evlilikte ilişki

busrayilmazz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
arkadaşlar selamlar, ben yaklaşık 2 senelik evliyim fakat evliliğimde bazı sorunlarım var eşime karşı bazı konularda kendi inandığım şeylerden dolayı kapalıyım ve eşim bundan çok etkileniyor. siz bana neler önerebilirisiniz.

Yazdiklariniz uzerine bir yorum yapmak neredeyse imkansiz .Biraz daha açık olarak anlatirsaniz size yardımcı olunacaktır

mesela ilişkimde bir gün eşime sürpriz yapamıyorum gecelik alıp karşısına çıkamıyorum yani biraz içe kapanık bir insanım.

yapmak istemiyorsanız yapmayın..
eşinizden neden utanıyorsunuz?(yani sanırım utandıgınız için giyemiyorsunuz)

Yeterince vakit olmus aslinda
Esinizi gercekten seviyor ve ondan etkileniyor musunuz
Biraz acik konusucam ama esinizle birlikte olmaktan zevk duyuyor musunuz

Ben giyerdim de içimden gelmediği icin giymiyorum artık... bende de sorun bu içimden gelmiyor...

inandıgın şeylerden dolayı kapalısın ve eşin bundan çok etkılenıyor?
sonucta o senın kocan degıl mı? bak inanclın madem arastır bıraz bazı seylerı. öyle sadece inanclı olmakla olmuyor bu işler.
bu arada utangaclıkla inanc cok ayrı seyler. utanıyorum olmalıydı mesaj içeriğin .

Mevzu gecelik değil.
Mesela gercekten icinizden geldiginde tatli bir bakis atabiliyor musunuz?
Evde rahat giyinebiliyor musunuz?
Esiniz size yada siz esinize dokunduğunda mutlu oluyor musunuz?
Mutlu oluyorsaniz biraz rahatlatin kendinizi..
Esinize güven duydugunuz sürece onun yanında kendinizle basbasa kaldiginizdaki gibi olabilirsiniz diye zannediyorum..

Sanırım dini inanca bağlamışsınız çekingenliğinizi fakat dinen kadının kocasına güzel görünmeye çalışması sevap olarak dahi görülmüştür. siz sadece çok çekingensiniz ve belki de eşiniz tarafından reddedileceğinizden korkuyorsunuz. bunları aşın çünkü eşiniz siz ne kadar kendinize bakarsanız ve güzelleşmeye çalışırsanız o kadar yakınlaşır size

Back