merhaba herkese ben çok duygusal biri değilim ve ilişkilere mantık tarafından da oldukça bakarım. Maddi ve manevi olarak güçlü bir erkek istiyorum karşımda yanlış anlaşılmasın lütfen zengin olsun illa demiyorum ancak en azından benden az da olsa çok kazansın isterim bir nevi korunma içgüdüsü olabilir statüye, eğitime de önem veririm. Tutup da zengin diye eğitimi bana denk olmayan insanlarla da olmuyorum zaten Şimdiki erkek arkadaşımla statümüz ve maaşımız aynı ama ben yükselmek için çalışıyorum hala yani ilerde maaşım falan artacak haliyle erkek arkadaşımsa ben böyle iyiyim fazlasını düşünmüyorum diyor. Tabiki bunlar hesap ama söz konusu evlilikse herşeyi düşünmek gerekiyor kaldı ki şu an aşkımdan ölmüyorum. Ben huyumu bildiğim için bu tarz ilişkilere baştan bile başlamıyordum ama merhametli biri olması,sahiplenici olması etkiledi beni.
Saçma mı düşünüyorum aranızda var mı eşinden çok kazanan bu durumu nasıl aşabilirim ( ben aynı kazanma durumunu bile aşmaya çalışıyorum zaten )
edit: neden benim 2-3 katım kazanan kişilerle ya da holding patronlarıyla olma hayallerim varmış gibi yorumlar var anlayamıyorum ben az da olsa fazla kazansın isterdim sadece.
Saçma mı düşünüyorum aranızda var mı eşinden çok kazanan bu durumu nasıl aşabilirim ( ben aynı kazanma durumunu bile aşmaya çalışıyorum zaten )
edit: neden benim 2-3 katım kazanan kişilerle ya da holding patronlarıyla olma hayallerim varmış gibi yorumlar var anlayamıyorum ben az da olsa fazla kazansın isterdim sadece.
Son düzenleme: