• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ilk adım ???

Deryanese

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
5
0
1
33
Yeni evlendiniz daha 24 saat bile olmadı hem siz hem de karşı taraf çok utangaç yani bu durumda başına gelen oldumu ?? İlk adımı kim attı nasıl başladı ya da daha sonralardamı oldu???

Ben değil bi tanıdığim icin actim iki tarfta utangaçmış nasıl kırabilirim diyor ben daha evlide değilim ☺

Uzanıp sarılsınlar. Yan yana tv seyretsinler. Yavaş yavaş olur . ileride bu anılarını anarak gülerler fena Mı ? :KK45:

Ben değil bi tanıdığim icin actim iki tarfta utangaçmış nasıl kırabilirim diyor ben daha evlide değilim ☺

Ay bu baskasi için açtım konularından bıktık ama ,24 saatlik evli ve en özelini sana açıyor sende onu dert edinip yeni üye olarak bize soruyorsun enteransss :)

Ay bu baskasi için açtım konularından bıktık ama ,24 saatlik evli ve en özelini sana açıyor sende onu dert edinip yeni üye olarak bize soruyorsun enteransss :)
Aaa cidden çok enterasan

24 saatlik evli olsam burda isim ne direk sevisirim kimin önce adım attığı önemli degil önemli olan sevişmek :)
Nıç nıç nıç tirbiyisiz :110: hem nasıl oldu diye detay sormuş anlatsana biraz :27:

İlk adım derken konu sahibi sıra mı varmış birşeyler için rahatlarsınız ;)

Sıra beklemek olmaz ,kız giysin geceliklerini, açsın müzigi ,loş bir ortamm cerez içecek meyve ne varsa koysun masaya ya da film açsınlar dans müzik derken gerisi kendiliğinden gelir.

Back
X