Merhaba
biz eşimle 2 aylık evliyiz. 2 yıllık ilişkinin sonunda evlendik . Eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Eşimin bana olan ilgisi evlendikten sonra azalmış gibi hissediyorum. sizce ne yapmam lazım
Merhaba
biz eşimle 2 aylık evliyiz. 2 yıllık ilişkinin sonunda evlendik . Eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Eşimin bana olan ilgisi evlendikten sonra azalmış gibi hissediyorum. sizce ne yapmam lazım
Bismillah daha 2 ay olmus ben 1 senenin sonunda idrak etmistim evlendigimi hemen idrak edip hemen hemen ilgisi nasil azaliyor bu erkeklerin. Gozlemleriniz neler ne yapiyordu da ne yapmiyor artik mesela. Bazen farkinda olmuyolar , benim esimde de olmustu soylemistim aa farkinda degilim diyip duzeltmisti.
Merhaba
Bismillah daha 2 ay olmus ben 1 senenin sonunda idrak etmistim evlendigimi hemen idrak edip hemen hemen ilgisi nasil azaliyor bu erkeklerin. Gozlemleriniz neler ne yapiyordu da ne yapmiyor artik mesela. Bazen farkinda olmuyolar , benim esimde de olmustu soylemistim aa farkinda degilim diyip duzeltmisti.
Ya size söyle anlatayım zaten ikimizde yeni evli olduğumuz için evliliği idrak edemediğimiz için bu ilgisizlik sonu ortaya çıktı. Mesela eşim sevgiliyken daha enerjik biriydi her gün dışarı çıkıp eğlendiğimiz biriydi. Ama şuan tek eğlencesi televizyon izlemek ve hadi televizyon izlemeyelim sohbet edelim dediğim de boşver hadi film izleyelim gibi cevaplar alıyorum
heyecandan kastım 2 ay da monoton olmuş bir yeni evlilikten bahsediyorum. Filmlerde olan evlilikler gibi bir evlilik tabi ki beklemiyorum sonuçta ikimizde çalışan insanlarız
heyecandan kastım 2 ay da monoton olmuş bir yeni evlilikten bahsediyorum. Filmlerde olan evlilikler gibi bir evlilik tabi ki beklemiyorum sonuçta ikimizde çalışan insanlarız
Yakın mumları akşam yemeğini mum ışığında yiyin, sonra açın bir şarkı haydi dans edelim deyin. Kısa günlük seyahatler planlayın, birkaç etkinlik fikri bulun televizyon izlemek gibi eşinizin tercih ettiği seçenekler de olsun hepsini yazıp kura çekin denk geleni yapın, birlikte oynayabileceğiniz oyunlar alın, beraber yemek pişirin… daha çok yenisiniz beraber keşfedecek o kadar çok şeyiniz var ki
Ya size söyle anlatayım zaten ikimizde yeni evli olduğumuz için evliliği idrak edemediğimiz için bu ilgisizlik sonu ortaya çıktı. Mesela eşim sevgiliyken daha enerjik biriydi her gün dışarı çıkıp eğlendiğimiz biriydi. Ama şuan tek eğlencesi televizyon izlemek ve hadi televizyon izlemeyelim sohbet edelim dediğim de boşver hadi film izleyelim gibi cevaplar alıyorum
Himmm anladim , ya artik nasilsa ayni evdeyiz bi ara yapariz biseyler kafasina giriyor erkekler. Hadi bi kahve icelim diyin mesela, off cok daraldim bi yuruyus mu yapsak . Donuste de film izleriz . Ama bunlari bikkinlik ya da sinirle degilde sevimli bir sekilde dile getirin. Dedigim gibi erkekler bazen farkinda olmuyor. Diyin ki ben sunlardan cok rahatsizim belki sen farkinda degilsindir ama eskisi gibi olamasak da yine de arada disarda zaman gecirmek istiorum .Seninde kocam olarak benimle olmani istiyorum gibi seyler mesela.
Sohbet edelim yerine bi konu bulup direkt sohbet başlatabilirsiniz. Ya da hadi tatlı yapalım ne yemek istersin birlikte yapalım diyerek farklılık katabilirsiniz