Evlilikte orgazm sorunu

Kalın istediğim kalınlıkta ama uzunluğu öyle çok uzun değil normal herhalde 🤭
haha :KK70: ya iş eşinizde bitiyor bu durumda gerekirse oral yapsın rahatlatsın sizi :)
bir de heyecanda iyi gelebilir fantezi dünyanıza gizli sevişmeyi ekleyin :KK70: orman olur, araba olur, aile ziyaretinde 2 dklık kaçamak olur. :KK70:

Konuştuk daha doğrusu söyle ben bşr kaç kere yakındım 6 yıldır boşalamıyorum benim de ihtiyacım var onun tam boşalacağı sırada çok çok afedersiniz hızlı gidip geldiği an ben zevke geliyorum ama onun İÇİN bitmiş oluyor bu sefer ben sinirleniyorum yani bşr işe yaramadı konuşmak çabalıyor uzun tutmaya çalışıyor farklı pozisyonlar oral vs ama bilmiyorum ya ruhuma dokunamıyır ya bende sıkıntı var
Hmm sürtünme vs de daha çok uyarıldıgınız için zevk alıyorsunuz bunun için tırtıklı prezervatif vs var onu deneyin yada burada Bi konuda okumuştum titreşimli penis halkası oluyormuş ilişki sırasında hafif titreşim verdigi için zevk alınıyormuş böyle bişeyler deneyerek olabilir bide üstte siz olun çünkü kilotoris en çok uyarıldıgı pozisyonlardan birisi sürtünme fazla oluyor

Ben kendimi bildim bileli cinsel ilişkiye hep istekliyimdir ama inanır mısınız ilk defa kendi kendime orgazm olmayı 3-4 ay önce keşfetmeye başladım masturbasyon yaparken.. klitrl oda.. ama asla eşimle ilişkiye girerken olamıyorum
3-4 ay önce keşfettiğiniz şeyi eşinizle birlikte yapın, bu size bir başlangıç olur oradan da gelişir.

Kızlar selam… 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik.. ama şöyle bir sıkıntı var . bende mi onu da bilmiyorum ben hiç boşalma yada orgazm olmadım ilişki sırasında. Bunun İÇİN ne yapmam gerekiyor bir çözümü ya da tavsiyeniz var mı?
Eşinizle on birlikteligi uzun tutmanız lazım.. eşinizin sizi hazır hale getirmesi lazım. Pat diye dalmicak yani

Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik

Bu konuyu ve içindeki linkleri incele faydası olacağına inanıyorum. Bir de orgazm kolay öğrenilen bir şey değil kadınlar için. Önce odaklanmaya ânı yaşamaya alıştırman gerekiyor kendini, o esnada aklına yarınki işler ya da mutfaktaki bardak gelirse kopuyorsun, zevk alıyor muyum orgazm olacak mıyım diye düşününce kopuyorsun. Duruma kolay odaklanmaya alışmak için beyin ilişkiye hazır olarak başlamak getekiyor. Sevişeceğinizin kesin olduğu zamanlar varsa önden hazırlık yapmaya çalışın, hayal kurmak olur, erotik hikayeler olur, erotik şarkılar olur. Zihin tahrik olmamışsa beden kolayca uyanamıyor.

Konuştuk daha doğrusu söyle ben bşr kaç kere yakındım 6 yıldır boşalamıyorum benim de ihtiyacım var onun tam boşalacağı sırada çok çok afedersiniz hızlı gidip geldiği an ben zevke geliyorum ama onun İÇİN bitmiş oluyor bu sefer ben sinirleniyorum yani bşr işe yaramadı konuşmak çabalıyor uzun tutmaya çalışıyor farklı pozisyonlar oral vs ama bilmiyorum ya ruhuma dokunamıyır ya bende sıkıntı var
İşte bence sıkıntı burada başlıyor. İlişkinin amacı karşılıklı tatmin olmak. Bu sebeple bunu konuşmadan aşamazsınız. İlişki başında veya sonlarına doğru istekleriniz belirtmeyi denediniz mi

Ben kendimi bildim bileli cinsel ilişkiye hep istekliyimdir ama inanır mısınız ilk defa kendi kendime orgazm olmayı 3-4 ay önce keşfetmeye başladım masturbasyon yaparken.. klitrl oda.. ama asla eşimle ilişkiye girerken olamıyorum
Bende sadece mastürbasyonda orgazm olabiliyorum ilişkide asla olmuyor. Af buyurun ama bizim erkekler ilişkiyi sadece gidip gelmek olarak algılıyor. Aceleci davranıyorlar klitoris denilen şeyin varlığından bihaberler zaten. Olamıyorum dediğinde hemen aa sen benim şeyime nasıl laf söylersin diyorlar. Belki eşiniz böyle bir erkek değildir ama çoğunluğu bahsettiğim gibi.

Kızlar selam… 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik.. ama şöyle bir sıkıntı var . bende mi onu da bilmiyorum ben hiç boşalma yada orgazm olmadım ilişki sırasında. Bunun İÇİN ne yapmam gerekiyor bir çözümü ya da tavsiyeniz var mı?
Sadece konuyu okuyarak yazıyorum. Kadınlarda 2 tur orgazm var biri vajinal diğeri klitoral. Vajinal orgazm için erkeğin erken boşalma problemi yasamamasi lazım (hızlı seri ve uzun tutmali) yine de her kadın vajinal orgazm yaşayamaz bu normaldir. Klitoral orgazm için yüksek baskı ve en etkilisi de oral seks. Bunu başaracak olan da partneriniz :) her kadın tam manasıyla orgazm yaşayamaz aslında yaşar ama erkekler gibi değil. Sulanma vs haz da orgazm sayılır fakat vajinal orgazm çok daha başkadır, bu sadece size özel sorun değil çoğu kadında var

Merhaba üstte olmayı deneyin. Ve yorulmadan performans göstermeniz gerekiyor bu pozisyonda. Ben de olamıyordum ancak bu pozisyonda oldum. Çok yorucu ama üç dört dk devam ederseniz olursunuz. Ve bence öncesinde uyarılma fazlaca olmalı

Esiniz sizi eliyle bosaltsin ve onu yonlendirin zevk aldiginiz yerlerde. Klitorisle uzun sure ilgilendigi surece bosalirsiniz. İliski sirasinda da ya siz kendi elinizle klitorisi uyaracaksiniz ya da esin bi sekilde surtunme yoluyla uyaracak. İliski sirasinda kadin birlesmeyle orgazm olmaz kilit nokta her zaman klitoristir unutmayin.

Mrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda n edisunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba

Mrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda n edisunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba
Benim kadınlığımda sıkıntı yok, sen beni sevmediğinden yardımcı olmuyorsun, kadınlar erkekler kadar kolay orgazm olamıyor, bilmiyorsan öğren artık diyebilirsiniz

X