Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapmalıyım sence kafam çok karışık gerçekten. Bir yanım hiç istemiyor onu görmeyi diğer yanım bebeğin var şans ver diyor ama ne zaman yüzüne baksam şüpheyle bakıyorum
Ne yapmalıyım sence kafam çok karışık gerçekten. Bir yanım hiç istemiyor onu görmeyi diğer yanım bebeğin var şans ver diyor ama ne zaman yüzüne baksam şüpheyle bakıyorum
Bi dediğini 3 etsin 4etsin ama seni iki de bir aldatmasın,,, ailene söyle onun ailesinede anlat... görsün gününü ,bugün geri adım atarsan o lolitalar çok daha çıkar karşına...
Kızla konuştuğu tek şey bu iltifat aldatma sayılır mı bilmiyorum.. ben aileye anlatabilen biri değilim. Düzelecekse ben düzeltirim , koparacaksam ben koparırim. Şuan sorun olan şey ondan kopuyorum ve durduramıyorum bunu