- 16 Eylül 2017
- 5
- 0
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk adımı atıcak kadar samimi olmadığım insanla evlenmem. Sanırım cinsellikten bahsediyorsun. Cicilerini giy güzel güzel git yanına. Mesajı alır zaten
Ben aslında kocaya daha fazla şaşırdım. Yeni evli ve daha adım atmamış. İlginçYeni evli üstelik valla şaşılacak şey gerçekten
Ben değil bi tanıdığim icin actim iki tarfta utangaçmış nasıl kırabilirim diyor ben daha evlide değilim ☺
Ben olsam bende oyle yaparim ama sorunu yaşayan ben değilim24 saatlik evli olsam burda isim ne direk sevisirim kimin önce adım attığı önemli degil önemli olan sevişmek :)
Aaa cidden çok enterasanAy bu baskasi için açtım konularından bıktık ama ,24 saatlik evli ve en özelini sana açıyor sende onu dert edinip yeni üye olarak bize soruyorsun enteransss :)
Nıç nıç nıç tirbiyisiz24 saatlik evli olsam burda isim ne direk sevisirim kimin önce adım attığı önemli degil önemli olan sevişmek :)
Nıç nıç nıç tirbiyisizhem nasıl oldu diye detay sormuş anlatsana biraz
İlk adım derken konu sahibi sıra mı varmış birşeyler için rahatlarsınız![]()
Kırmızı gecelik diyecektim demişlerTam seni çağıracaktim kız bu işler senden sorulur libodolu üye :) :)