- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
- Konu Sahibi bendiyebiri1
O zaman siz yapacaksinizEliyle uyarınca çok rahatsız oluyorum kaba mı davranıyor çözemedim ama canımı mı açıyor huylanıyor muyum bilmiyorum ama hiç istemiyorum dokunmasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman siz yapacaksinizEliyle uyarınca çok rahatsız oluyorum kaba mı davranıyor çözemedim ama canımı mı açıyor huylanıyor muyum bilmiyorum ama hiç istemiyorum dokunmasını
Haklısın hepinize teşekkür ederim öncekini bana versin diye bu akşam konulacagım
haha ya iş eşinizde bitiyor bu durumda gerekirse oral yapsın rahatlatsın sizi :)Kalın istediğim kalınlıkta ama uzunluğu öyle çok uzun değil normal herhalde
Hmm sürtünme vs de daha çok uyarıldıgınız için zevk alıyorsunuz bunun için tırtıklı prezervatif vs var onu deneyin yada burada Bi konuda okumuştum titreşimli penis halkası oluyormuş ilişki sırasında hafif titreşim verdigi için zevk alınıyormuş böyle bişeyler deneyerek olabilir bide üstte siz olun çünkü kilotoris en çok uyarıldıgı pozisyonlardan birisi sürtünme fazla oluyorKonuştuk daha doğrusu söyle ben bşr kaç kere yakındım 6 yıldır boşalamıyorum benim de ihtiyacım var onun tam boşalacağı sırada çok çok afedersiniz hızlı gidip geldiği an ben zevke geliyorum ama onun İÇİN bitmiş oluyor bu sefer ben sinirleniyorum yani bşr işe yaramadı konuşmak çabalıyor uzun tutmaya çalışıyor farklı pozisyonlar oral vs ama bilmiyorum ya ruhuma dokunamıyır ya bende sıkıntı var
Yook gününden dile getiriyorum ve kendimin de farkındayımPeki bu durumu altı yılın sonunda mı fark ettiniz yoksa daha öncelerde çözüm aramaya başlamış mıydınız ?
bakıyorSon konularda g spot diye bir konu var. Kendinizde eşinizde onu okuyup mutlaka uygulayın.
Yook gününden dile getiriyorum ve kendimin de farkındayım
bakıyor
Evet hep bu şekilde hiç bir ilerleme kaydedemiyoruzPeki dile getirdiğinizde yaptığı herhangi bir değişiklik olmadı mı ? 6 yıl yarım kalarak mı devam ettiniz ?
Açık açık konuştunuz mu ben kendi kendime denediğimde çok hoşuma gidiyor bunu seninle yaşamak istiyorum gibisinden ? İlişki esnasında içinizden çıkıp size oral yapsın bu şekilde uzamış olur.Evet hep bu şekilde hiç bir ilerleme kaydedemiyoruz
3-4 ay önce keşfettiğiniz şeyi eşinizle birlikte yapın, bu size bir başlangıç olur oradan da gelişir.Ben kendimi bildim bileli cinsel ilişkiye hep istekliyimdir ama inanır mısınız ilk defa kendi kendime orgazm olmayı 3-4 ay önce keşfetmeye başladım masturbasyon yaparken.. klitrl oda.. ama asla eşimle ilişkiye girerken olamıyorum
Eşinizle on birlikteligi uzun tutmanız lazım.. eşinizin sizi hazır hale getirmesi lazım. Pat diye dalmicak yaniKızlar selam… 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik.. ama şöyle bir sıkıntı var . bende mi onu da bilmiyorum ben hiç boşalma yada orgazm olmadım ilişki sırasında. Bunun İÇİN ne yapmam gerekiyor bir çözümü ya da tavsiyeniz var mı?
İşte bence sıkıntı burada başlıyor. İlişkinin amacı karşılıklı tatmin olmak. Bu sebeple bunu konuşmadan aşamazsınız. İlişki başında veya sonlarına doğru istekleriniz belirtmeyi denediniz miKonuştuk daha doğrusu söyle ben bşr kaç kere yakındım 6 yıldır boşalamıyorum benim de ihtiyacım var onun tam boşalacağı sırada çok çok afedersiniz hızlı gidip geldiği an ben zevke geliyorum ama onun İÇİN bitmiş oluyor bu sefer ben sinirleniyorum yani bşr işe yaramadı konuşmak çabalıyor uzun tutmaya çalışıyor farklı pozisyonlar oral vs ama bilmiyorum ya ruhuma dokunamıyır ya bende sıkıntı var
Bende sadece mastürbasyonda orgazm olabiliyorum ilişkide asla olmuyor. Af buyurun ama bizim erkekler ilişkiyi sadece gidip gelmek olarak algılıyor. Aceleci davranıyorlar klitoris denilen şeyin varlığından bihaberler zaten. Olamıyorum dediğinde hemen aa sen benim şeyime nasıl laf söylersin diyorlar. Belki eşiniz böyle bir erkek değildir ama çoğunluğu bahsettiğim gibi.Ben kendimi bildim bileli cinsel ilişkiye hep istekliyimdir ama inanır mısınız ilk defa kendi kendime orgazm olmayı 3-4 ay önce keşfetmeye başladım masturbasyon yaparken.. klitrl oda.. ama asla eşimle ilişkiye girerken olamıyorum
Sadece konuyu okuyarak yazıyorum. Kadınlarda 2 tur orgazm var biri vajinal diğeri klitoral. Vajinal orgazm için erkeğin erken boşalma problemi yasamamasi lazım (hızlı seri ve uzun tutmali) yine de her kadın vajinal orgazm yaşayamaz bu normaldir. Klitoral orgazm için yüksek baskı ve en etkilisi de oral seks. Bunu başaracak olan da partneriniz :) her kadın tam manasıyla orgazm yaşayamaz aslında yaşar ama erkekler gibi değil. Sulanma vs haz da orgazm sayılır fakat vajinal orgazm çok daha başkadır, bu sadece size özel sorun değil çoğu kadında varKızlar selam… 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik.. ama şöyle bir sıkıntı var . bende mi onu da bilmiyorum ben hiç boşalma yada orgazm olmadım ilişki sırasında. Bunun İÇİN ne yapmam gerekiyor bir çözümü ya da tavsiyeniz var mı?
Merhaba üstte olmayı deneyin. Ve yorulmadan performans göstermeniz gerekiyor bu pozisyonda. Ben de olamıyordum ancak bu pozisyonda oldum. Çok yorucu ama üç dört dk devam ederseniz olursunuz. Ve bence öncesinde uyarılma fazlaca olmalıKızlar selam… 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik.. ama şöyle bir sıkıntı var . bende mi onu da bilmiyorum ben hiç boşalma yada orgazm olmadım ilişki sırasında. Bunun İÇİN ne yapmam gerekiyor bir çözümü ya da tavsiyeniz var mı?
Benim kadınlığımda sıkıntı yok, sen beni sevmediğinden yardımcı olmuyorsun, kadınlar erkekler kadar kolay orgazm olamıyor, bilmiyorsan öğren artık diyebilirsinizMrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda n edisunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba