu öyle çok uzun değil normal herhaldeözel olacak nolur kusura bakmayın ama ince veya kısa mı acaba? onunda etkisi olabilir
Kalın istediğim kalınlıkta ama uzunluğu öyle çok uzun değil normal herhaldeözel olacak nolur kusura bakmayın ama ince veya kısa mı acaba? onunda etkisi olabilir
haklısın bu sefer böyle diyeceğim bakalım napacako boşaldıktan sonra sana yardımcı olmaz olamaz çünkü beyinleri okadarını basmıyor ,
o yüzden önce onu yönlendireceksin onun elini oraya getireceksin ,
Haklısın hepinize teşekkür ederim öncekini bana versin diye bu akşam konulacagımsende sıkıntı yok eşin oral ve klitorise ağırlık vererek seni zevke ulaştıracak ,
önce ben demezsen o öncelik senin demez canım ,
O zaman biraz sizde cabalayin kadin anatomisi geregi sadece gir cikla orgazm olamazsiniz klitorisin uyarilmasi lazm. Eliniz calissin sonuc alirsiniz veya esiniz yapsin :)Yani ben boşalıyım diye hiç çabası olmadı doğru boşalır dula girer. Ama yeri geliyor bitmesin bende de olsun diye uzun tutuyor… ön sevilme gerek çocuk olduğundan gerek de evin yapısı gereği çok uzun yapamıyoruz bşr an önce olduya bittiyse geliyor
Eliyle uyarınca çok rahatsız oluyorum kaba mı davranıyor çözemedim ama canımı mı açıyor huylanıyor muyum bilmiyorum ama hiç istemiyorum dokunmasınıO zaman biraz sizde cabalayin kadin anatomisi geregi sadece gir cikla orgazm olamazsiniz klitorisin uyarilmasi lazm. Eliniz calissin sonuc alirsiniz veya esiniz yapsin :)